Vi holder åbent og sender alle simkort og pakker helt hjem til din dør.
Din Kurv
Luk
Login på min side
Luk
Simkort til GPS ur

Simkort til GPS ur - Hurtig levering & ingen binding

Simkort til GPS ur med SMS, taletid & data

Få et Greentel abonneement til dit GPS ur for 29 kr./md. inkl. forbrug. Abonnementet kan anvendes i hele EU - uden ekstra omkostninger.

Med et Greentel simkort til et GPS ur, er der inkluderet det forbrug, der er behov for til anvendelse af et GPS ur, abonnementet indeholder derfor både tale, sms og lidt data. Der er en times opkald inkluderet i abonnementet, så der let kan kommunikeres til og fra uret. Ringes der til andre Greentel kunder, så er det naturligvis gratis. Er du ude at rejse i EU, kan GPS uret benyttes som hvis du var i Danmark uden ekstra omkostninger.
De fleste GPS ure bruger 2G netværket, du kan derfor sagtens anvende dette abonnement til et GPS ur.

Vi leverer simkortet på 1-2 hverdage. Simkortet er aktiveret og klar til brug, når du modtager det, så det er hurtigt og nemt at komme igang med en løsning fra Greentel. Du kan selv vælge hvilket mobilnummer uret skal have under oprettelsen. Der er ingen pinkode på simkortet og ingen binding på abonnementerne. Hos Greentel får du stor fleksibilitet og mange muligheder med dit abonnement, da du altid kan skifte imellem vores abonnementer, hvis forbruget ændrer sig.
Simkortet virker på både 2G, 3G og 4G netværket, du kan derfor sagtens bruge dette abonnenement til et GPS ur, der anvender 2G netværket.

 

GPS ur
Kan bruges i hele EU
1
time
i DK & EU
Fri
SMS
i DK & EU
100
MB data
i DK
Heraf 100 MB data i EU
Tilvalg
0,-
0,-
29 kr.
/md.
Oprettelse 0 kr.
Mindstepris 29 kr.

 

Fordele med et Greentel abonnement:
• Fast lav pris
• Ingen binding• Ingen pinkode på simkortet• Simkortene kan køre 2G, 3G og 4G• Vælg selv mobilnummer• Besked på sms og mail, når 80 % og 100 % af talepakken er opbrugt• Besked på sms, når 80% og 100% af pakken er opbrugt. Der stoppes for data, når dataen er opbrugt, så der ikke opleves taksering på ekstra data. Der kan tilkøbes ekstra data eller opgraderes til et større abonnement.• Gratis abonnementsskifte

Alle Greentels abonnementer, kan oprettes til både privat og erhverv.
Se priserne for ekstra forbrug HER

Alle priser er inkl. moms.

 

Mange anvender et GPS ur som barnets første mobil, når de f.eks endnu ikke er gamle nok til deres mobiltelefon, men man gerne vil kommunikere med barnet via tale eller sms eller man. Det kan også være for at ønske at kunne følge med i, hvor barnet befinder sig. Skulle dit barns forbrug ændre sig, så der bliver behov for en mobiltelefon med et rigtigt mobilabonnement, så kan abonnementet let ændres til et mobilabonnement, så barnets første telefonnummer bibeholdes.

 

SE VORES UDVALG AF MOBILABONNEMENTER

Hos Greentel har vi et stort udvalg af billige mobilabonnementer til hele familien - både til de unge, ældre og dem midt i mellem :-)
Vi har Danmarks billigste abonnement med tale, data og SMS/MMS fra 48 kr./md., hvor der er EU roaming inkluderet i 37 lande. I kan også vælge et familieabonnement, hvor I deler abonnements indhold. Eller skal dit barn have den første mobiltelefon, så har vi lavet et børneabonnement - det kalder vi et mobilabonnement med tryghed.