Caterpillar telefon - Den perfekte arbejdsmobil

En Caterpillar telefon er skabt til dig, der har brug for en vandtæt og robust mobil med ekstra batterikapacitet. Med en Caterpillar telefon får du en funktionel og slidstærk håndværkertelefon af høj kvalitet, der passer til mange forskellige behov. 

Har du din daglige gang inden for politiet, landbruget eller byggebranchen og har behov for en telefon, der er robust og kan holde til lidt af hvert? Eller er du i sundhedsvæsnet, hvor hygiejne har højeste prioritet - og har derfor brug for en robust mobil, der tåler hyppig rengøring? 

Uanset hvor du arbejder, er du med en Caterpillar telefon sikret en robust mobil, du kan tage med dig overalt. Brugervenligheden er i højsædet - og takket være den lange batterilevetid og det robuste design, får du en af markedets mest pålidelige håndværkertelefoner.     

Hos Greentel kan du købe din nye Caterpillar telefon på afbetaling over 6, 12 eller 24 måneder med et valgfrit Greentel mobilabonnement - og der er gratis oprettelse!

Har du allerede et Greentel abonnement, kan du logge ind på "Mit Greentel" og købe telefonen derigennem.

CAT S42H+

CAT S62 Pro

KØB DIN NYE MOBIL FRA CAT HOS GREENTEL

Hos Greentel kan du købe CAT S42H+ og CAT S62 Pro på afbetaling med et valgfrit Greentel-mobilabonnement.
Der er gratis oprettelse og ingen gebyr hos Greentel.

Hvilken Caterpillar telefon skal være din?

CAT S42H+

CAT S42H+ er en kompromisløs smartphone, der er udviklet til at kunne tackle de mest krævende miljøer. Du får en robust mobil, der er bygget og designet, så den tåler udendørs arbejdssituationer og ekstreme fritidsaktiviteter. 

Med en CAT S42H+ får du en ekstremt pålidelig og modstandsdygtig mobiltelefon, du kan tage med dig overalt. Modellen er vandtæt og tåler også temperaturer ned til 25 graders frost og op til 55 graders varme. Den har en touchskærm, som kan bruges med handsker på, og den er selvfølgelig stødsikker.

CAT S42+ er en robust mobil, der er let at holde ren. Den kan vaskes med vand og sæbe samt med antibakteriel beskyttelse – herunder afspritning og blegemidler. Denne Caterpillar telefon har ikke brug for et ekstra beskyttelsesetui, som kan opfange og akkumulere bakterier. Caterpillar-telefonens fremragende bakterielle forsvar gør dem perfekte til alle erhverv. Du kan altid regne med din CAT-mobil.

CAT S42+ er testet til Cat-telefonens krævende robuste standarder, og kan klare ethvert miljø, du befinder dig i. For at opnå sine IP68- og MIL SPEC 810H-klassificeringer har telefonen bestået strenge tests for støv- og vandtæthed. Modellen er integreret i et skridsikkert og modstandsdygtigt etui.

Dette er en Caterpillar telefon, der er velegnet til alle mulige arbejdsforhold, uanset om du arbejder på et hospital, storkøkken eller på en byggeplads. Mobilen følger dig i tykt og tyndt.

CAT S42H+ er en robust mobil, der tåler daglig afvaskning, antibakteriel beskyttelse, sæbe, sprit og blegemidler - perfekt i en tid, hvor hygiejne er vigtigere end nogensinde!

Specifikationer:

 • 4G netværk
 • 32 GB hukommelse
 • Android 10
 • 13 MP kamera
 • 5 MP frontkamera
 • Mediatek MT6761D Helio A20, 3 GB RAM
 • 5,5’’ skærm
 • 4200 mAh Batteri
 • Dual nanoSIM port

CAT 62 Pro

Med en CAT 62 Pro får du mere end blot en pålidelig og robust mobil - du får samtidig en kraftfuld processor og et avanceret termisk kamera.

CAT 62 Pro har det bedst integrerede termiske kamera, der fås i en smartphone. De termiske billeder kan kombineres med det visuelle billede fra telefonens 12 MP-kamera. Disse nye funktioner skaber en mere fordybende, intuitiv oplevelse og sikrer, at Cat S62 Pro producerer termiske billeder med enestående klarhed.

Den termiske billeddannelse kan bruges til alt lige fra at identificere huller i isolering, overvågning af maskiners ydelse til at finde elektriske fejl. Brug det avancerede billedværktøj i din Caterpillar telefon til at opdage mere om verden omkring dig, endog i totalt mørke.  

Skærmen er opgraderet til 5,7″, hukommelsen er øget og en fingeraftrykssensor er tilføjet. Med et hurtigere chipset, Android 10 og et stort optimeret batteri er CAT S62 Pro den ultimative arbejdstelefon. Med et moderne, robust design er S62 Pro beskyttet af et aluminiumshus af høj kvalitet og det nyeste hærdede ridsebestandigt Corning Gorilla Glass 6.

Du får en robust mobil, der er så slidstærk, som du vil forvente af en Caterpillar telefon. Telefonen er placeret i et skridsikker gummi-TPU, der er bygget til at modstå hvad tiden og arbejdet byder den.

Specifikationer:

 • 4G netværk
 • 128 GB hukommelse
 • Android 10
 • 12 MP kamera
 • 8 MP frontkamera
 • Qualcomm Snapdragon 660-processor 6 GB RAM
 • 5,7’’ skærm
 • 4.000 mAh Batteri
 • Dual SIM 

STØT MILJØET MED DIT MOBILABONNEMENT

Hos Greentel har vi en række "grønne" mobilabonnementer, hvor du gennem dit mobilabonnement er med til at gøre en forskel for vores natur og miljø.

Du kan vælge, om du vil støtte vores hav-plast opsamlings projekt lang vestkysten i Danmark eller støtte bevaringen af regnskoven og dyrelivet i Ecuador.

FIND DIT GREENTEL MOBILABONNEMENT

Hos Greentel har vi et stort udvalg af billige mobilabonnementer til hele familien fra 48 kr. Der er altid gratis oprettelse og ingen binding!

Du kan roligt tage mobilen med på ferien, da der er inkluderet rejse-data i 37 EU lande i alle Greentels mobilabonnementer.
Skal dit barn have den første mobiltelefon? Vi lavet et børne-abonnement til 48 kr./md. med spærring for alt ekstra forbrug, hvor det er nemt, trygt og hurtigt at komme igang med den første mobil.

Du kan med fordel samle hele familien hos Greentel, hvor I kan få alle jeres abonnementer oprettet under en mobilchef, der kan administrere alle familiens abonnementer og få en samlet regning hver måned.​

Har du kun brug for et mobilabonnement med meget lidt indhold eller ingenting? Så har vi et Basic-abonnement, hvor du kun betaler for dit forbrug.