MARKVANDINGS ABONNEMENT

Abonnementet kan bruges til styring af markvanding. Du kan kommunikere med markvandingsudstyret via SMS, når der skal tændes eller slukkes for vandingen. 

Kan kun bruges i DK
5000SMSpr. md.
228 kr.
/år
19 kr./md.
Kan kun bruges i DK
10MB datapr. md.
5000SMSpr. md.
285 kr.
/år
23,75 kr./md.

SIMKORT TIL STYRING AF MARKVANDING

Få et Greentel simkort til dit markvandings udstyr.

Simkortet kan bruges til styring af markvanding, så der kan kommunikeres med markvandingsudstyret via SMS, når der skal tændes eller slukkes for vandingen. Afhængigt af udstyret, kan der modtages SMS beskeder om pumpestop, strømafbrydelse, timeforbrug m.m. alt afhængig af, hvad der er behov for.

Der er altid gratis oprettelse og mulighed for at ændre dit abonnement. Simkortet virker i 2G udstyr og der er ingen binding.

Du modtager simkortet på 1-2 hverdage. Simkortet er aktiveret og klar til brug, når du modtager det, så det er hurtigt og nemt at komme i gang med en løsning fra Greentel. Der er ingen pinkode på simkortet og ingen binding på abonnementerne. Hos Greentel får du stor fleksibilitet og mange muligheder med dit abonnement, da du altid kan skifte imellem vores abonnementer, hvis forbruget ændrer sig. Simkortet virker på både 2G og 4G netværket.

FORDELE HOS GREENTEL

Med et Greentel simkort i dit markvandingsudstyr får du et billigt abonnement med lige det forbrug, der passer til dit udstyr. Udskifter du dit markvandingsanlæg eller passer dit abonnement ikke, kan du altid ringe til kundeservice og få ændret dit abonnement. Der er ingen binding eller opsigelse hos Greentel.

Fordele med et Greentel markvandings abonnement:
• Fast lav pris
• Ingen binding
• Ingen pinkode på simkortet
• Simkortene kan køre 2G og 4G
• Afregning én gang om året - på års abonnementerne
• Året løber fra oprettelsesdatoen
• Besked på e-mail, når 80% og 100% af pakken er opbrugt
• Gratis abonnementsskifte

Alle Greentels abonnementer, kan oprettes til både privat og erhverv.

Forbrugsafregnet abonnementer er minuttakseret. Abonnementer inkl. taletid er sekundtakseret.

Se priserne for ekstra forbrug HER

Alle priser er inkl. moms.