Luk

Login på min side

Luk
Mobil-abonnement
Pakker
Junior
Familie
Fastnet
Talepakker
Basic
Mobilt bredbånd
Mobilt Bredbånd i DK
Mobilt Bredbånd i EU
Simkort til udstyr
MMS
SMS
Data
Tale

Simkort til udstyr

 

Simkort til dit udstyr.
Hos Greentel tilbyder vi simkort til dine maskiner og udstyr med MMS-, SMS-, opkald og datapakker til lave priser og uden binding.
Simkortene kan anvendes i diverse maskiner og udstyr f.eks.: gylletanke, foderautomater, køletanke, tyverialarmer, byggepladser, flådestyring, målere og meget mere.

Hvis der løbende skal oprettes mange simkort, kan vi tilbyde jer et simpelt oprettelsessystem, så I selv kan aktivere de simkort I skal bruge - når I skal bruge dem, simkortene er aktiv 5 minutter efter oprettelse. For mere information send en e-mail til simkort@greentel.dk.

Det skal være let at bruge vores simkort, vi leverer derfor simkort uden pinkode, så I ikke skal fjerne pinkodeanmodning i en telefon, før de kan bruges.
Som standard leverer vi Mini simkort, da det meste udstyr fungerer bedst med den slags, men vi kan levere alle slags simkort; Mini, Micro, Nano, 3in1 og 2in1. 

Vi kan tilbyde tryk på simkort med jeres eget logo og tekst, kontakt os for et tilbud.

Hos os er det vigtigt, at kunderne er tilfredse, vi tilbyder derfor fuld support til opsætning af simkort og udstyr. Vi er først tilfredse, når det virker.

Se de generelle priser for data-simkort HER

Følg Greentel på Facebook