Vi holder åbent og sender alle simkort og pakker helt hjem til din dør.
Din Kurv
Luk
Login på min side
Luk
Mobil abonnement
Pakker
Familie
Børn
BASIC
Senior
Fastnet
TALE
Regnskov
Ocean
Mobilt Bredbånd & tablet
Mobilt Bredbånd i DK
Mobilt Bredbånd i EU
Simkort til udstyr
Alarm
MMS
SMS
Data
Tale
Vildtkamera
Varmepumpe
GPS ur
Kundeservice
Køb ny mobil

Greentel - helt simpelt mobiltelefoni til dig, din familie - & alarmen

Greentel startede tilbage i 2012 og tilbyder mobiltelefoni og mobilt bredbånd til både privat- og erhvervskunder. Vores målsætning er, at mobiltelefoni skal være enkelt og overskueligt - med stor fokus på valgfrihed, så du får lige det mobilabonnement, der passer til netop dit forbrug. Derfor er vores slogan ”helt simpelt”.

Vi har bygget Greentel op ud fra, hvordan vi som kunder gerne selv vil have, at et mobilselskab skal være. Det betyder bl.a.:
• Ingen binding
• Ingen opsigelse
• Altid gratis skift mellem abonnementer, hvis forbruget ændre sig
• Tilgængelig kundeservice med hurtig svartid


Billig mobiltelefoni og høj kundeservicetilfredshed

Ud over valgfrihed lægger vi vægt på at være blandt markedets billigste telefoniudbydere, uden at gå på kompromis med kvaliteten og servicen. Hos Greentel er kundeservicen til for dig og vi bestræber os på at besvare alle kundehenvendelser inden for 24 timer på alle hverdage.

Greentel er e-mærket, hvilket garanterer dig sikker e-handel. Vi ligger også helt i top på Trustpilot, hvilket vi naturligvis er stolte af.


Familievenligt mobilselskab

Hos Greentel vil vi gerne gøre noget ekstra for familierne, derfor har vi en masse familie-fordele, der gør det nemt at være mobil-familie. Du kan samle alle familiens numre under et fælles login og på en regning, så du let og overskueligt kan administrere alle familiens numre på en gang eller lade hele familien deles om et fælles abonnement.

Vi har også abonnementer, der er særligt egnede til børn med forbrugskontrol eller til seniorer, der kun har et lille forbrug. Se alle vores mobilabonnementer


Stor ekspertise inden for simkort til udstyr

Greentel har stor erfaring i salg af data-/telemetri simkort til overvågning, maskinstyring og alarmer m.m. Kontakt os for et godt og konkurrencedygtigt tilbud både til privat og erhverv. Se vores abonnementer til udstyr

Det grønne Greentel

Vores navn Greentel kommer af drømmen om, at telefoni ikke bare skal være billigt - men også grønt og bæredygtigt. For at opnå de mål har vi bl.a. i samarbejde med Randers Regnskov opkøbt regnskov i Ecuador til natur- og dyrbevarelse.

Hver gang vi sender et simkort ud, anvender vi genbrugspapir og kuverter af Svanemærket FSC-certificeret træ. Vi prøver hele tiden af ændret lidt og finde nye tiltag, så vi gør en forskel for vores miljø.

Du kan læse mere om Greentels "grønne" tiltag HER

 

Det blå Greentel

Siden 2020 har vi støttet vi Race for Oceans, og deres mission for opsamle de enorme mængder af havplastik, der dagligt skylles op langs vestkysten. Hvert år i juli og august måned afholder Race for Oceans bl.a. en stafet fra Sylt til Skagen, hvor man går, løber eller padler langs den jyske vestkyst og samler havplast på turen. Ruten er ialt 456 km og strækker sig over 10 dage - et event, hvor der skabes synergi mellem sport, strandrensning og viden.

Greentel har i 2020 fået lavet de fineste havplast nøgleringe/mobilholdere i samarbejde med STRANDET fra Nørre Vorupør. STRANDET samler plastik op "udenfor døren" på strandene langs Vesterhavet, knuser det til små stumper og smelter det sammen, så det kan støbes i forme og forvandles til nøgleringe.

I februar 2021 har vi startet et samarbejde med STRANDET og Race for Oceans om, at de skal opsamle 4 tons havplast langs vestkysten i 2021 for os.

Læs mere om "Det blå Greentel" HER

 

Det lokale Greentel

Hos Greentel vil vi gerne støtte de lokale initiativer i vores by - Randers.
Vi sponserer bl.a. hvert år holdet "SUPERKLOVNENE" ved "Stafet for Livet", der samler penge ind til Kræftens Bekæmpelse. I 2021 fik de gået/løbet 500 runder, hvilket giver 5.000 kr. til Kræftens Bekæmpelse.

Det er også vigtigt for os, at støtte op om det lokale sportsliv, og derfor er vi 2020 og 2021 sponsor for byens fodboldhold - Randers FC.

 

Det vi støtter

Vores hjerter banker også for at hjælpe andre og vi støtter gerne op om de vigtige sager, der kan ramme os alle. Siden 2018 har vi deltaget i "Støt Brysternes" årlig kampagne "Lyserød Lørdag", hvor der i hele uge 40 samles ind fordel for brystkræft. Vi giver 25 kr. pr. solgte mobilabonnement i hele uge 40.

I 2020 har vi støttet de seje piger fra ATEAM, der sælger armbånd lavet af hav-plast, og donerer hele beløbet til "Knæk Cancer" i uge 43. De fik doneret 118.000 kr. til "Knæk Cancer". Vær med til at støtte indsamlingen og køb et armbånd på Instagram: ATEAMKNAEKKERCANCER.

I 2021 kan Greentel også kalde sig cykel- og surfer sponsor. Vi støtter nemlig op om de unge cykelryttere fra Team CEC - Cycling Elite Copenhagen og den unge talentfulde surfer Katrine Bergmann fra Klitmøller.

Lyserød Lørdag

Lyserød Lørdag

ATEAM knækker cancer

ATEAM knækker cancer

TEAM CEC

TEAM CEC

Surfer Katrine Bergmann

Surfer Katrine Bergmann

En del af noget større

Greentel drives af MobileValue ApS, der har Telekæden A/S som en af sine største aktionærer. Du vil derfor som kunde hos Greentel opleve, at den juridiske samarbejdspartner er MobileValue ApS. Du kan bestille dit Greentel abonnement her på hjemmesiden eller hos din lokale Telekæden forhandler. Du er også altid velkommen på vores kontor i Randers på Jomfruløkken 2.

Om du er privat- eller erhvervskunde, har du samme priser og vilkår hos Greentel.

Greentel har både i 2019 og 2020 fået en Børsen Gazelle.


Kontakt os:
Greentel
Jomfruløkken 2
8930 Randers NØ

Tlf.: 44 10 10 10
E-mail: support@greentel.dk
CVR: 32562787


Med venlig hilsen
Line, Jesper, Ida Marie & resten af Greentel-teamet

 LineJesperIda Marie

FØLG MED I GREENTEL

Her kan du se alle vores initiativer, grønne støttesager, sponsorater og test-vinder-priser