Luk

Login på min side

Luk

Om os

Hos Greentel handler det om dig og din mobiltelefon.

Greentel startede tilbage i 2012 og tilbyder mobiltelefoni og mobilt bredbånd til både privat- og erhvervs kunder. Vores målsætning er, at mobiltelefoni skal være enkel og overskuelige med stor fokus på valgfrihed - så du får lige det abonnement, der passer til netop dit forbrug.

Vi har ingen binding eller opsigelse hos Greentel og du kan altid skifte gratis mellem abonnementerne, hvis dit behov ændrer sig.

Udover valgfrihed lægger vi vægt på at være blandt markedets billigste telefoniudbydere, uden at gå på kompromis med kvaliteten og servicen. Hos Greentel er kundeservicen til for dig og vi bestræber os på at besvare alle kundehenvendelser inden for 24 timer på alle hverdage. Greentel er e-mærket, hvilket garanterer dig sikker e-handel.

Hos Greentel vil vi gerne gøre noget ekstra for familierne. Du kan hos Greentel samle alle familiens numre under et fælles login og på en regning, så du let og overskueligt kan administrere alle familiens numre på en gang.

Om du er privat eller virksomhed, har du samme priser og vilkår hos Greentel.
Greentel har stor erfaring i salg af datakort/telemetrikort til overvågning, maskinstyring og alarmer m.m. Kontakt os for et godt og konkurrencedygtigt tilbud.En del af noget større

Greentel drives af MobileValue ApS, der har Telekæden A/S som en af sine største aktionærer. Du vil derfor som kunde hos Greentel opleve, at den juridiske samarbejdspartner er MobileValue ApS.

Du kan bestille dit Greentel abonnement her på hjemmesiden eller hos din lokale Telekæden forhandler.

 

Vores kontaktinfo er:
Greentel
Jomfruløkken 2
8930 Randers NØ

Tlf.: 70 28 30 10
Mail: support@greentel.dk
CVR: 32562787