Hos Greentel kan du flytte dit fastnetnummer til dit mobilnummer - og få alle opkald på mobilen

Med ”Fastnet på Mobil” flytter vi dit fastnetnummer til Greentel og viderestiller alle dine fastnetopkald til dit mobilnummer for kun 49 kr./md.
Din mobiltelefon vil fremover modtage opkald fra både dit fastnetnummer og mobilnummer - uanset hvor du befinder dig. 

Du ringer ud, modtager opkald og sender SMS/MMS som du plejer fra din mobiltelefon - det er der ingen ændringer på, men nu får du også dine fastnetopkald på din mobiltelefon. Du kan frit vælge, hvilket Greentel mobilabonnement, du vil have til dit mobilnummer. Du kan altid ændre dit mobilabonnement senere ved at logge ind på "Min side". Det er gratis at skifte mobilabonnement.

Det koster 49 kr. pr. måned at få dine fastnetopkald/samtaler på din mobiltelefon hos Greentel. Vi laver en viderestilling af alle dine fastnetopkald til dit mobilnummer, så dem der kender dit fastnetnummer, forsat kan ringe på dit fastnetnummer og komme i kontakt med dig. Når du ringer ud, vil du ringe med dit mobilnummer. Vi klarer hele flytningen af dit fastnetnummer til Greentel og opsiger fastnetabonnementet hos dit gamle selskab, når du er flyttet over til Greentel.

Du skal have mobilabonnement hos Greentel for at få fastnet-abonnement og det kan kun anvendes til privatforbrug. Oprettelsen koster 99 kr.

 
Vælg det abonnement der passer til dit forbrug:

 

Kan bruges i hele EU
2timersTaletid
2GB dataHeraf 2 GB i EU
FRI SMS/MMS
Tilvalg
49,-
29,-
48 kr.
/md.
Kan bruges i hele EU
3timersTaletid
Fri SMS/MMS
Tilvalg
49,-
49 kr.
/md.
Kan bruges i hele EU
5timersTaletid
5GB dataHeraf 5 GB i EU
Fri SMS/MMS
Tilvalg
49,-
29,-
55 kr.
/md.
Kan bruges i hele EU
10timersTaletid
10GB dataHeraf 10 GB i EU
FRI SMS/MMS
Tilvalg
49,-
29,-
79 kr.
/md.
Kan bruges i hele EU
50timersTaletid
Fri SMS/MMS
Tilvalg
49,-
79 kr.
/md.
Kan bruges i hele EU
FRITale
30GB dataHeraf 13 GB i EU
FRI SMS/MMS
Tilvalg
49,-
29,-
89 kr.
/md.

TELEFONI MED FORDELE

Hos Greentel har vi Danmarks billigste mobilabonnementer fra 48 kr./md. med en masse fordele som 2G, 4G og 5G dækning - og EU roaming. Kender du flere, der har Greentel, kan I tale gratis imellem hinanden. Der er ingen binding eller opsigelse på dit abonnement hos Greentel.

Har du en telefon, der kan bruge eSIM, kan du vælge at få dit nye Greentel simkort tilsendt som et eSIM. eSIM er et elektronisk simkort, som erstatter det fysiske simkort. Du får dit eSIM tilsendt på mail kort efter oprettelsen, så du skal heller ikke vente på at posten leverer dit simkort. Det nemt og smart!

Rejser du i Europa kan du altid ringe og sende SMS/MMS hjem til Danmark eller et andet EU land - uden det koster ekstra - det er inkluderet i dit Greentel abonnement. Du kan også anvende en andel af din data-pakke i EU. Det er en fordel for dig, som eksempelvis arbejder i Sverige, besøger familie i England eller rejser til Spanien i sommerferien.

Ændrer dit forbrug sig, kan du altid skifte imellem vores mobilabonnementer ved at logge ind på "Mit Greentel". Der er ingen binding eller ændringsgebyr ved skift af abonnement. En opgradering sker med det samme og en nedgradering sker til den 1. i den kommende måned. 

Når du vælger et mobilabonnement hos Greentel, går du ikke på kompromis med dit net i hverken Danmark eller i udlandet. Du har altid en god dækning, da vi hos Greentel benytter Telia og Telenors netværk. Du får adgang til både 2G, 4G og 5G netværket hos Greentel.

Du vælger selv, om du ønsker at få flyttet dit nummer til Greentel eller om du ønsker at få et nyt nummer. Vi klarer hele flytningen og opsigelsen hos dit nuværende selskab for dig.

Er I en hel familie, der bliver oprettet hos Greentel, kan I få et fælles login og alle abonnementer på én regning, samt vælge en mobilchef, der skal administrere alle familiens numre og abonnementer på en gang.

DIT GREENTEL ABONNEMENT I UDLANDET

Greentels mobilabonnementer kan anvendes i hele EU til samme pris som i Danmark.

Her kan du se listen over de 37 EU lande der er inkluderet i vores abonnementer, samt vores udlandspriser >>>

Fra Danmark til EU & resten af verden

OPKALD

- takseres pr. minut efter, hvilket land der ringes til

SMS/MMS

- takseres pr. stk. efter, hvilket land der sendes til

Fra EU til Danmark & EU

OPKALD

- opkald fra EU til Danmark/EU er inkluderet i din Greentel pakke

SMS/MMS

- SMS/MMS fra EU til Danmark/EU er inkluderet i din Greentel pakke

DATA

- en andel af data-pakken kan anvendes i EU 

Fra EU til resten af verden

OPKALD

- takseres pr. minut efter, hvilket land der ringes til

SMS/MMS

- takseres pr. stk. efter, hvilket land der sendes til

Jeg er i et land udenfor EU

OPKALD

- takseres pr. minut efter, hvilket land der ringes til

SMS/MMS

- takseres pr. stk. efter, hvilket land der sendes til

DATA

- hvis "Data roaming" er aktiveret på telefonen, bliver data takseret pr. MB afhængigt af, hvilket land du befinder dig i

 

FIND DIT GREENTEL MOBILABONNEMENT

Hos Greentel har vi et stort udvalg af billige mobilabonnementer til hele familien fra 48 kr. Der er altid gratis oprettelse og ingen binding!

Du kan roligt tage mobilen med på ferien, da der er inkluderet rejse-data i 37 EU lande i alle Greentels mobilabonnementer.
Skal dit barn have den første mobiltelefon? Vi lavet et børne-abonnement til 48 kr./md. med spærring for alt ekstra forbrug, hvor det er nemt, trygt og hurtigt at komme igang med den første mobil.

Du kan med fordel samle hele familien hos Greentel, hvor I kan få alle jeres abonnementer oprettet under én mobilchef, der kan administrere alle familiens abonnementer og få én samlet regning hver måned.​

Har du kun brug for et mobilabonnement med meget lidt indhold eller ingenting? Så har vi et Basic-abonnement, hvor du kun betaler for dit forbrug.

.

KØB DIN NYE MOBILTELEFON HOS GREENTEL

Hos Greentel kan du sammen med dit mobilabonnement købe en ny og billig mobiltelefon på rentefri afbetaling.
Du vælger selv om afdraget skal være over 12 eller 24 måneder. Er du allerede Greentel kunde, kan du købe en ny mobiltelefon på "Mit Greentel".
Find din nye Doro, Fairphone, Emporia, Samsung, Apple eller OnePlus HER ›››