Vi holder åbent og sender alle simkort og pakker helt hjem til din dør.
Din Kurv
Luk
Login på min side
Luk
Mobil abonnement
Pakker
Familie
Børn
BASIC
Senior
Fastnet
TALEPAKKER
Regnskov
Mobilt Bredbånd & tablet
Mobilt Bredbånd i DK
Mobilt Bredbånd i EU
Simkort til udstyr
Alarm
MMS
SMS
Data
Tale
Vildtkamera
Varmepumpe
GPS ur
Køb ny mobil
Kundeservice

OM GREENTEL

Greentel - helt simpelt mobiltelefoni til dig, din familie - & alarmen

Greentel startede tilbage i 2012 og tilbyder mobiltelefoni og mobilt bredbånd til både privat- og erhvervskunder. Vores målsætning er, at mobiltelefoni skal være enkelt og overskueligt - med stor fokus på valgfrihed, så du får lige det mobilabonnement, der passer til netop dit forbrug. Derfor er vores slogan ”helt simpelt”.

Vi har bygget Greentel op ud fra, hvordan vi som kunder gerne selv vil have, at et mobilselskab skal være. Det betyder bl.a.:
• Ingen binding
• Ingen opsigelse
• Altid gratis skift mellem abonnementer, hvis forbruget ændre sig
• Tilgængelig kundeservice med hurtig svartid


Billig mobiltelefoni og høj kundeservicetilfredshed

Ud over valgfrihed lægger vi vægt på at være blandt markedets billigste telefoniudbydere, uden at gå på kompromis med kvaliteten og servicen. Hos Greentel er kundeservicen til for dig og vi bestræber os på at besvare alle kundehenvendelser inden for 24 timer på alle hverdage.

Greentel er e-mærket, hvilket garanterer dig sikker e-handel. Vi ligger også helt i top på Trustpilot, hvilket vi naturligvis er stolte af.


Familievenligt mobilselskab

Hos Greentel vil vi gerne gøre noget ekstra for familierne, derfor har vi en masse familie-fordele, der gør det nemt at være mobil-familie. Du kan samle alle familiens numre under et fælles login og på en regning, så du let og overskueligt kan administrere alle familiens numre på en gang eller lade hele familien deles om et fælles abonnement.

Vi har også abonnementer, der er særligt egnede til børn med forbrugskontrol eller til seniorer, der kun har et lille forbrug. Se alle vores mobilabonnementer


Stor ekspertise inden for simkort til udstyr

Greentel har stor erfaring i salg af data-/telemetri simkort til overvågning, maskinstyring og alarmer m.m. Kontakt os for et godt og konkurrencedygtigt tilbud både til privat og erhverv. Se vores abonnementer til udstyr

Det grønne Greentel

Vores navn Greentel kommer af drømmen om, at telefoni ikke bare skal være billigt - men også grønt og bæredygtigt. For at opnå de mål har vi bl.a. i samarbejde med Randers Regnskov opkøbt regnskov i Ecuador til natur- og dyrbevarelse. I 2020 støtter vi Race for Oceans, hvis mission er at opsamle de enorme mængder af plastik, der dagligt skylles op langs vestkysten.

Hver gang vi sender et simkort ud, anvender vi genbrugspapir og kuverter af Svanemærket FSC-certificeret træ. Vi prøver hele tiden af ændret lidt og finde nye tiltag, så vi gør en forskel for vores miljø.

Du kan læse mere om Greentels "grønne" tiltag HER


Det lokale Greentel

Hos Greentel vil vi gerne støtte de lokale initiativer i vores by - Randers.
Vi sponserer bl.a. hvert år holdet "SUPERKLOVNENE" ved "Stafet for Livet", der samler penge ind til Kræftens Bekæmpelse. Det er også vigtigt for os, at støtte op om det lokale sportsliv, og derfor er vi 2020 og 2021 sponsor for byens fodboldhold - Randers FC.

Det vi støtter

Vores hjerter banker også for at hjælpe andre og vi støtter gerne op om de vigtige sager, der kan ramme os alle. Siden 2018 har vi deltaget i "Støt Brysternes" årlig kampagne "Lyserød Lørdag", hvor der i hele uge 40 samles ind fordel for brystkræft. I 2020 har vi støttet de seje piger fra ATEAM, der sælger armbånd lavet af hav-plast, og donerer hele beløbet til "Knæk Cancer" i uge 43. I 2019 fik de solgt armbånd og doneret for 75.000 kr. Vær med til at støtte indsamlingen og køb et armbånd på Instagram: ATEAMKNAEKKERCANCER.


En del af noget større

Greentel drives af MobileValue ApS, der har Telekæden A/S som en af sine største aktionærer. Du vil derfor som kunde hos Greentel opleve, at den juridiske samarbejdspartner er MobileValue ApS. Du kan bestille dit Greentel abonnement her på hjemmesiden eller hos din lokale Telekæden forhandler. Du er også altid velkommen på vores kontor i Randers på Jomfruløkken 2.

Om du er privat- eller erhvervskunde, har du samme priser og vilkår hos Greentel.

Greentel har både i 2019 og 2020 fået en Børsen Gazelle.


Kontakt os:
Greentel
Jomfruløkken 2
8930 Randers NØ

Tlf.: 44 10 10 10
E-mail: support@greentel.dk
CVR: 32562787


Med venlig hilsen
Line, Jesper, Ida Marie & resten af Greentel-teamet

 LineJesperIda Marie

FØLG MED I GREENTEL

Her kan du se alle vores initiativer, grønne støttesager, sponsorater og test-vinder-priser