Grøn telefoni

Det grønne Greentel

Udover billig mobiltelefoni får du som kunde hos Greentel også grøn telefoni. Vores navn Greentel kommer af drømmen om at skabe et mobilselskab, der kan mere end "bare" at tilbyde mobilabonnementer - det skal være mobilabonnementer, der gør en forskel!

Idéen med at skabe et grønt mobilselskab startede tilbage i 2011, hvor Greentel blev grundlagt som det "grønne" mobilselskab, der opkøbte CO2-kvoter og Vestas-aktier for at støtte grøn energi og være miljøbevidste. 

Siden 2019 har vi støttet bevarelsen af regnskoven i Bigai og træ-plantning i Danmark, da der er brug for flere skove og skovbevarelse i hele verden til at bekæmpe vores CO2 aftryk på kloden - for både klimaets, vores egen og fremtidens skyld. Ligeledes startede vi i 2021 med at støtte opsamlingen af havplast langs Vesterhavet for at gøre vores del for at beskytte naturen mod plastforurening. I 2022 hoppede vi ombord sammen med GreenKayak for også at omsamle plastikaffald i danske åer og havne.

Som kunde hos Greentel er du altid med til at støtte vores grønne projekter
- det er en del af vores koncept med grøn telefoni

 

GREENTELS GRØNNE PROJEKTER

Nye initiativer i samarbejde med Randers Regnskov

I 2019 startede vi er et samarbejde med Randers Regnskovs Naturfond om at opkøbe regnskov i Bigai i Ecuador til natur- og dyrebevarelse.

Randers Regnskovs oprettede Naturfonden i 2012 med det formål at bevare regnskoven i Ecuador. Den del af Ecuador hvor Bigai ligger, er i den ecuadorianske del af Amazonas regnskov - op ad nationalparken Sumaco Galeras, hvor Andesbjergenes østlige skråninger møder den varme og fugtige regnskov i Amazonlavlandet. Arealet står helt uberørt, da det handler om naturbevarelse.

Medarbejdere fra Randers Regnskovs Naturfond rejser selv til Bigai hvert år og opkøber nye jordlodder af de lokale bønder, for på den måde at sikre en fair betaling. De har også ansat lokale medarbejdere i Bigai til at passe på dyrene og regnskoven.

 

 

.

REGNSKOVS-ABONNEMENT

Vær med til at bevare regnskoven i Ecuador med dit mobilabonnement

Når du vælger et af Greentels regnskovs-abonnementer, støtter du hver måned bevarelsen af regnskoven og dyrelivet i Bigai i Ecuador.

I 2019 købte Greentel 25 hektar regnskov og i både 2020, 2021 og 2022 har vi nået vores mål om at opkøbe yderligere 20 hektar om året. Det stykke regnskov som vi har opkøbt, hører under Randers Regnskovs Naturreservat.
Planen for 2023 er at opkøbe og bevare endnu mere regnskov i Bigai - og det kan du hjælpe med, ved at oprette et af vores regnskovs-abonnementer!

Kan bruges i hele EU
FRItale
25GB dataHeraf 12 GB i EU
Fri SMS/MMS
Tilvalg
29,-
99 kr.
/md.

IKKE NOK MED REGNSKOVEN...

– vi brænder også for renere verdenshave

 

Plastforurening i havene er et kæmpestort miljøproblem og hver dag skyller store mængder plastik ind på de danske strande og havne fra de store verdenshave. 
Derfor er vi gået med i kampen mod havplast i samarbejde med ildsjælene hos Race for Oceans, STRANDET og GreenKayak. Deres mission er at opsamle de enorme mængder af plastik, der dagligt skyller op langs vestkysten og havne, der forurener vores natur og dyreliv i og omkring havet.

Det er vigtigt, at der bliver sat fokus på problemet med havplast, så det bliver opsamlet og vi kan få rene strande og et rent hav.

Husk! Hver gang du går en tur ved havet, kan du medbringe en pose og give en hånd med, til at få opsamlet alt det plastisk, som ligger på din vej.
Vi er alle nødt til at gøre en indsats for at komme plastik-problematikken til livs - det er sammen vi kan gøre en forskel!

Kan bruges i hele EU
FRItale
25GB dataHeraf 12 GB i EU
Fri SMS/MMS
Tilvalg
29,-
99 kr.
/md.

OCEAN ABONNEMENT

Vær med til at beskytte naturen mod plastik med dit mobilabonnement

Hos Greentel elsker vi havet - et rent hav uden plastik. Derfor er vi gået ind i  kampen mod havplast.

Når du vælger et ocean-abonnement, støtter du hver måned opsamling af havplast langs den danske vestkyst og i havne, da vi har indgået et samarbejde med ildsjælene fra STRANDET, Race for Oceans og GreenKayak om opsamling af plastik. 

Ved at vælge et Greentel Ocean-abonnement, kan du være med til at støtte vores havplast-opsamlings-projekt - og vi har brug for din hjælp!

 

Den grønne omstilling kan findes i alle hjørner

Hver gang vi sender et simkort ud, anvender vi genbrugspapir og kuverter af Svanemærket FSC-certificeret træ. Som det nyeste har vi fået produceret genanvendelige vandflasker og indkøbsnet fremstillet af gamle plastikflasker.

Vi prøver altid at finde bæredygtige måder at gøre tingene på - og gennem forskellige miljøtiltag forsøger vi hele tiden at blive endnu grønnere.

 

Saml havplast med GreenKayak

Greentel samarbejder med den danske miljø-NGO GreenKayak. GreenKayak har kajakker liggende i havne, søer og åer rundt om i Danmark, Norge, Sverige og Tyskland med det formål at få samlet det plastikaffald op, som flyder rundt i vandet.

Alle kan leje en kajak helt gratis - man skal blot opsamle det affald, man møder på sin sejltur. Når turen er ovre, bliver affaldet vejet og registreret hos GreenKayak.

Greentel sponsorerer 4 kajakker, der ligger i Aalborg, Aarhus og København.

DE GRØNNE NYHEDER

Få 50 kr. i rabat på din næste mobilregning, når du tilmelder dig Greentels nyhedsmail.

Vil du følge med i, hvad der sker hos Greentel og alle vores grønne projekter med opsamling af havplast, bevaring af regnskov, samt de vilde bede i Randers?
Så tilmeld dig til Greentels nyhedsmail og få alle de grønne nyheder direkte i din mailbox!

 

Tilmeld de grønne nyheder

Vind en tur i regnskoven

Når du er tilmeldt Greentels nyhedsmail, deltager du hver måned i konkurrencen om billetter til Randers Regnskov 🌳🦎🦜 - og en grøn goodiebox!

Den grønne goodiebox indeholder bl.a. 5 billetter til Randers Regnskov, en trådløs oplader fra Upström, AM Mist skærmrenser, chokolade og mange andre gode sager til en samlet værdi på mere end 1700 kr.! 🤩🎁

Har du indtastet dit Greentel mobilnummer, indsætter vi automatisk 50 kr. på din mobilsaldo, når du er tilmeldt nyhedsmailen.
Man kan kun tilmelde sig med sin mail og mobilnummer én gang, og kun få 50 kr. rabat én gang.

GREENTELS HAVPLAST-NØGLERING

Hos Greentel har vi fået lavet de fineste og "grønneste" havplast nøgleringe

Greentels havplast nøgleringe er håndlavet af STRANDET fra Nørre Vorupør. De samler gamle plastik-fiskekasser op "udenfor døren" på strandene langs Vesterhavet, knuser det til små stumper og smelter det sammen, så det kan støbes i forme og forvandles til de flotteste Greentel nøgleringe.

Hver nøglering er helt unik i grønne farver (selvfølgelig) med enten blå, gule eller røde nuancer.

G-NØGLERING

Greentel-nøgleringen kan mere end at holde sammen på alle dine nøgler, så kan den også bruges som holder til din mobil, når du skal se dine yndlings film og serie. Vi sender den med til alle børne-abonnementer.

GORILLA

Gorilla nøgleringen sender vi med, når du opretter et Regnskovs abonnement. Den kommer i 3 dele og skal samles.

SKILDPADDEN

Skildpadde-nøgleringen svømmer med, når du bestiller et Ocean abonnement. Den kommer i 3 dele og skal samles.

WE SUPPORT

Greentel er i september 2021 blevet en del af FN’s Global Compact, verdens største initiativ for ansvarlig forretning, og Global Compact Network Denmark, Danmarks største netværk for ansvarlige virksomheder.

Vi ønsker at bidrage til netværkets arbejde og være med til at løfte niveauet for ansvarlighed og bæredygtighed, ved at arbejde med Global Compacts Ti Principper inden for menneskerettigheder, arbejdstagerrettigheder, miljø og antikorruption samt med FN's 17 verdensmål.

Hos Greentel sætter vi særligt fokus på verdensmål 14 - "Livet i havet" og 15 - "Livet på land".

.