SIMKORT TIL DIT UDSTYR

Hos Greentel kan du få et billigt abonnement til fast, lav pris til dit udstyr - med tale, SMS, MMS og data.

Vælg dit udstyr og få det rigtige abonnement:

Priserne er inkl. moms

Du kan anvende Greentels simkort i al slags 2G og 4G udstyr og maskiner som f.eks.: tyverialarmer, byggepladser, flådestyring, GPS tracker, varmestyring, lygtepæle, jagtkamera, gylletanke, foderautomater, køletanke, målere og meget mere. Simkortet er et 3-i-1 simkort, hvor der både er mini, micro og nano simkort i, så der et simkort, der passer til alt.

Der er ingen binding på Greentels abonnementer og abonnementet kan altid ændres, hvis forbruget ændrer sig eller det ikke passer til udstyret. Simkortet er fremme på 1-2 hverdage og er klar til brug ved modtagelse. Simkortet er uden pinkode.

Med Greentels MMS abonnement, kan der kun sendes MMS til Greentel mobilnumre og mobilnumre på Telias netværk. Har du dit mobilnummer på Telenor, TDC eller 3's netværk, kan du ikke anvende Greentels MMS abonnement. Hvis du flytter dit mobilnummer til Greentel kan du anvende MMS abonnementet. Der kan dog altid sendes MMS til e-mail.

Greentels simkort må jf. betingelserne ikke bruges til SMS masseudsendelse. Ønsker du simkort til SMS masseudsendelse, kan vores SMS Gateway abonnement benyttes, hvor en SMS koster 22,25 øre/sms ekskl. moms. Kontakt os på e-mail: support@greentel.dk for et tilbud.

Se alle vores udstyrs-abonnementer her:

Simkort til alarm

.

Simkort til kamera

.

Simkort til varmepumpe

.

Simkort til elevator

.

Simkort til markvanding

.

Simkort til EU

.

Simkort til GPS tracker

.

Simkort til GPS ur

.

Simkort med SMS

.

Simkort til tale

.

Simkort til MMS

.

Simkort til data

.

Brug for flere simkort?

Hvis der løbende skal oprettes mange simkort, kan vi tilbyde jer et simpelt oprettelsessystem, så I selv kan aktivere de simkort I skal bruge - når I skal bruge dem. Simkortene er aktive 5 minutter efter oprettelse. For mere information send en e-mail til support@greentel.dk

Det skal være let at bruge vores simkort, vi leverer derfor simkort uden pinkode, så I ikke skal fjerne pinkodeanmodning i en telefon, før de kan bruges.
Som standard leverer vi 3-i-1 simkort, hvor du både får et mini, micro og nano simkort, så du kan bruge det, der passer til dit udstyr.
Vi kan også levere Chip simkort (E sim / simkort til SMD moduler).

Vi kan tilbyde tryk på simkort med jeres eget logo og tekst, kontakt os for et tilbud.

Hos os er det vigtigt, at kunderne er tilfredse, vi tilbyder derfor fuld support til opsætning af simkort og udstyr. Vi er først tilfredse, når det virker.

OPSÆTNINGSGUIDES

Find guides til opsætning af dit jagt/vildtkamera her:

Guide til kameraopsætning

.

Find guides til opsætning af din alarm her:

Guide til alarm opsætning