03/11-2023

En fantastisk sæson med GreenKayak

Årets sæson med de grønne kajakker har både budt på nye rekorder og kajakker! Kajaksæsonen er slut og mens kajakkerne holder vinterpause ser vi tilbage på de sidste mange måneders højdepunkter.

Hop med ombord og hør mere om de største øjeblikke i årets kajaksæson!

31/10-2023

Hos Greentel er det blevet høsttid

Vidste du, at du i efteråret kan høste frø fra dine blomster og så dem ud igen til foråret?
På den måde får du din helt egen, unikke blanding af blomsterfrø!

Læs med her og se hvordan du gør!

21/08-2023

Halve simkort af genbrugsplast

Hos Greentel bestræber vi os på hele tiden at blive endnu grønnere og lave nye grønne tiltag.  
Og vi kan nu præsentere at fra i dag, er Greentels simkort i halv størrelse OG lavet af genbrugsplast! ♻️ 

Bliv klogere på, hvad det har af betydning her!

14/07-2023

3 tips til en grønnere skovtur

Skal du også ud at nyde naturen - så husk at passe på den, så den også kan være til gavn i fremtiden. Vi har samlet tre nemme tips til at gøre din skovtur endnu grønnere.

05/07-2023

DIY kryds & bolle med tørrede blomster

Forlæng de smukke blomsters levetid og lav dem til et sjovt spil! Følg vores simple guide og spil med!

09/06-2023

Greentel har fået by-bier!

På taget af Underværket i Randers bor der lige nu mere end 50.000 bier - de har nemlig projektet Bi-Underværker, hvor der summer bier rundt i Randers by! Læs med her og bliv klogere på vores bi-projekt for at styrke biodiversiteten!

25/05-2023

Få et kig ind i regnskoven!

Sammen med Randers Regnskovs Naturfond opkøber Greentel regnskov i Bigai, Ecuador, til naturbevarelse. I regnskoven er der opsat vildtkameraer og du kan nu få et kig helt ind i regnskoven og dyrenes verden!

11/05-2023

Lav dit eget insekthotel og styrk biodiversiteten som hos Greentel!

Vidste du, at du med ting de fleste har i nærheden, kan skabe gode insekthoteller, så vi sammen kan passe på de aller mindste beboere i haven? Læs med her og se hvor nemt du selv kan lave fine bosteder til bier, sommerfugle og andre små insekter!

28/04-2023

#PaddleForCleanerOceans med GreenKayak

Hos Greentel er vi klar til at padle kajaksæsonen i gang. Bliv klogere på, hvordan du kommer med i de grønne kajakker!

21/04-2023

Nye blomsterblandinger i de vilde bede!

De vilde bede skal gøres forårsklar - læs med her, når vi går i haven og klargør vores vilde bede, med Sommerfuglens Blomsterblanding fra Greentel.

28/03-2023

Hvordan kan vi give nyt liv til gamle plastikflasker?

Da vi skulle have produceret drikkeflasker og indkøbsnet ønskede vi, at de skulle fremstilles af genbrugsmaterialer.
Læs med og find ud af hvordan Plastik Bank laver nye ting ting af genbrugte plastikflasker og støtter lokalsamfundet gennem opsamlingen.

09/03-2023

Bliv klar til strandrens og få et indblik i hvordan det foregår!

Vil du gerne blive klogere på hvordan det nu liiige er, det foregår med de der strandrensninger, så har du her chancen for at "komme med" en dag til strandrens!

13/02-2023

Gå sammen med din GRØNNE VEN, om at gøre verden lidt grønnere!

Har du hørt om vores rabatkode GRØN VEN? Den gavner både dig, din ven OG vores grønne projekter!
Bliv klogere på hvad rabatkoden indeholder og hvorfor du skal få GRØNNE VENNER lige her!

23/01-2023

Greentels grønne planer

Vi glæder os til at tage hul på det nye år og fortsætte med alle vores grønne tiltag.
Her kan du læse med og blive klogere på de grønne projekter og samarbejder som Greentel er med i.

17/01-2023

Plastik FAQ

Vi har samlet nogle af de gode og spændende spørgsmål om plastik og affald vi får, når vi afholder havne- og strandrensninger.
Bliv klogere på hvilken form for affald vi samler mest af, hvordan vi opsamler det og hvilke steder der er mest affald at samle!

17/11-2022

De vilde bede går i vinterhi

Siden foråret har græsplænen foran Greentel-kontoret været prydet af fem store bede med vilde blomster, til gavn for de mange insekter, der mangler føde og levesteder i den danske natur. Men hvad sker der med insekterne og de vilde blomster, når termometret begynder at vise frostgrader og kalenderen siger vintertid? Læs med her - og få også tips til, hvad du kan gøre i din egen have for at hjælpe biller, bier og sommerfugle gennem årets koldeste måneder!

03/11-2022

Derfor skal du vælge 5G

Du kan nu få 5G hos Greentel som et tilkøb til dit mobilabonnement. Men hvad er 5G helt nøjagtigt og hvad er fordelene ved at være på 5G-netværket? Læs med her og bliv klogere på den nyeste generation af mobildatateknologi!

26/10-2022

Et grønt samarbejde: Over 1,1 tons affald fjernet fra de danske havne

Takket være en stor indsats fra de mange frivillige, der har padlet løs i vores grønne kajakker, er der blevet fjernet store mængder affald fra havnene i København, Aalborg og Aarhus siden maj måned! Vi ser tilbage på resultaterne efter 5 måneders samarbejde med GreenKayak.

29/09-2022

Greentel støtter brysterne til Lyserød Lørdag

Lørdag den 8. oktober bliver hele Danmark lyserødt! Her går det lokale forenings- og erhvervsliv sammen om at samle penge ind til Lyserød Lørdag - et event som ”Støt Brysterne” laver til fordel for brystkræftsagen. Over hele landet bliver der arrangeret aktiviteter og tilbud for at sætte fokus på brystkræft.

Hos Greentel støtter vi igen i år op om Lyserød Lørdag og donerer 25 kr. pr. solgte mobilabonnement i hele uge 40.

15/09-2022

Bliv klar til jagtsæsonen med et vildtkamera fra Spromise

Jagtsæsonen er startet!

Hos Greentel har vi derfor lavet et godt tilbud på et vildtkamera fra Spromise. Spar 396,- på et af de bedste vildtkameraer på markedet - og vælg lige præcis det Greentel-abonnement, der passer bedst til dig. 

15/07-2022

Klar til skolestart: Få et billigt og simpelt mobilabonnement til dit barn 

Skolestarten er lige om hjørnet for adskillige danske børn – og det betyder samtidigt, at mange forældre er på udkig efter et billigt mobilabonnement og en prisvenlig smartphone, der kan bruges til barnets første mobil. Hos Greentel ved vi, at det kan være en jungle at finde rundt i de mange mobilabonnementer, der er på markedet. Vi har derfor lavet specielle mobilabonnementer, der er skræddersyet til børn.

11/07-2022

Missionen for et renere vandmiljø: På kajaktur med GreenKayak

Hos Greentel sponsorerer vi 4 kajakker fra GreenKayak, som du kan leje gratis - du skal bare samle affald, mens du padler. Læs om vores kajaktur i Aalborg, vi hvor fangede alt fra plastikposer til gamle flasker og slikpapir. 

21/06-2022

Sådan giver du plads til den vilde natur i din have

Den vilde natur i Danmark har trange kår og biodiversiteten er i krise. Særligt sommerfugle og insekter er truede, da de mangler levesteder og føde. Heldigvis kan du som haveejer gøre en forskel! Vi har samlet 4 tips, så du kan gøre din have til et mekka for insekter.

02/06-2022

Nyt samarbejde: Greentel-kajakker skal bidrage til et renere havmiljø

Større og større mængder affald ender i de danske havne og kanaler. Det er en udvikling, GreenKayak gerne vil bremse. Spørger du stifteren bag initiativet, kan gratis kajakker være en del af løsningen. Derfor er vi hos Greentel hoppet med på vognen.

10/05-2022

Fra Sylt til Skagen i kampen mod havplast

Ofte forbinder vi plastikforurening med Asien og Afrika. Den tanke vil Signe Simonsen, initiativtager bag Race for Oceans, gøre op med. Havplast er nemlig også en voksende udfordring i Danmark.

02/05-2022

Sådan sorterer du dit plastikaffald

Plastik i naturen er et kæmpe problem. Når først det havner i skoven, på stranden eller i havet, så forsvinder det aldrig. De store mængder havplast viser, at vi skal blive bedre til at håndtere vores plastikaffald og sortere det. For når vi sorterer vores plastik korrekt, kan det blive genanvendt til nye produkter i stedet for blot at blive brændt og udlede CO2.

22/04-2022

Er din mobil en bakteriebombe?

Den er med os overalt. På bussen, i køkkenet, i supermarkedet, i sofaen, ved spisebordet – måske endda på toilettet. Den er vores indkøbsliste, vores pendlerkort, vores musikafspiller, vores GPS, vores kogebog og vores sociale medie. Vi har den hele tiden ved hånden. Hænderne vasker vi ofte, men hvad med telefonen?

11/04-2022

En bæredygtig mobil

Vil du gerne gøre noget godt for miljøet? Du kan faktisk gøre en forskel ved at tænke over, hvad du gør med din mobil – både når du skal af med din gamle og når du skal have dig en ny.
Vi giver dig her 4 tips til, hvordan du kan gøre dit telefonbrug lidt mere grønt.

28/02-2022

Regnskoven har brug for hjælp

I næsten 60 år har mennesker fældet regnskoven for egen vindings skyld. Hvad har det egentligt betydet for udviklingen af mennesker, dyr og planter i skoven? Det ser vi nærmere på i dette indlæg.

28/02-2022

Regnskoven er naturens svar på Mona Lisa

Regnskoven bliver mindre dag for dag. Spørger du biolog Asser Øllgaard bør vi passe bedre på skoven - den er nemlig et kunstværk i sig selv. Vi har taget en snak med Asser for at forstå hvorfor.

04/02-2022

Nye vaner i kampen mod havplast

Der er formentlig ikke længere tvivl om, hvor stor en trussel plastik i havene er for dyrelivet og økosystemet. Vi vil rigtigt gerne dette problem til livs, derfor har vi specielle 'Ocean-abonnementer', hvor du som kunde støtter dette projekt.
Der kommer hele tiden nye tips og man kan tillægge sig nye vaner i kampen mod havplast. Vi kan afsløre, at en af vanerne er at sortere sit affald - er du interesseret i resten? Så tryk på 'læs mere' og bliv klogere på, hvad du kan gøre.

05/02-2022

En STRANDET mission

Der findes mange ildsjæle, når det gælder om at redde planeten. Et par af dem er Julie og Jens fra STRANDET, som har sat sig for at gøre en kæmpe indsats for at opsamle havplast på vestkysten. 
I denne artikel kan blive klogere på, hvordan STRANDET opsamler og genanvender havplasten, hvordan de ønsker at gøre danskerne klogere på konsekvenserne af det og hvordan de hvert år afholder adskillige fælles opsamlinger. 

 

 

DE GRØNNE NYHEDER

Få 50 kr. i rabat på din næste mobilregning, når du tilmelder dig Greentels nyhedsmail.

Vil du følge med i, hvad der sker hos Greentel og alle vores grønne projekter med opsamling af havplast, bevaring af regnskov, samt de vilde bede i Randers?
Så tilmeld dig til Greentels nyhedsmail og få alle de grønne nyheder direkte i din mailbox!

 

Tilmeld dig her:

Har du indtastet dit Greentel mobilnummer, indsætter vi automatisk 50 kr. på din mobilsaldo, når du er tilmeldt nyhedsmailen.
Man kan kun tilmelde sig med sin mail og mobilnummer én gang, og kun få 50 kr. rabat én gang.