SIMKORT & ABONNEMENT TIL DIT UDSTYR

Hos Greentel tilbyder vi simkort til alt slags udstyr - bl.a. alarmer, vildt- og overvågningskameraer og varmepumper m.m.

Greentel tilbyder simkort til dit udstyr og maskiner med MMS-, SMS-, tale- og dataabonnementer til lave priser og uden binding. 

Greentels simkort kan anvendes i al slags 2G, 3G og 4G udstyr og maskiner som fx: tyverialarmer, byggepladser, flådestyring, GPS tracker, varmestyring, lygtepæle, jagtkamera, gylletanke, foderautomater, køletanke, målere og meget mere.
Simkortet er et 3-i-1 simkort, hvor der både er mini, micro og nano simkort i, så der et simkort til alt slags udstyr.

Der er ingen binding og abonnementet kan altid ændres, hvis forbruget ændrer sig. Alle simkort er uden pinkode og klar til brug ved modtagelse.

Vælg dit udstyr her og få det rigtige abonnement:

Brug for flere simkort?

Hvis der løbende skal oprettes mange simkort, kan vi tilbyde jer et simpelt oprettelsessystem, så I selv kan aktivere de simkort I skal bruge - når I skal bruge dem. Simkortene er aktive 5 minutter efter oprettelse. For mere information send en e-mail til simkort@greentel.dk.

Det skal være let at bruge vores simkort, vi leverer derfor simkort uden pinkode, så I ikke skal fjerne pinkodeanmodning i en telefon, før de kan bruges.
Som standard leverer vi 3-i-1 simkort, hvor du både får et mini, micro og nano simkort, så du kan bruge det, der passer i lige dit udstyr.
Vi kan også levere Chip simkort (E sim / simkort til SMD moduler).

Vi kan tilbyde tryk på simkort med jeres eget logo og tekst, kontakt os for et tilbud.

Hos os er det vigtigt, at kunderne er tilfredse, vi tilbyder derfor fuld support til opsætning af simkort og udstyr. Vi er først tilfredse, når det virker.

FIND OPSÆTNINGSGUIDEN TIL DIT UDSTYR