Greentel – Tænk grønt. Tal grønt.

Greentel startede tilbage i 2012 og tilbyder mobiltelefoni og mobilt bredbånd til både privat- og erhvervskunder. Vi arbejder ud fra konceptet at mobiltelefoni skal være billig, grøn og helt simpelt! Vi har stor fokus på valgfrihed, så du får lige det mobilabonnement som passer til dig og dit forbrug.

Vi har bygget Greentel op ud fra, hvordan vi som kunder gerne selv vil have, at et mobilselskab skal være.
Det betyder, at du hos bl.a. kan nyde disse fordele:  

  • Gratis oprettelse
  • Ingen binding
  • Ingen opsigelse
  • Altid gratis skift mellem abonnementer, hvis forbruget ændrer sig
  • Tilgængelig kundeservice med hurtig svartid - 365 dage om året!

Lave priser og høj service kan godt hænge sammen

Ud over valgfrihed lægger vi vægt på at være blandt markedets billigste telefoniudbydere - vi mener at billige priser sagtens kan hænge sammen med høj kvalitet og god service. Vores kundeserviceteam er til for at hjælpe dig, og vi bestræber os på at besvare alle kundehenvendelser inden for 24 timer på alle hverdage.

Greentel er e-mærket, hvilket garanterer dig sikker e-handel. Vi ligger helt i top på Trustpilot med masser af gode anmeldelser fra vores dejlige kunder, hvilket vi er rigtig stolte af.

Et mobilabonnement til hele familien

Hos Greentel vil vi gerne gøre noget ekstra for familierne. Derfor er det hos os muligt at lave en familie-løsning, hvor du kan samle alle familiens numre på én regning og ét fælles login. Så kan du nemt og overskueligt administrere alle familiens abonnementer på én gang - i ét overblik.

Familier er ikke de eneste, vi vil gøre noget ekstra for. Vi mener, at der skal være et abonnement til selv de yngste og ældste i familien. Der tilbyder vi abonnementer med forbrugskontrol særligt egnede til børn, eller til seniorer med et lille forbrug. Du kan se alle vores mobilabonnementer her.

 

Vi har simkortet til dit udstyr

Greentel har stor erfaring i salg og rådgivning af data-/telemetri simkort til diverse former for udstyr – herunder til jagtkameraer, alarmer, varmepumper og en masse andet. Kontakt os for et godt og konkurrencedygtigt tilbud både til privat og erhverv. Se vores abonnementer til udstyr her.

Det grønne Greentel

Vores navn Greentel kommer af drømmen om at skabe et mobilselskab, der kan mere end "bare" tilbyde billige mobilabonnementer - det skal være telefoni, der gør en grøn forskel!

Derfor er du som kunde hos Greentel automatisk med til at støtte vores grønne projekter, hvor vi med en række initiativer bidrager til den grønne dagsorden. Det gør vi bl.a. via vores samarbejde med Randers Regnskov, hvor vi opkøber regnskov til natur- og dyrebevarelse, samt samler havplast på strandene langs vestkysten og i havne sammen med STRANDET, Green Kayak og Race for Oceans.

Vi meget bevidste om miljøet og vores virksomheds påvirkning på miljøet hos Greentel. Derfor gør vi en stor indsats i affaldssortering og får strøm fra solceller, der er placeret på vores tage. Vores kaffe, te, chokolade og mælk er økologisk eller Fairtrade certificeret for at sikre ordentlige arbejdsforhold og vilkår for dem der dyrker og producerer råvarerne. Vores forbrugsmaterialer fx som papir til simkort er lavet af genbrugspapir og kuverterne er af Svanemærket FSC-certificeret træ. Fra sommeren 2023 er vores simkort lavet af genbrugsplastik.

Greentel er medlem af UN Global Compact, hvor vi forpligter os til at arbejde for Verdensmålene. Det gør, at vi som virksomhed hele tiden skal udvikle os og ændre hvordan vi gør tingene i en endnu mere bæredygtig retning. Vi vil tage et ansvar og gå forrest for en bedre og grønnere verden.

Sammen med Randers Regnskov i Ecuador

Siden 2019 har vi sammen med Randers Regnskovs Naturfond har vi opkøbt regnskov i Bigai, Ecuador. Vi opkøber regnskov for at bevare naturen og dyrelivet. Randers Regnskav har ansat lokale medarbejdere til at kontrollere og passe på regnskoven og dyrene. Lige nu har vi et område på 105 hektar og det forventer vi at udvide med 20 hektar i 2024.

Vi drømmer om et hav uden plastik

Vi har siden 2020 støttet organisationen ’Race for Oceans’. Deres mission er at opsamle de enorme mængder af havplastik, der dagligt skylles op langs vestkysten. Hvert år laver Race for Oceans en stafet fra Sylt og helt til Skagen, hvor man enten går, løber eller padler langs den jyske vestkyst. Målet med turen er at opsamle så meget havplast som overhovedet muligt på de 456 km. Eventet skaber synergi mellem sport, strandrensning og viden – noget vi rigtig gerne vil støtte op om. I 2023 har Race for Oceans startet et robot-pellets-opsamlings-projekt som vi spændt følger med i her i 2024.

Greentel startede i 2020 et samarbejde med STRANDET fra Nørre Vorupør, som laver de fineste nøgleringe/mobilholdere til os af opsamlet havplast fra strandene i Thy. STRANDET samler plastik op i lokalområderne på strandene langs Vesterhavet, knuser det til små stumper og smelter det sammen, så det kan støbes i forme og forvandles til nøgleringe og andre fine genstande. Det handler om at genanvende vores plastik og give strandet plastik ny værdi.

I maj 2022 startede vi et samarbejde med GreenKayak, der er en dansk NGO, som aktiverer folk i kampen mod plast i havne, åer og vandløb. GreenKayak har grønne kajakker liggende i havne i bl.a. Ålborg, Aarhus og København, og konceptet er, at det er gratis at sejle i en kajak, man skal blot samle alt det plastik som man finder på sin sejltur. Affaldet bliver vejet og registreret på GreenKayak. Vi sponserer 6 kajakker i henholdsvis Struer, Aalborg, Aarhus, Odense og 2 København.

Det vi støtter

Vores hjerter banker også for at hjælpe andre og vi støtter gerne op om de vigtige sager, der kan ramme os alle. Siden 2018 har vi deltaget i "Støt Brysternes" årlig kampagne "Lyserød Lørdag", hvor der i hele uge 40 samles ind fordel for brystkræft. Vi giver hvert år 25 kr. pr. solgte mobilabonnement i hele uge 40. Vi er også med når SUPERKLOVNENE går til fordel for "Stafet for Livet" i Randers og Knæk Cancer i uge 43.

Greentel trak i fodboldtrøjerne i både 2022 og 2023 - og var med igen i år den 1. marts, da #fodboldtrøjefredag rullede over landet og der blev samlet ind til Børnecancerfonden.
Vi har også i 2022 støttet op om den landsdækkende indsamlingen til Ukraine i marts og den 2. april har vi kombineret vores strandrensning med STRANDET i Klitmøller med indsamling til Ukraine under initiativet "Thy for Ukraine".

Vi støtter hvert år Danmarks Landsindsamling, der samler ind til verdens sårbare børn - og dem skal vi give en hånd, for de har brug for vores hjælp.

I 2023 er Greentel blevet sponsor for "Danske Hospitalsklovne". Vi synes det er vigtigt at støtte op om det arbejde de gør for at give kræftramte børn et smil i hverdagen.

Vores hjerter er grønne og derfor støtter vi selvfølgelig "Den Danske Naturfond", der opkøber natur-bevaringsværdige arealer i Danmark for at sikre vores natur.

Lyserød Lørdag

Lyserød Lørdag

Danske Hospitalsklovne

Danske Hospitalsklovne

Danmarks Indsamling

Danmarks Indsamling

Den Danske Naturfond

Den Danske Naturfond

Knæk Cancer 2023

Knæk Cancer 2023

#FodboldtrøjeFredag

#FodboldtrøjeFredag

Alt det vi også er en del af

Udover at have et samarbejde med Randers Regnskov Naturfond, om opkøb af regnskov i Ecuador, så er vi også "GRØN" sponsor for Randers Regnskov.
Vi støtter også op om lokalsporten i Randers ved at være sponsor for byens fodboldhold - Randers FC.
I 2023 har vi indgået et samarbejde med Underværket i Randers, hvor vi støtter deres bi-og-vilde-bede-projekt og er blevet en del af "Bi-Underværket".

Til den søde tand

Hos Greentel arbejder der mange søde tænder ;-) så derfor sender vi et lækkert Greentel bolche ud sammen med simkortet.

Bolcherne er håndlavet af Bolcheriet i Løkken. Smagen er danske hindbær - helt naturlig og uden tilsætning. Vi er vilde med dem! Så bestil et simkort og smag vores bolcher.

WE SUPPORT

Greentel er i september 2021 blevet en del af FN’s Global Compact, verdens største initiativ for ansvarlig forretning, og Global Compact Network Denmark, Danmarks største netværk for ansvarlige virksomheder.

Vi ønsker til at bidrage til netværkets arbejde og være med til at løfte niveauet for ansvarlighed og bæredygtighed, ved at arbejde med Global Compacts Ti Principper inden for menneskerettigheder, arbejdstagerrettigheder, miljø og antikorruption samt med FN's 17 verdensmål.

Hos Greentel sætter vi særlig fokus på verdensmål 14 - "Livet i havet" og 15 - "Livet på land".

En del af noget større

Greentel drives af MobileValue A/S og du vil derfor som kunde hos Greentel opleve, at den juridiske samarbejdspartner er MobileValue A/S. Du kan bestille dit Greentel abonnement her på hjemmesiden eller hos din lokale Telekæden-forhandler. Du er også altid velkommen på vores kontor i Randers på Jomfruløkken 2.

Om du er privat- eller erhvervskunde, har du samme priser og vilkår hos Greentel.

Greentel har både i 2019, 2020, 2021 og 2022 fået en Børsen Gazelle.


Kontakt os:
Greentel
Jomfruløkken 2
8930 Randers NØ

Tlf.: 44 10 10 10
E-mail: support@greentel.dk
CVR: 32562787


Med venlig hilsen
Line, Jesper, Ida Marie & resten af Greentel-teamet

 LineJesperIda Marie