Din Kurv
Luk
Login på min side
Luk

Om os

Mobiltelefoni hos Greentel skal være helt simpelt
Greentel startede tilbage i 2012 og tilbyder mobiltelefoni og mobilt bredbånd til både privat- og erhvervskunder. Vores målsætning er, at mobiltelefoni skal være enkelt og overskueligt - med stor fokus på valgfrihed, så du får lige det mobilabonnement, der passer til netop dit forbrug. Derfor er vores slogan ”helt simpelt”.

Vi har bygget Greentel op ud fra, hvordan vi som kunder gerne selv vil have, at et mobilselskab skal være. Det betyder bl.a.:
• Ingen binding
• Ingen opsigelse
• Altid gratis skift mellem abonnementer, hvis forbruget ændre sig
• Tilgængelig kundeservice med hurtig svartid


Billig mobiltelefoni og høj kundeservicetilfredshed
Ud over valgfrihed lægger vi vægt på at være blandt markedets billigste telefoniudbydere, uden at gå på kompromis med kvaliteten og servicen. Hos Greentel er kundeservicen til for dig og vi bestræber os på at besvare alle kundehenvendelser inden for 24 timer på alle hverdage.

Greentel er e-mærket, hvilket garanterer dig sikker e-handel. Vi ligger også helt i top på Trustpilot, hvilket vi naturligvis er stolte af.


Familievenligt mobilselskab
Hos Greentel vil vi gerne gøre noget ekstra for familierne, derfor har vi en masse familie-fordele, der gør det nemt at være mobil-familie. Du kan samle alle familiens numre under et fælles login og på en regning, så du let og overskueligt kan administrere alle familiens numre på en gang eller lade hele familien deles om et fælles abonnement.

Vi har også abonnementer, der er særligt egnede til børn med forbrugskontrol eller til seniorer, der kun har et lille forbrug. Se alle vores mobilabonnementer


Stor ekspertise inden for simkort til udstyr
Greentel har stor erfaring i salg af data-/telemetri simkort til overvågning, maskinstyring og alarmer m.m. Kontakt os for et godt og konkurrencedygtigt tilbud både til privat og erhverv. Se vores abonnementer til udstyr

Det grønne Greentel
Vores navn Greentel kommer af drømmen om, at telefoni ikke bare skal være billigt - men også grønt og bæredygtigt.
Du kan læse mere om Greentels "grønne" tiltag HER


En del af noget større
Greentel drives af MobileValue ApS, der har Telekæden A/S som en af sine største aktionærer. Du vil derfor som kunde hos Greentel opleve, at den juridiske samarbejdspartner er MobileValue ApS. Du kan bestille dit Greentel abonnement her på hjemmesiden eller hos din lokale Telekæden forhandler. Du er også altid velkommen på vores kontor i Randers på Jomfruløkken 2.

Om du er privat- eller erhvervskunde, har du samme priser og vilkår hos Greentel.

Kontaktinfo:
Greentel
Jomfruløkken 2
8930 Randers NØ

Tlf.: 70 28 30 10
Mail: support@greentel.dk
CVR: 32562787


Med venlig hilsen
Ida Marie, Jesper, Line & resten af Greentel-teamet