Ring billigt fra Danmark til venner og familien i EU

Hos Greentel kan du ringe billigt fra Danmark til mobil- og fastnetnumre i hele EU for kun 19 kr. pr. måned.
Du får 50 timers taletid til 37 lande i EU hver måned for 19 kr. - så kan du nemt og billigt tale med familie og venner i udlandet uden dyre minuttakster eller APPs.

Normalt bliver du takseret pr. minut, når du ringer fra Danmark til et nummer i EU, men ved at tilvælge en EU talepakke til dit Greentel mobilabonnement, kan du for 19 kr. ekstra pr. måned ringe fra Danmark i 50 timer til numre i EU bl.a. Frankrig, Italien og Sverige. Du skal hverken ringe op fra en APP eller tilføje en kode foran det nummer du vil ringe op til, men blot foretage et normalt opkald, til det nummer du vil ringe til.

Vælg det abonnement der passer til dit forbrug:

 

Kan bruges i hele EU
10timersTaletid
10GB dataHeraf 10 GB i EU
FRI SMS/MMS
Tilvalg
29,-
19,-
79 kr.
/md.
Kan bruges i hele EU
FRITale
30GB dataHeraf 13 GB i EU
FRI SMS/MMS
Tilvalg
29,-
19,-
89 kr.
/md.
Kan bruges i hele EU
FRItale
40GB dataHeraf 14 GB i EU
FRI SMS/MMS
Tilvalg
29,-
19,-
99 kr.
/md.

 

Du kan tilvælge EU talepakken til alle Greentels mobilabonnementer - enten når du opretter dig eller senere ved at logge ind på "Mit Greentel" under menuen "Services". Der er ingen binding, og den kan til enhver tid opsiges igen.

Med EU talepakken får du 50 timers taletid fra Danmark til telefonnumre i EU. Pakken koster 19 kr./md. oven i dit Greentel mobilabonnement. Ingen opkaldsafgift eller oprettelse.

Alle Greentels mobilabonnementer kan anvendes i både Danmark og 37 lande i EU - uden det koster ekstra. Så skal du en tur til Tyskland, London eller Barcelona kan du både surfe, ringe og SMS'e, når du er der, det er nemlig inkluderet i dit Greentel abonnement som standard.

Se hele vores udvalg af mobilabonnementer her >>

HER KAN DU RINGE TIL

Her er en listen over de 37 lande i EU som du kan ringe til og bruge dit Greentel abonnement i.

  Belgien

  Bulgarien

  Cypern (kun den græske del)

  England
- inkl. Gibraltar
- ekskl. Guernsey, Isle of Man
og Jersey

  Estland

  Finland

  Frankrig
- inkl. Fransk Guyana, Guadeloupe,
Martinique og Reunion
- Ekskl. Monaco

  Færøerne

  Grækenland

Holland

  Island

  Irland

  Italien

  Kroatien

  Letland

  Liechtenstein

  Litauen

 

  Luxembourg

  Malta

  Nordirland

  Norge

  Polen

  Portugal
-inkl. Azorerne og Madeira

  Rumænien

  San Marino

  Skotland

  Slovakiet

 

  Slovenien

  Spanien
- Inkl. Ceuta, De Kanariske
Øer og Melilla

  Schweiz

  Sverige

  Tjekkiet

  Tyskland

  Ungarn

  Vatikanstaten

  Wales

  Østrig

 

ALT DET MED SMÅT

Ringer du for mere end 50 timer pr. måned fra Danmark til EU koster det 1,76 kr. pr. minut. Vi sender dig både en SMS og mail, når du har opbrugt 40 timer af pakken og igen, når hele pakken er opbrugt.
Opkald til særtakserede betalingsnumre er ikke inkluderet i pakken, kun til mobil- og fastnetnumre inden for de 37 EU lande på listen.
Vær opmærksom på, at det koster 55 øre pr. SMS og 3 kr. pr. MMS, der sendes fra Danmark til EU, det er ikke inkluderet i Greentel abonnementet eller EU talepakken.

Hvis du ringer til et land udenfor de 37 EU lande, kan du se prisen HER>>>

TELEFONI MED FORDELE

Hos Greentel har vi Danmarks billigste mobilabonnementer fra 48 kr./md. med en masse fordele som 2G, 4G og 5G dækning - og EU roaming. Kender du flere, der har Greentel, kan I tale gratis imellem hinanden. Der er ingen binding eller opsigelse på dit abonnement hos Greentel.

Har du en telefon, der kan bruge eSIM, kan du vælge at få dit nye Greentel simkort tilsendt som et eSIM. eSIM er et elektronisk simkort, som erstatter det fysiske simkort. Du får dit eSIM tilsendt på mail kort efter oprettelsen, så du skal heller ikke vente på, at posten leverer dit simkort. Det nemt og smart!

Rejser du i Europa kan du altid ringe og sende SMS/MMS hjem til Danmark eller et andet EU land - uden det koster ekstra - det er inkluderet i dit Greentel abonnement. Du kan også anvende en andel af din data-pakke i EU. Det er en fordel for dig, som eksempelvis arbejder i Sverige, besøger familie i England eller rejser til Spanien i sommerferien.

Ændrer dit forbrug sig, kan du altid skifte imellem vores mobilabonnementer ved at logge ind på "Mit Greentel". Der er ingen binding eller ændringsgebyr ved skift af abonnement. En opgradering sker med det samme, og en nedgradering sker til den 1. i den kommende måned. 

Når du vælger et mobilabonnement hos Greentel, går du ikke på kompromis med dit net i hverken Danmark eller i udlandet. Du har altid en god dækning, da vi hos Greentel benytter Telia og Telenors netværk. Du får adgang til både 2G, 4G og 5G netværket hos Greentel.

Du vælger selv, om du ønsker at få flyttet dit nummer til Greentel, eller om du ønsker at få et nyt nummer. Vi klarer hele flytningen og opsigelsen hos dit nuværende selskab for dig.

Er I en hel familie, der bliver oprettet hos Greentel, kan I få et fælles login og alle abonnementer på én regning, samt vælge en mobilchef, der skal administrere alle familiens numre og abonnementer på én gang.