15/09-2022

Bliv klar til jagtsæsonen med et vildtkamera fra Spromise

Jagtsæsonen er startet!

Hos Greentel har vi derfor lavet et godt tilbud på et vildtkamera fra Spromise. Spar 396,- på et af de bedste vildtkameraer på markedet - og vælg lige præcis det Greentel-abonnement, der passer bedst til dig. 

15/07-2022

Klar til skolestart: Få et billigt og simpelt mobilabonnement til dit barn 

Skolestarten er lige om hjørnet for adskillige danske børn – og det betyder samtidig, at mange forældre er på udkig efter et billigt mobilabonnement og en prisvenlig smartphone, der kan bruges til barnets første mobil. Hos Greentel ved vi, at det kan være en jungle at finde rundt i de mange mobilabonnementer, der er på markedet. Vi har derfor lavet specielle mobilabonnementer, der er skræddersyet til børn.

11/07-2022

Missionen for et renere vandmiljø: På kajaktur med GreenKayak

Hos Greentel sponsorerer vi 4 kajakker fra GreenKayak, som du kan leje gratis - du skal bare samle affald, mens du padler. Læs om vores kajaktur i Aalborg, vi hvor fangede alt fra plastikposer til gamle flasker og slikpapir. 

21/06-2022

Sådan giver du plads til den vilde natur i din have

Den vilde natur i Danmark har trange kår og biodiversiteten er i krise. Særligt sommerfugle og insekter er truede, da de mangler levesteder og føde. Heldigvis kan du som haveejer gøre en forskel! Vi har samlet 4 tips, så du kan gøre din have til et mekka for insekter.

02/06-2022

Nyt samarbejde: Greentel-kajakker skal bidrage til et renere havmiljø

Større og større mængder affald ender i de danske havne og kanaler. Det er en udvikling, GreenKayak gerne vil bremse. Spørger du stifteren bag initiativet, kan gratis kajakker være en del af løsningen. Derfor er vi hos Greentel hoppet med på vognen.

10/05-2022

Fra Sylt til Skagen i kampen mod havplast

Ofte forbinder vi plastikforurening med Asien og Afrika. Den tanke vil Signe Simonsen, initiativtager bag Race for Oceans, gøre op med. Havplast er nemlig også en voksende udfordring i Danmark.

02/05-2022

Sådan sorterer du dit plastikaffald

Plastik i naturen er et kæmpe problem. Når først det havner i skoven, på stranden eller i havet, så forsvinder det aldrig. De store mængder havplast viser, at vi skal blive bedre til at håndtere vores plastikaffald og sortere det. For når vi sorterer vores plastik korrekt, kan det blive genanvendt til nye produkter i stedet for blot at blive brændt og udlede CO2.

22/04-2022

Er din mobil en bakteriebombe?

Den er med os overalt. På bussen, i køkkenet, i supermarkedet, i sofaen, ved spisebordet – måske endda på toilettet. Den er vores indkøbsliste, vores pendlerkort, vores musikafspiller, vores GPS, vores kogebog og vores sociale medie. Vi har den hele tiden ved hånden. Hænderne vasker vi ofte, men hvad med telefonen?

11/04-2022

En bæredygtig mobil

Vil du gerne gøre noget godt for miljøet? Du kan faktisk gøre en forskel ved at tænke over, hvad du gør med din mobil – både når du skal af med din gamle og når du skal have dig en ny.
Vi giver dig her 4 tips til, hvordan du kan gøre dit telefonbrug lidt mere grønt.

28/02-2022

Regnskoven har brug for hjælp

I næsten 60 år har mennesker fældet regnskoven for egen vindings skyld. Hvad har det egentlig betydet for udviklingen af mennesker, dyr og planter i skoven? Det ser vi nærmere på i dette indlæg.

28/02-2022

Regnskoven er naturens svar på Mona Lisa

Regnskoven bliver mindre dag for dag. Spørger du biolog Asser Øllgaard bør vi passe bedre på skoven - den er nemlig et kunstværk i sig selv. Vi har taget en snak med Asser for at forstå hvorfor.

04/02-2022

Nye vaner i kampen mod havplast

Der er formentlig ikke længere tvivl om, hvor stor en trussel plastik i havene har for dyrelivet og økosystemet. Vi vil rigtig gerne dette problem til livs, derfor har vi specielle 'Ocean-abonnementer', hvor du som kunde støtter dette projekt.
Der kommer hele tiden nye tips og man kan tillægge sig nye vaner i kampen mod havplast. Vi kan afsløre, at en af vanerne er at sortere sit affald - er du interesseret i resten? Så tryk på 'læs mere' og bliv klogere på, hvad du kan gøre.

05/02-2022

En STRANDET mission

Der findes mange ildsjæle, når det gælder om at redde planeten. Et par af dem er Julie og Jens fra STRANDET, som har sat sig for at gøre en kæmpe indsats for at opsamle havplast på vestkysten. 
I denne artikel kan blive klogere på, hvordan STRANDET opsamler og genanvender havplasten, hvordan de ønsker at gøre danskerne klogere på konsekvenserne af det og hvordan de hvert år afholder adskillige fælles opsamlinger.