Luk

Login på min side

Luk
Mobil-abonnement
Pakker
Basic
Talepakker
Familie
Fastnet
Junior
Mobilt bredbånd
Mobilt bredbånd
Mobilt bredbånd med udland
Data simkort
MMS
SMS
Data
Tale
Ny mobil

Om os

Hos Greentel handler det om dig og dit forbrug.

Greentels filosofi er at tilbyde enkle og overskuelige produkter med fokus på valgfrihed, så du selv kan sammensætte din Greentel pakke til netop dit forbrug og ikke andres. Da der ikke er binding hos Greentel, kan du altid vælge en større eller en mindre pakke, hvis dit behov ændrer sig.
Udover valgfrihed lægger vi vægt på at være blandt markedets billigste telefoniudbydere, uden at gå på kompromis med kvaliteten og servicen. Hos Greentel er kundeservice til for dig og vi bestræber os på at besvare alle kundehenvendelser inden for 24 timer på alle hverdage.

Hos Greentel vil vi gerne gøre noget ekstra for familierne. Med mobilchef kan du samle alle familiens numre under et fælles login, så du let og overskueligt kan administrere familiens numre på en gang.

Om du er privat eller virksomhed, har du samme priser og vilkår hos Greentel.
Greentel har stor erfaring i salg af datakort/telemetrikort til overvågning og maskinstyring m.m. Kontakt os for et godt og konkurrencedygtigt tilbud.


En del af noget større

Greentel drives af MobileValue ApS, som blandt andet driver Waoo! Mobil og LINDS Mobil og har Telekæden A/S som en af sine største aktionærer. Pr 1. december 2012 overtog Telekæden A/S og en række aktionærer MobileValue APS og driver i dag virksomheden med kunden i fokus.

Derfor vil du som kunde hos Greentel opleve, at den juridiske samarbejdspartner er MobileValue.

Du kan bestille Greentel her på hjemmesiden eller hos din lokale Telekæden forhandler.

Mangler du en mobiltelefon, tablet eller dongle samarbejder vi med Telekæden for at give dig de bedste tilbud. Se mere HER

Følg Greentel på Facebook