Vi holder åbent og sender alle simkort og pakker helt hjem til din dør.
Din Kurv
Luk
Login på min side
Luk
Mobil abonnement
Pakker
Børn
BASIC
Senior
Fastnet
TALE
Regnskov
Ocean
Mobilt Bredbånd & tablet
Mobilt Bredbånd i DK
Mobilt Bredbånd i EU
Simkort til udstyr
Alarm
MMS
SMS
Data
Tale
Vildtkamera
Varmepumpe
GPS ur
Kundeservice
Køb ny mobil

Greentel – det er ”helt simpelt”

Greentel startede tilbage i 2012 og tilbyder mobiltelefoni og mobilt bredbånd til både privat- og erhvervskunder. Vores slogan er ”helt simpelt”, hvilket hænger sammen med vores målsætning om at mobiltelefoni skal være nemt og enkelt. Vi har stor fokus på valgfrihed, så du får lige det mobilabonnement som passer til dig og dit forbrug.

Vi har bygget Greentel op ud fra, hvordan vi som kunder gerne selv vil have, at et mobilselskab skal være.
Det betyder, at du hos bl.a. kan nyde disse fordele:  

  • Ingen binding
  • Ingen opsigelse
  • Altid gratis skift mellem abonnementer, hvis forbruget ændrer sig
  • Tilgængelig kundeservice med hurtig svartid

Lave priser og høj service kan godt hænge sammen

Ud over valgfrihed lægger vi vægt på at være blandt markedets billigste telefoniudbydere - vi mener at billige priser sagtens kan hænge sammen med høj kvalitet og god service. Vores kundeserviceteam er til for at hjælpe dig, og vi bestræber os på at besvare alle kundehenvendelser inden for 24 timer på alle hverdage.

Greentel er e-mærket, hvilket garanterer dig sikker e-handel. Vi ligger helt i top på Trustpilot med masser af gode anmeldelser fra vores dejlige kunder, hvilket vi er rigtig stolte af.

Et mobilabonnement til hele familien

Hos Greentel vil vi gerne gøre noget ekstra for familierne. Derfor er det hos os muligt at lave et familieabonnement, hvor du kan samle alle familiens numre på én regning og ét fælles login. Her kan du nemt og overskueligt administrere alle familiens numre på én gang eller lade hele familien deles om ét fælles abonnement – så bliver det ikke meget nemmere at være mobil-familie 😊

Familier er ikke det eneste vi vil gøre noget ekstra for. Vi mener, at der skal være et abonnement til selv de yngste og ældste i familien. Der tilbyder vi abonnementer med forbrugskontrol særligt egnede til børn, eller til seniorer med et lille forbrug. Du kan se alle vores mobilabonnementer her.

 

Vi har simkortet til dit udstyr

Greentel har stor erfaring i salg og rådgivning af data-/telemetri simkort til diverse former for udstyr – herunder til jagtkameraer, alarmer, varmepumper og en masse andet. Kontakt os for et godt og konkurrencedygtigt tilbud både til privat og erhverv. Se vores abonnementer til udstyr her.

Det grønne Greentel

Vores navn Greentel kommer af målet om, at telefoni ikke bare skal være billigt - men også grønt og bæredygtigt. For at opnå de mål har vi bl.a. i samarbejde med Randers Regnskov opkøbt regnskov i Ecuador til natur- og dyrbevarelse.

Hver gang vi sender et simkort ud, anvender vi genbrugspapir og kuverter af Svanemærket FSC-certificeret træ. Vi prøver hele tiden af ændret lidt og finde nye tiltag, så vi gør en forskel for vores miljø - vi tror på, at alle tiltag gør en forskel.

Du kan læse mere om Greentels "grønne" tiltag HER

 

Det blå Greentel

Vi har siden 2020 støttet organisationen ’Race for Oceans’. Deres mission er at opsamle de enorme mængder af havplastik, der dagligt skylles op langs vestkysten. Hver sommer i juli og august måned afholder ’Race for Oceans’ bl.a. en stafet fra Sylt og helt til Skagen, hvor man enten går, løber eller padler langs den jyske vestkyst. Målet med turen er at opsamle så meget havplast som overhovedet muligt på det 10 dage lange event, som strækker sig over 456 km. Eventet skaber synergi mellem sport, strandrensning og viden – noget vi rigtig gerne vil støtte op om.

Greentel har i 2020, i samarbejde med ’STRANDET’ fra Nørre Vorupør, fået lavet de fineste nøgleringe/mobilholdere, som naturligvis er lavet af havplast 😊. ’STRANDET’ samler plastik op i lokalområderne på strandene langs Vesterhavet, knuser det til små stumper og smelter det sammen, så det kan støbes i forme og forvandles til nøgleringe og andre fine genstande.

Vi har i februar 2021 indgået et samarbejde med ’Race for Oceans’ og ’STRANDET’, hvor de på vores vegne skal opsamle 4 tons havplast langs vestkysten i 2021.


Læs mere HER

 

Det vi støtter

Vores hjerter banker også for at hjælpe andre og vi støtter gerne op om de vigtige sager, der kan ramme os alle. Siden 2018 har vi deltaget i "Støt Brysternes" årlig kampagne "Lyserød Lørdag", hvor der i hele uge 40 samles ind fordel for brystkræft. Vi giver hvert år 25 kr. pr. solgte mobilabonnement i hele uge 40. Vi er også med når SUPERKLOVNENE går til fordel for "Stafet for Livet" i Randers og Knæk Cancer i uge 43.

I 2020 støttede vi de seje piger fra ATEAM, der sælger armbånd lavet af hav-plast, for at samle ind til Knæk Cancer. De fik i 2020 solgt armbånd for 118.000 kr. og donerede hele beløbet til Knæk Cancer.


Lyserød Lørdag

Lyserød Lørdag

ATEAM knækker cancer

ATEAM knækker cancer

Knæk Cancer

Knæk Cancer

Alt det vi også er en del af

Udover at have et samarbejde med Randers Regnskov Naturfond, om opkøb af regnskov i Ecuador, så er vi også sponsor for Randers Regnskov.

I november 2021 er Greentel blevet en del af GO GREEN DANMARK - et erhvervsnetværk for virksomheder, der arbejder for en mere bæredygtig hverdag – og så har de udviklet en guide, der gør det nemmere for forbrugeren at finde frem til bæredygtige brands.

Vi støtter også op om lokalsporten i Randers ved at være sponsor for byen fodboldhold - Randers FC.

 

De unge talenter

Hos Greentel støtter vi op om de unde talenter, der ånder og lever for deres sportsgren. Vi støtter bl.a. et cykelhold, en surfer og et lokalt håndboldhold.

TEAM CEC

TEAM CEC

TEAM CEC
Cykel holdet TEAM CEC fra København er 9 drenge i U19 klassen, der kører cykelløb på højt plan i både Danmark og rundt om i Europa.

Surfer Katrine Bergmann

Surfer Katrine Bergmann

SURFER KATRINE
Den 14 årige surfer Katrine Bergmann fra Skive - har hurtigt gjort sig bemærket på bølgerne  - i 2021 har hun vundet DM i SUP i U15p og U18p.
Når hun ikke surfer, så samler hun også havplast langs strandene.

WE SUPPORT

Greentel er i september 2021 blevet en del af FN’s Global Compact, verdens største initiativ for ansvarlig forretning, og Global Compact Network Denmark, Danmarks største netværk for ansvarlige virksomheder.

Vi ønsker til at bidrage til netværkets arbejde og være med til at løfte niveauet for ansvarlighed og bæredygtighed, ved at arbejde med Global Compacts Ti Principper inden for menneskerettigheder, arbejdstagerrettigheder, miljø og antikorruption samt med FN's 17 verdensmål.

Hos Greentel sætter vi særlig fokus på verdensmål 14 - "Livet i havet" og 15 - "Livet på land".

En del af noget større

Greentel drives af MobileValue ApS og du vil derfor som kunde hos Greentel opleve, at den juridiske samarbejdspartner er MobileValue ApS. Du kan bestille dit Greentel abonnement her på hjemmesiden eller hos din lokale Telekæden-forhandler. Du er også altid velkommen på vores kontor i Randers på Jomfruløkken 2.

Om du er privat- eller erhvervskunde, har du samme priser og vilkår hos Greentel.

Greentel har både i 2019, 2020 og 2021 fået en Børsen Gazelle.


Kontakt os:
Greentel
Jomfruløkken 2
8930 Randers NØ

Tlf.: 44 10 10 10
E-mail: support@greentel.dk
CVR: 32562787


Med venlig hilsen
Line, Jesper, Ida Marie & resten af Greentel-teamet

 LineJesperIda Marie