SAML HAVPLAST MED DIN MOBIL

Vælg et Greentel Ocean abonnement & støt opsamling af havplast langs vestkysten

Hos Greentel er vi gået ind i kampen mod havplast langs de danske kyster sammen med STRANDET og Race for Oceans. Det er ildsjæle, der brænder for et rent hav og rene strande - og dem er der virkelig brug, så vi ikke får plastik-fisk og plastik-strande. Vi samarbejder også med GreenKayak der samler affald og plastik op i åer og havne. For alt det plastik, der dagligt skvulper rundt i vandet og skyller op på strandene langs Vesterhavet, forurener både vores hav, natur og dyreliv - meget mere end vi er klar over.

Når du vælger et Greentel Ocean abonnement, støtter du hver måned opsamling af havplast i åer, havne og langs den danske vestkyst. Dele af din betaling går ubeskåret til opsamling af havplast i Danmark, og vi smider selv samme beløb i puljen - så vi sammen kan sikre et renere hav og bedre vilkår for dyrelivet i og omkring havet. 

Vi er nødt til at gøre en fælles indsats for at komme plastik-forureningen til livs, for vi har selv skabt den. Nu er det tid til at rydde op og ændre vaner - inden det bliver for sent.

Til at hjælpe os med at samle havplast, har vi lavet et samarbejde med STRANDET, GreenKayak og Race for Oceans.
- STRANDET arbejder for at holde strandene langs vestkysten fri for havplast og give det strandede plastik ny værdi.

- Race for Oceans ønsker at sætte fokus på den stigende plastforurening i havene omkring os og skabe synergi mellem sport, strandrensning og viden.

- GreenKayak er en dansk miljø-NGO, der har kajakker liggende i havne, søer og åer - med det formål at få samlet det plastikaffald op, som flyder rundt i havene. Alle kan leje en kajak og hjælpe til med opsamlingen.

Det er en plastik-mission for et rent hav og strand, som vi gerne vil støtte op om hos Greentel - og vi håber, at du vil være med!

Kan bruges i hele EU
FRItale
25GB dataHeraf 12 GB i EU
Fri SMS/MMS
Tilvalg
29,-
99 kr.
/md.

VI SAMLER HAVPLAST SAMMEN

Vælg Greentels Ocean-abonnement og hjælp os i kampen mod havplast sammen med Race for Oceans, GreenKayak og STRANDET.


Det koster 30 kr. at få opsamlet 1 kg havplast.
Når du vælger et Ocean-abonnement giver du hver måned 15 kr. til havplast-opsamling.
Vi giver også 15 kr. og derved kan vi sammen få samlet 1 kg havplast hver måned.

Der er SÅ meget plastik derude, at vores mål bare er at få samlet så meget plastik fra strandene som overhovedet er muligt... I 2022 fik vi samlet mere end 5,1 tons plastik - og det kan vi nemt overgå i 2023!


Ocean-abonnement:
• Pris: 99 kr./md.
• Fri tale i DK/EU
• 25 GB data i DK (heraf 9 GB EU data)
• Fri SMS/MMS i DK/EU
Vi giver 15 kr. & du giver 15 kr. = 30 kr. = 1 kg havplast hver måned

Vi har siden 2020 arbejdet sammen med Jens og Julie STRANDET, med den fælles mission af holde strandene i Thy fri for plastik og sætte fokus på plastforurening.

STRANDET genbruger de fiskekasser som de finder på stranden og smelter dem om til nye produkter bl.a. til vores havplast nøgleringe.

Jens & Julie fra STRANDET

Jens & Julie fra STRANDET

Race for Oceans afholder hvert år stafet fra Sylt til Skagen, med det formål at sætte fokus på stigende plastik forurening på vores strande og i havet, samt kombinere sport og plastik-opsamling. Greentel har være med på stafetten siden 2020 og vi ser igen i år frem til at følge Signe på den lange 456 km tur fra Sild til Skagen.

SIgne fra Race for Oceans

SIgne fra Race for Oceans

GreenKayak har kajakker til udlån liggende i havne og åer rundt om i Danmark med det formål at få samlet det plastikaffald op, som flyder rundt i vandet.

Tobias startede GreenKayak, da han på sine kajakture rundt i København så hvor meget affald, der lå i vandet hver dag og besluttede sig for at gøre noget ved problemet. Greentel har været sponsor for 4 kajakker siden 2022.

Tobias fra GreenKayak

Tobias fra GreenKayak

GREENTELS
HAVPLAST MÅL 2023

Vi vil i samarbejde med både STRANDET, Race for Oceans og GreenKayak opsamle alt det havplast vi overhovedet kan i 2023.

Med støtte fra dig håber vi, at vi gennem vores Ocean-abonnement og samarbejde med STRANDET, Race for Oceans og GreenKayak, at vi kan få opsamlet endnu mere havplast i 2023 end de 5,1 tons vi nåede i 2022 - for der er virkelig meget derude endnu!

Vi afholder løbende strandrensninger med STRANDET i Thy og GreenKayak i København, samt deltager vi igen i år på Race for Oceans stafetten fra Sild til Skagen.

Jesper, Ida Marie & Line fra Greentel

GREENTEL PÅ STRANDRENSNING

I løbet af året arrangerer vi og deltager i strandrensninger sammen med STRANDET, Race for Oceans og GreenKayak.

GI' EN HÅND MED

Alle kan være med til at samle havplast.
Ta' en tur til stranden og saml alt det havplast, du kan finde på din gåtur.

Det hele tæller.

 

Følg med og se vores næste strandrensning:

HAVPLAST NØGLERING/MOBILHOLDER

Greentels havplast-nøglering er håndlavet af STRANDET

STRANDET samler plastik op "udenfor døren" på strandene i Thy, knuser det til små stumper og smelter det sammen, så det kan støbes i forme og forvandles til de flotteste skildpadde-nøgleringe.

Når du bestiller et Ocean abonnement, får du en skildpadde-havplast-nøglering med :-)

Havplast-skildpadden kommer i 3 dele, som skal samles og sættes sammen med en nøglering.

De kommer i alle mulige farver, afhængig af, hvad der er skyllet op på standene. Det er hovedsagelig fiskekasser, der bruges til nøgleringe.

TELEFONI MED FORDELE

Hos Greentel har vi Danmarks billigste mobilabonnementer fra 48 kr./md. med en masse fordele som 2G, 4G og 5G dækning - og EU roaming. Kender du flere, der har Greentel, kan I tale gratis imellem hinanden. Der er ingen binding eller opsigelse på dit abonnement hos Greentel.

Har du en telefon, der kan bruge eSIM, kan du vælge at få dit nye Greentel simkort tilsendt som et eSIM. eSIM er er et elektronisk simkort, som erstatter det fysiske simkort. Du får dit eSIM tilsendt på mail kort efter oprettelsen, så du skal heller ikke vente på at posten leverer dit simkort. Det nemt og smart!

Rejser du i Europa kan du altid ringe og sende SMS/MMS hjem til Danmark eller et andet EU land - uden det koster ekstra - det er inkl. i dit Greentel abonnement. Du kan også anvende en andel af din data-pakke i EU. Det er en fordel for dig, som eksempelvis arbejder i Sverige, besøger familie i England eller rejser til Spanien i sommerferien.

Ændrer dit forbrug sig, kan du altid skifte imellem vores mobilabonnementer ved at logge ind på "Mit Greentel". Der er ingen binding eller ændringsgebyr ved skift af abonnement. En opgradering sker med det samme og en nedgradering sker til den 1. i den kommende måned. 

Når du vælger et mobilabonnement hos Greentel, går du ikke på kompromis med dit net i hverken Danmark eller i udlandet. Du har altid en god dækning, da vi hos Greentel benytter Telia og Telenors netværk. Du får adgang til både 2G, 4G og 5G netværket hos Greentel.

Du vælger selv, om du ønsker at få flyttet dit nummer til Greentel eller om du ønsker at fået et nyt nummer. Vi klarer hele flytningen og opsigelsen hos dit nuværende selskab for dig.

Er I en hel familie, der bliver oprettet hos Greentel, kan I få et fælles login og alle abonnementer på en regning, samt vælge én mobilchef, der skal administrere alle familiens numre og abonnementer på en gang.

KØB DIN NYE MOBIL HOS GREENTEL

Hos Greentel kan du sammen med dit mobilabonnement købe en ny og billig mobiltelefon på rentefri afbetaling.
Du vælger selv om afdraget skal være over 6, 12 eller 24 måneder. Er du allerede Greentel kunde, kan du købe en ny mobiltelefon på "Min side".
Find din nye Fairphone, iPhone, Samsung, OnePlus, Huawei eller Sony HER ›››

Det Grønne & Blå Greentel

Som Greentel kunde får du udover billig mobiltelefoni også grøn telefoni.

Vores navn Greentel kommer af drømmen om, at telefoni skal være grønt og bæredygtigt. For at opnå de mål har vi bl.a. i samarbejde med Randers Regnskov opkøbt regnskov i Ecuador til natur- og dyrbevarelse.

Hver gang vi sender et simkort ud, anvender vi genbrugspapir og kuverter af Svanemærket FSC-certificeret træ.

Vi er ikke kun grønne hos Greentel, vi er også blå som havet - og derfor har vi lavet et samarbejde med Race for Oceans og STRANDET om at samle alt det havplast op, der ligger på standene langs den danske vestkyst. Samt opsamling af plastik i havne og åer rundt om i Danmark sammen med GreenKayak.

Hos Greentel arbejder vi for Verdensmål nummer 14 - Livet i havet og 15 - Livet på land, og vi er en del af UN Global Compact.

Vi prøver hele tiden at ændre lidt og finde nye tiltag, så vi gør en forskel for vores miljø.