Vi holder åbent og sender alle simkort og pakker helt hjem til din dør.
Din Kurv
Luk
Login på min side
Luk
Mobil abonnement
Pakker
Børn
BASIC
Senior
Fastnet
TALE
Regnskov
Ocean
Mobilt Bredbånd & tablet
Mobilt Bredbånd i DK
Mobilt Bredbånd i EU
Simkort til udstyr
Alarm
MMS
SMS
Data
Tale
Vildtkamera
Varmepumpe
GPS ur
Kundeservice
Køb ny mobil
Simkort til GPS ur

SIMKORT TIL GPS UR MED SMS, TALE & DATA

Vælg et Greentel abonnement til dit GPS ur for 29 kr./md. 

Greentels GPS urs abonnement kan anvendes i hele EU - uden ekstra omkostninger. Hurtig levering & ingen binding!

Med et Greentel simkort til dit GPS ur, får du et abonnement, hvor der er inkluderet det forbrug, der er behov for til anvendelse af et GPS ur.
Abonnementet indeholder 1 times taletid, fri SMS & 100 MB data for 29 kr./md. Ringes der fra uret og til andre Greentel kunder, så er det naturligvis gratis.

Skal du ude at rejse i EU, kan GPS uret benyttes som når du er i Danmark - uden ekstra omkostninger, da abonnementet er gældende i hele EU.
Simkortet kan køre både 2G og 4G.

GPS ABONNEMENT

HJÆLP TIL OPSÆTNING?

 

Har du brug for hjælp til opsætningen af dit GPS ur?

Vi har lavet en FAQ med gode råd og tips til,

hvordan du får opstartet dit GPS UR:

GPS UR FAQ>>>

FORDELE HOS GREENTEL

Bestil dit Greentel GPS abonnement i dag og få simkortet leveret på 1-2 hverdage. Simkortet er aktiveret og klar til brug, når du modtager det, så det er hurtigt og nemt at komme igang med en løsning fra Greentel. Simkortet er et 3-i-1 simkort, hvor du får både micro, mini og nano størrelsen. Vi har ikke eSIM til GPS ure.

Du kan selv vælge, hvilket mobilnummer uret skal have under oprettelsen. Der er ingen pinkode på simkortet og ingen binding på abonnementerne. Hos Greentel får du stor fleksibilitet og mange muligheder med dit abonnement, da du altid kan skifte imellem vores abonnementer, fx hvis simkortet på et tidspunkt skal anvendes i en mobiltelefon eller tablet.
Simkortet virker på både 2G og 4G netværket, du kan derfor sagtens bruge dette abonnenment til et GPS ur, der anvender 2G netværket.


Fordele med et Greentel GPS abonnement:

  • Ingen binding
  • Ingen pinkode på simkortet
  • EU roaming inkluderet
  • Vælg selv mobilnummer
  • Besked på sms og mail, når 80 % og 100 % af talepakken er opbrugt
  • Besked på sms, når 80% og 100% af pakken er opbrugt. Der stoppes for data, når dataen er opbrugt, så der ikke opleves taksering på ekstra data. Der kan tilkøbes ekstra data eller opgraderes til et større abonnement.
  • Gratis abonnementsskifte
  • Simkortene kan køre 2G og 4G

Mange anvender et GPS ur som barnets første mobil, når de f.eks endnu ikke er gamle nok til deres mobiltelefon, men man gerne vil kommunikere med barnet via tale eller sms eller man. Det kan også være for at ønske at kunne følge med i, hvor barnet befinder sig. Skulle dit barns forbrug ændre sig, så der bliver behov for en mobiltelefon med et rigtigt mobilabonnement, så kan abonnementet let ændres til et mobilabonnement, så barnets første telefonnummer bibeholdes.

Se priserne for ekstra forbrug HER

SE VORES UDVALG AF MOBILABONNEMENTER

Hos Greentel har vi et stort udvalg af billige mobilabonnementer til hele familien - både til de unge, ældre og dem midt i mellem :-)
Vi har Danmarks billigste abonnement med tale, data og SMS/MMS fra 48 kr./md., hvor der er EU roaming inkluderet i 37 lande. I kan også vælge et familieabonnement, hvor I deler abonnements indhold. Eller skal dit barn have den første mobiltelefon, så har vi lavet et børneabonnement - det kalder vi et mobilabonnement med tryghed.

Børneabonnement