Vi holder åbent og sender alle simkort og pakker helt hjem til din dør.
Din Kurv
Luk
Login på min side
Luk

Simkort til markvanding - Hurtig levering & ingen binding

Simkort til markvandings udstyr med SMS & data abonnement

Få et Greentel simkort til dit markvandings udstyr for 285 kr. for et helt år, hvor SMS og data er inkluderet.

Simkortet kan bruges til styring af markvanding, så der kan kommunikeres med markvandings udstyret via SMS, når der skal tændes eller slukkes for vandingen. Afhængigt af udstyret, kan der modtages SMS beskeder om pumpestop, strømafbrydelse, timeforbrug m.m. alt afhængig af, hvad der er behov for. 

Vi leverer simkortet på 1-2 hverdage. Simkortet er aktiveret og klar til brug, når du modtager det, så det er hurtigt og nemt at komme igang med en løsning fra Greentel. Der er ingen pinkode på simkortet og ingen binding på abonnementerne. Hos Greentel får du stor fleksibilitet og mange muligheder med dit abonnement, da du altid kan skifte imellem vores abonnementer, hvis forbruget ændrer sig.
Simkortet virker på både 2G, 3G og 4G netværket.

Alarm år - SMS
Kan kun bruges i DK
5000
SMS/md.
228 kr.
/år
19,00 kr./md.
Oprettelse 0 kr.
Mindstepris 182 kr.
Markvanding
Kan kun bruges i DK
5000
SMS
10
MB data
285 kr.
/år
23,75 kr./md.
Oprettelse 0 kr.
Mindstepris 228 kr.


Fordele med et Greentel abonnement:
• Fast lav pris
• Ingen binding• Ingen pinkode• Simkortene kan køre 2G, 3G og 4G• Afregning én gang om året - på års abonnementerne• Året løber fra oprettelsedatoen• Besked på e-mail, når 80% og 100% af pakken er opbrugt• Startbonus på 15 kr. til test forbrug (er kun gældende for års-abonnementerne)• Gratis abonnementsskifte

Alle Greentels abonnementer, kan oprettes til både privat og erhverv.
Se priserne for ekstra forbrug HER

Alle priser er inkl. moms.

 

 

SE VORES UDVALG AF MOBILABONNEMENTER

Hos Greentel har vi et stort udvalg af billige mobilabonnementer til hele familien - både til de unge, ældre og dem midt i mellem :-)
Vi har Danmarks billigste abonnement med tale, data og SMS/MMS fra 48 kr./md., hvor der er EU roaming inkluderet i 37 lande. I kan også vælge et familieabonnement, hvor I deler abonnements indhold. Eller skal dit barn have den første mobiltelefon, så har vi lavet et børneabonnement - det kalder vi et mobilabonnement med tryghed.