GPS URS ABONNEMENT

Kan bruges i hele EU
1timesTaletid
100MB dataHeraf 100 MB i EU
Fri SMS
Tilvalg
0,-
0,-
29 kr.
/md.

Du modtager simkortet indenfor 1-2 hverdage. Simkortet er aktiveret og klar til brug, når du modtager det, så det er hurtigt og nemt at komme i gang med en løsning fra Greentel. Der er ingen pinkode på simkortet og ingen binding på abonnementerne. Hos Greentel får du stor fleksibilitet og mange muligheder med dit abonnement, da du altid kan skifte imellem vores abonnementer, hvis forbruget ændrer sig. Simkortet virker på både 2G og 4G netværket.

HJÆLP TIL OPSÆTNING?

Har du brug for hjælp til opsætningen af dit GPS ur?
Vi har lavet en FAQ med gode råd og tips til, hvordan du får opstartet dit GPS UR:

FORDELE HOS GREENTEL

Bestil dit Greentel GPS abonnement i dag og få simkortet leveret på 1-2 hverdage. Simkortet er aktiveret og klar til brug, når du modtager det, så det er hurtigt og nemt at komme igang med en løsning fra Greentel. Simkortet er et 3-i-1 simkort, hvor du får både micro, mini og nano størrelsen. Vi har ikke eSIM til GPS ure.

Du kan selv vælge, hvilket mobilnummer uret skal have under oprettelsen. Der er ingen pinkode på simkortet og ingen binding på abonnementerne. Hos Greentel får du stor fleksibilitet og mange muligheder med dit abonnement, da du altid kan skifte imellem vores abonnementer, fx hvis simkortet på et tidspunkt skal anvendes i en mobiltelefon eller tablet.
Simkortet virker på både 2G og 4G netværket, du kan derfor sagtens bruge dette abonnenment til et GPS ur, der anvender 2G netværket.


Fordele med et Greentel GPS abonnement:

  • Ingen binding
  • Ingen pinkode på simkortet
  • EU roaming inkluderet
  • Vælg selv mobilnummer
  • Besked på sms og mail, når 80 % og 100 % af talepakken er opbrugt
  • Besked på sms, når 80% og 100% af pakken er opbrugt. Der stoppes for data, når dataen er opbrugt, så der ikke opleves taksering på ekstra data. Der kan tilkøbes ekstra data eller opgraderes til et større abonnement.
  • Gratis abonnementsskifte
  • Simkortene kan køre 2G og 4G

Mange anvender et GPS ur som barnets første mobil, når de f.eks endnu ikke er gamle nok til deres mobiltelefon, men man gerne vil kommunikere med barnet via tale eller sms eller man. Det kan også være for at ønske at kunne følge med i, hvor barnet befinder sig. Skulle dit barns forbrug ændre sig, så der bliver behov for en mobiltelefon med et rigtigt mobilabonnement, så kan abonnementet let ændres til et mobilabonnement, så barnets første telefonnummer bibeholdes.

Se priserne for ekstra forbrug HER

FIND DIT GREENTEL MOBILABONNEMENT

Hos Greentel har vi et stort udvalg af billige mobilabonnementer til hele familien fra 48 kr. Der er altid gratis oprettelse og ingen binding!

Du kan roligt tage mobilen med på ferien, da der er inkluderet rejse-data i 37 EU lande i alle Greentels mobilabonnementer.
Skal dit barn have den første mobiltelefon? Vi lavet et børne-abonnement til 48 kr./md. med spærring for alt ekstra forbrug, hvor det er nemt, trygt og hurtigt at komme igang med den første mobil.

Du kan med fordel samle hele familien hos Greentel, hvor I kan få alle jeres abonnementer oprettet under en mobilchef, der kan administrere alle familiens abonnementer og få en samlet regning hver måned.​

Har du kun brug for et mobilabonnement med meget lidt indhold eller ingenting? Så har vi et Basic-abonnement, hvor du kun betaler for dit forbrug.