Grøn telefoni

Det grønne Greentel

Udover billig mobiltelefoni får du som kunde hos Greentel også grøn telefoni. Vores navn Greentel kommer af drømmen om at skabe et mobilselskab, der kan mere end "bare" at tilbyde mobilabonnementer - det skal være mobilabonnementer, der gør en forskel!

Idéen med at skabe et grønt mobilselskab startede tilbage i 2011, hvor Greentel blev grundlagt som det "grønne" mobilselskab, der opkøbte CO2-kvoter og Vestas-aktier for at støtte grøn energi og være miljøbevidste. 

Siden 2019 har vi støttet bevarelsen af regnskoven i Bigai og træ-plantning i Danmark, da der er brug for flere skove og skovbevarelse i hele verden til at bekæmpe vores CO2 aftryk på kloden - for både klimaets, vores egen og fremtidens skyld. Ligeledes startede vi i 2021 med at støtte opsamlingen af havplast langs Vesterhavet for at gøre vores del for at beskytte naturen mod plastforurening. I 2022 hoppede vi ombord sammen med GreenKayak for også at omsamle plastikaffald i danske åer og havne.

Som kunde hos Greentel er du altid med til at støtte vores grønne projekter
- det er en del af vores koncept med grøn telefoni

 

GREENTELS GRØNNE PROJEKTER

Nye initiativer i samarbejde med Randers Regnskov

I 2019 startede vi er et samarbejde med Randers Regnskovs Naturfond om at opkøbe regnskov i Bigai i Ecuador til natur- og dyrebevarelse.

Randers Regnskovs oprettede Naturfonden i 2012 med det formål at bevare regnskoven i Ecuador. Den del af Ecuador hvor Bigai ligger, er i den ecuadorianske del af Amazonas regnskov - op ad nationalparken Sumaco Galeras, hvor Andesbjergenes østlige skråninger møder den varme og fugtige regnskov i Amazonlavlandet. Arealet står helt uberørt, da det handler om naturbevarelse.

Medarbejdere fra Randers Regnskovs Naturfond rejser selv til Bigai hvert år og opkøber nye jordlodder af de lokale bønder, for på den måde at sikre en fair betaling. De har også ansat lokale medarbejdere i Bigai til at passe på dyrene og regnskoven.

 

 

.

Bevar regnskov med dit mobilabonnement

Når du vælger et Greentel abonnement, støtter du hver måned vores projekt med bevarelse af regnskoven og dyrelivet i Bigai, Ecuador. 

Lige nu har vi sammen med Randers Regnskov opkøbt 85 hektar regnskov.
Vores mål er at opkøbe 20 hektar mere i 2023
- og det kan du hjælpe med til, når du har mobilabonnement hos Greentel.

Hvis du ønsker at støtte bevarelsen af regnskoven endnu mere, så kan du give 15 kr. ekstra pr. måned som går ubeskåret til Bigai.

Kan bruges i hele EU
FRITale
30GB dataHeraf 11 GB i EU
Fri SMS/MMS
Tilvalg
29,-
15,-
89 kr.
/md.

IKKE NOK MED REGNSKOVEN...

– vi brænder også for renere verdenshave

 

Plastforurening i havene er et kæmpestort miljøproblem og hver dag skyller store mængder plastik ind på de danske strande og havne fra de store verdenshave. 
Derfor er vi gået med i kampen mod havplast i samarbejde med ildsjælene hos Race for Oceans, STRANDET og GreenKayak. Deres mission er at opsamle de enorme mængder af plastik, der dagligt skyller op langs vestkysten og havne, der forurener vores natur og dyreliv i og omkring havet.

Det er vigtigt, at der bliver sat fokus på problemet med havplast, så det bliver opsamlet og vi kan få rene strande og et rent hav.

Husk! Hver gang du går en tur ved havet, kan du medbringe en pose og give en hånd med, til at få opsamlet alt det plastisk, som ligger på din vej.
Vi er alle nødt til at gøre en indsats for at komme plastik-problematikken til livs - det er sammen vi kan gøre en forskel!

Kan bruges i hele EU
FRITale
30GB dataHeraf 11 GB i EU
Fri SMS/MMS
Tilvalg
29,-
15,-
89 kr.
/md.

Saml havplast med dit mobilabonnement

Når du vælger et Greentel abonnement, støtter du hver måned vores projekt med opsamling havplast.

Der er rigtig meget plastik derude på strandene og i havnene, og vores mål er at få samlet så meget plastik fra strandene som overhovedet er muligt.
Det er ildsjælene STRANDET, Race for Oceans og GreenKayak, der opsamler havplastik på strandene langs Vesterhavet og i de danske havne for os. Det koster 30 kr. at få opsamlet 1 kg havplast.

I 2022 fik vi samlet mere end 5 tons plastik. Det skal vi som minimum også nå i 2023, men det kan vi kun med din hjælp, når du vælger et mobilabonnement fra Greentel.

Hvis du ønsker at støtte endnu mere, så kan du give 15 kr. ekstra pr. måned oveni dit mobilabonnement som går ubeskåret til opsamling af havplast.

 

Den grønne omstilling kan findes i alle hjørner

Hver gang vi sender et simkort ud, anvender vi genbrugspapir og kuverter af Svanemærket FSC-certificeret træ. Som det nyeste har vi fået produceret genanvendelige vandflasker og indkøbsnet fremstillet af gamle plastikflasker.

Vi prøver altid at finde bæredygtige måder at gøre tingene på - og gennem forskellige miljøtiltag forsøger vi hele tiden at blive endnu grønnere.

 

Saml havplast med GreenKayak

Greentel samarbejder med den danske miljø-NGO GreenKayak. GreenKayak har kajakker liggende i havne, søer og åer rundt om i Danmark, Norge, Sverige og Tyskland med det formål at få samlet det plastikaffald op, som flyder rundt i vandet.

Alle kan leje en kajak helt gratis - man skal blot opsamle det affald, man møder på sin sejltur. Når turen er ovre, bliver affaldet vejet og registreret hos GreenKayak.

Greentel sponsorerer 4 kajakker, der ligger i Aalborg, Aarhus og København.

DE GRØNNE NYHEDER

Få 50 kr. i rabat på din næste mobilregning, når du tilmelder dig Greentels nyhedsmail.

Vil du følge med i, hvad der sker hos Greentel og alle vores grønne projekter med opsamling af havplast, bevaring af regnskov, samt de vilde bede i Randers?
Så tilmeld dig til Greentels nyhedsmail og få alle de grønne nyheder direkte i din mailbox!

 

Tilmeld de grønne nyheder

Vind en tur i regnskoven

Når du er tilmeldt Greentels nyhedsmail, deltager du hver måned i konkurrencen om billetter til Randers Regnskov 🌳🦎🦜 - og en grøn goodiebox!

Den grønne goodiebox indeholder bl.a. 5 billetter til Randers Regnskov, en trådløs oplader fra Upström, AM Mist skærmrenser, chokolade og mange andre gode sager til en samlet værdi på mere end 1700 kr.! 🤩🎁

Har du indtastet dit Greentel mobilnummer, indsætter vi automatisk 50 kr. på din mobilsaldo, når du er tilmeldt nyhedsmailen.
Man kan kun tilmelde sig med sin mail og mobilnummer én gang, og kun få 50 kr. rabat én gang.

GREENTELS HAVPLAST-NØGLERING

Hos Greentel har vi fået lavet de fineste og "grønneste" havplast nøgleringe

Greentels havplast nøgleringe er håndlavet af STRANDET fra Nørre Vorupør. De samler gamle plastik-fiskekasser op "udenfor døren" på strandene langs Vesterhavet, knuser det til små stumper og smelter det sammen, så det kan støbes i forme og forvandles til de flotteste Greentel nøgleringe.

Hver nøglering er helt unik i grønne farver (selvfølgelig) med enten blå, gule eller røde nuancer.
.

 

WE SUPPORT

Greentel er i september 2021 blevet en del af FN’s Global Compact, verdens største initiativ for ansvarlig forretning, og Global Compact Network Denmark, Danmarks største netværk for ansvarlige virksomheder.

Vi ønsker at bidrage til netværkets arbejde og være med til at løfte niveauet for ansvarlighed og bæredygtighed, ved at arbejde med Global Compacts Ti Principper inden for menneskerettigheder, arbejdstagerrettigheder, miljø og antikorruption samt med FN's 17 verdensmål.

Hos Greentel sætter vi særligt fokus på verdensmål 14 - "Livet i havet" og 15 - "Livet på land".

.