Vi holder åbent og sender alle simkort og pakker helt hjem til din dør.

GREENTELS MOBILABONNEMENTER

Vælg et af vores mange grønne & billige mobilabonnementer

Alle Greentels mobilabonnementer kan anvendes i 37 lande i EU. Ønsker du at oprette flere abonnementer hos Greentel, kan du med fordel lægge alle abonnementerne i kurven på samme tid, så skal du kun lave en oprettelse for alle numre - og du får kun ét login til administration og én fælles regning.
Du kan nemt beholde dit nummer - vi klarer hele nummerflytningen for dig.

MOBILDATA I UDLANDET / EU

Brug data på din ferie i udlandet - uden det koster ekstra!

Når du rejser inden for EU, kan du bruge dit mobilabonnement på samme vilkår som hjemme i Danmark. Du kan altså anvende mobildata, ringe og sende SMS/MMS uden det koster ekstra - det er inkluderet i dit abonnement.

 

VÆLG HELT SIMPELT TELEFONI FRA GREENTEL

Hos Greentel har vi Danmarks billigste mobilabonnementer fra 48 kr./md. med en masse fordele som 4G dækning og EU roaming. Kender du flere, der har Greentel, kan I tale gratis imellem hinanden. Der er ingen binding eller opsigelse på dit abonnement hos Greentel.

Rejser du i Europa kan du altid ringe og sende SMS/MMS hjem til Danmark eller et andet EU land - uden det koster ekstra - det er inkl. i dit Greentel abonnement. Du kan også anvende en andel af din data-pakke i EU. Det er en fordel for dig, som eksempelvis arbejder i Sverige, besøger familie i England eller rejser til Spanien i sommerferien.

Ændrer dit forbrug sig, kan du altid skifte imellem vores mobilabonnementer ved at logge ind på "Min Side". Der er ingen binding eller ændringsgebyr ved skift af abonnement. En opgradering sker med det samme og en nedgradering sker til den 1. i den kommende måned.

Når du vælger et billigt mobilabonnement hos Greentel, går du ikke på kompromis med dit net i hverken Danmark eller i udlandet. Du har altid en god dækning, da vi hos Greentel benytter Telias netværk.

Du vælger selv, om du ønsker at få flyttet dit nummer til Greentel eller om du ønsker at fået nyt nummer. Vi klarer hele flytningen og opsigelsen hos dit nuværende selskab for dig og sender dig et nyt simkort i løbet af en 1-2 hverdage.

Er I en hel familie, der bliver oprettet hos Greentel, kan I få et fælles login og vælge en mobilchef, der kan administrere alle familien numre og abonnementer på en gang. I bestemmer selv, om I ønsker et fælles abonnement eller om I vil have hver jeres abonnement - vi kan klare det hele.

FORDELE HOS GREENTEL

Hos Greentel har vi et stort udvalg af billige mobilabonnementer med masser af fordele.
Du får adgang til 4G netværket, ingen binding, ingen opsigelse, ingen opkaldsafgift og fri tale til Greentel.

Ændrer dit forbrug sig, kan du altid skifte imellem vores mobilabonnementer ved at logge ind på "Min Side".
Der er ingen binding eller ændringsgebyr ved skift af abonnement. En opgradering sker med det samme og en nedgradering sker til den 1. i den kommende måned.

Alle Greentels mobilabonnementer kan anvendes i hele EU til samme pris som i Danmark - det er inkl. i abonnementerne.

Men husk, hvis du ringer eller sender SMS/MMS fra Danmark til et EU land/nummer, så bliver det takseret pr. min/stk. afhængigt af landet.

TELEFONI TIL ERHVERV

Hos Greentel får I Danmarks billigste mobilabonnementer til jeres virksonhed fra 38,40 kr./md. ekskl. moms.

I får selvfølgelig alle fordelene som fast lav pris på mobilabonnementer, ingen prisstigninger, eSIM og EU-roaming i 37 lande. Vi samler alle jeres numre på en regning og I får et login til administration af alle abonnementer.
Som erhvervskunde hos Greentel kan alle jeres medarbejdere tale gratis med hinanden. Der er ingen binding eller opsigelse på Greentel mobilabonnementer.

Flyt idag til Greentel og få gratis oprettelse

EXTRA DATA SIMKORT

Nu kan du tilkøbe et EXTRA data simkort til dit Greentel mobilabonnement. Det EXTRA data simkort kan anvendes i fx din tablet, iPad eller anden enhed.

Med et Greentel EXTRA data simkort får du: 

5 GB data pr. md. for 29 kr./md.

Det EXTRA data simkort kan kun anvendes i Danmark. Oprettelsen koster 50 kr.

Du kan bestille det EXTRA data simkort samtidig med oprettelsen af dit Greentel mobilabonnement eller senere ved at logge ind på "Min side" på www.greentel.dk

eSIM HOS GREENTEL

Nu kan du få eSIM hos Greentel.
Et eSIM er et elektronisk simkort, der er indbygget i nyere mobiltelefoner - fx i iPhone 11/11 Pro, iPhone 12/12 Pro eller Samsung Galaxy S20 / S20 Ultra.

eSIM erstatter det fysiske simkort, som du bruger i dag, i din mobiltelefon. Det smarte er, at du ikke skal vente på at få et simkort tilsendt med posten, da et eSIM er indbygget i din telefon.

Er du eksisterende Greentel kunde og ønsker at skifte dit nuværende fysiske Greentel simkort til et eSIM, så kan du bestille dit eSIM ved at logge ind på "Min side" og vælge "Mit simkort". Du beholder dit nummer og abonnement - der er ingen ændringer.

GREENTEL APP

Hent Greentels APP til din Android smartphone eller iPhone.

Med appen "Mit Greentel" kan du nemt og hurtigt følge dit forbrug og ændre dit abonnement, samt tilmelde/framelde services fra din smartphone. Har du flere numre under dit login, kan du administrere dem alle fra dit login i appen.

Download appen "Mit Greentel" til både iOS og Android - så har du altid dit forbrug lige ved hånden.

DIT GREENTEL ABONNEMENT I UDLANDET

Greentels mobilabonnementer kan anvendes i hele EU til samme pris som i Danmark.

Her kan du se listen over de 37 EU lande der er inkluderet i vores abonnementer, samt vores udlandspriser >>>

 

Fra Danmark til EU & resten af verden

OPKALD

- takseres pr. minut efter, hvilket land der ringes til

SMS/MMS

- takseres pr. stk. efter, hvilket land der sendes til

Fra EU til Danmark & EU

OPKALD

- opkald fra EU til Danmark/EU er inkluderet i din Greentel pakke

SMS/MMS

- SMS/MMS fra EU til Danmark/EU er inkluderet i din Greentel pakke

DATA

- en andel af data-pakken kan anvendes i EU

Fra EU til resten af verden

OPKALD

- takseres pr. minut efter, hvilket land der ringes til

SMS/MMS

- takseres pr. stk. efter, hvilket land der sendes til

Jeg er i et land udenfor EU

OPKALD

- takseres pr. minut efter, hvilket land der ringes til

SMS/MMS

- takseres pr. stk. efter, hvilket land der sendes til

DATA

- hvis "Data roaming" er aktiveret på telefonen, bliver data takseret pr. MB afhængigt af, hvilket land du befinder dig i

 

KØB DIN NYE MOBILTELEFON HOS GREENTEL

Hos Greentel kan du sammen med et billigt mobilabonnement købe en ny og billig mobiltelefon på rentefri afbetaling.
Du vælger selv om afdraget skal være over 6, 12 eller 24 måneder. Er du allerede Greentel kunde, kan du købe en ny mobiltelefon på "Min side".
Find din nye Fairphone, iPhone, Samsung, OnePlus, Huawei eller Sony HER ›››

DET GRØNNE GREENTEL

Som Greentel-kunde får du udover et billigt mobilabonnement også grøn telefoni.

Vores navn Greentel kommer af drømmen om at et billigt mobilabonnement skal være grønt og bæredygtigt. For at opnå de mål har vi bl.a. i samarbejde med Randers Regnskov opkøbt regnskov i Ecuador til natur- og dyrbevarelse.

Vi støtter også Race for Oceans og STRANDET, hvis mission er at opsamle de enorme mængder af plastik, der dagligt skylles op langs vestkysten.

Hver gang vi sender et simkort ud, anvender vi genbrugspapir og kuverter af Svanemærket FSC-certificeret træ.

Vi prøver hele tiden af ændret lidt og finde nye tiltag, så vi gør en forskel for vores miljø.

Hos Greentel arbejder vi for Verdensmål nummer 14 - Livet i havet og 15 - Livet på land, samt er vi en del af UN Global Compact.