GPS URS ABONNEMENT

Med et Greentel simkort til dit GPS ur, får du et abonnement, hvor der er inkluderet dét forbrug, der er behov for til anvendelse af et GPS ur.

Kan bruges i hele EU
1timesTaletid
100MB dataHeraf 100 MB i EU
Fri SMS
Tilvalg
0,-
0,-
29 kr.
/md.

SIMKORT TIL GPS UR

Vælg et Greentel abonnement med SMS, tale & data til dit GPS ur for kun 29 kr./md.

Har du ledt længe efter et abonnement til dit eller dit barns GPS ur, så skal du ikke lede længere.
Med et Greentel simkort til dit GPS ur, får du et abonnement, hvor der er inkluderet det forbrug, der er behov for til anvendelse af et GPS ur.
Abonnementet indeholder 1 times taletid, fri SMS og 100 MB data for 29 kr./md. Ringes der fra uret til andre Greentel kunder, så er det naturligvis gratis.

Skal du ud at rejse i EU? Så frygt ej - Greentels GPS urs abonnement kan anvendes i hele EU - uden ekstra omkostninger.

Du får altid hurtig levering og ingen binding! Simkortet kan køre både 2G og 4G. Gratis oprettelse.

Du modtager simkortet på 1-2 hverdage. Simkortet er aktiveret og klar til brug, når du modtager det, så det er hurtigt og nemt at komme i gang med en løsning fra Greentel. Der er ingen pinkode på simkortet og ingen binding på abonnementerne. Hos Greentel får du stor fleksibilitet og mange muligheder med dit abonnement, da du altid kan skifte imellem vores abonnementer, hvis forbruget ændrer sig. Simkortet virker på både 2G og 4G netværket.

HJÆLP TIL OPSÆTNING?

Har du brug for hjælp til opsætningen af dit GPS ur?
Vi har lavet en FAQ med gode råd og tips til, hvordan du får opstartet dit GPS UR:

FORDELE HOS GREENTEL

Bestil dit Greentel GPS urs abonnement i dag og få simkortet leveret på 1-2 hverdage. Simkortet er aktiveret og klar til brug, når du modtager det, så det er hurtigt og nemt at komme igang med en løsning fra Greentel. Simkortet er et 3-i-1 simkort, hvor du får både micro, mini og nano størrelsen. Vi har ikke eSIM til GPS ure.

Du kan selv vælge, hvilket mobilnummer uret skal have under oprettelsen. Der er ingen pinkode på simkortet og ingen binding på abonnementerne. Hos Greentel får du stor fleksibilitet og mange muligheder med dit abonnement, da du altid kan skifte imellem vores abonnementer, f.eks. hvis simkortet på et tidspunkt skal anvendes i en mobiltelefon eller tablet.
Simkortet virker på både 2G og 4G netværket, du kan derfor sagtens bruge dette abonnenment til et GPS ur, der anvender 2G netværket.


Fordele med et Greentel GPS urs abonnement:

  • Ingen binding
  • Ingen pinkode på simkortet
  • EU roaming inkluderet
  • Vælg selv mobilnummer
  • Besked på sms og mail, når 80 % og 100 % af talepakken er opbrugt
  • Besked på sms, når 80% og 100% af pakken er opbrugt. Der stoppes for data, når dataen er opbrugt, så der ikke opleves taksering på ekstra data. Der kan tilkøbes ekstra data eller opgraderes til et større abonnement.
  • Gratis abonnementsskifte
  • Simkortene kan køre 2G og 4G

Mange anvender et GPS ur som barnets første mobil, når de f.eks. endnu ikke er gamle nok til en mobiltelefon, men man gerne vil kommunikere med barnet via tale eller sms. Det kan også være for at ønske at kunne følge med i, hvor barnet befinder sig. Skulle dit barns forbrug ændre sig, så der bliver behov for en mobiltelefon med et rigtigt mobilabonnement, så kan abonnementet let ændres til et mobilabonnement, så barnets første telefonnummer bibeholdes.

Se priserne for ekstra forbrug HER>>