Luk

Login på min side

Luk
Mobil abonnement
Pakker
Familie
Børn
Basic
Senior
Fastnet
Talepakker
Mobilt Bredbånd
Mobilt Bredbånd i DK
Mobilt Bredbånd i EU
Simkort til udstyr
MMS
SMS
Data
Tale
Ny Mobil

Om os

Hos Greentel handler det om dig og din mobiltelefon.

Greentels filosofi er at tilbyde enkle og overskuelige mobiltelefoni med fokus på valgfrihed, så du får det abonnement, der passer til netop dit forbrug. Da der ikke er binding hos Greentel, kan du altid vælge et større eller et mindre abonnement, hvis dit behov ændrer sig. Det er gratis at skifte mellem vores abonnementer.
Udover valgfrihed lægger vi vægt på at være blandt markedets billigste telefoniudbydere, uden at gå på kompromis med kvaliteten og servicen. Hos Greentel er kundeservice til for dig og vi bestræber os på at besvare alle kundehenvendelser inden for 24 timer på alle hverdage. Greentel er e-mærket, hvilket garanterer dig sikker e-handel.

Hos Greentel vil vi gerne gøre noget ekstra for familierne. Du kan hos Greentel samle alle familiens numre under et fælles login og på en regning, så du let og overskueligt kan administrere alle familiens numre på en gang.

Om du er privat eller virksomhed, har du samme priser og vilkår hos Greentel.
Greentel har stor erfaring i salg af datakort/telemetrikort til overvågning og maskinstyring m.m. Kontakt os for et godt og konkurrencedygtigt tilbud.


En del af noget større

Greentel drives af MobileValue ApS, der har Telekæden A/S som en af sine største aktionærer. Derfor vil du som kunde hos Greentel opleve, at den juridiske samarbejdspartner er MobileValue ApS.

Du kan bestille dit Greentel abonnement her på hjemmesiden eller hos din lokale Telekæden forhandler.

Mangler du en mobiltelefon, tablet eller dongle samarbejder vi med Telekæden for at give dig de bedste tilbud. Se mere HER

 

Vores kontaktinfo er:
Greentel
Jomfruløkken 2
8930 Randers NØ

Tlf.: 70 28 30 10
Mail: support@greentel.dk

Følg Greentel på Facebook