Kan bruges i hele EU
10timersTaletid
10GB dataHeraf 10 GB i EU
FRI SMS/MMS
Tilvalg
23,20
63,20
Kr. pr. md.
Kan bruges i hele EU
FRITale
30GB dataHeraf 13 GB i EU
FRI SMS/MMS
Tilvalg
23,20
71,20
Kr. pr. md.
Kan bruges i hele EU
FRItale
40GB dataHeraf 14 GB i EU
FRI SMS/MMS
Tilvalg
23,20
79,20
Kr. pr. md.
Kan bruges i hele EU
FRItale
60GB dataHeraf 17 GB i EU
FRI SMS/MMS
Tilvalg
23,20
95,20
Kr. pr. md.

.

Hos Greentel kan I samle hele virksomhedens telefoni på én regning og med én samlet forbrugsoversigt, så det er nemt og overskueligt at få et overblik over virksomhedens telefoni.

Ønsker I at oprette flere abonnementer hos Greentel, kan I med fordel lægge alle abonnementerne i kurven på samme tid, så I kun skal lave én oprettelse for alle numre – desuden får I kun ét login til administration og én fælles regning. Hver enkelt medarbejder kan følge sit eget forbrug i appen "Mit Greentel".
I kan nemt beholde jeres numre - vi klarer hele nummerflytningen og opsiger den nuværende aftale.

Alle priser er ekskl. moms.

BILLIG TELEFONI TIL ERHVERV

Hos Greentel har vi Danmarks billigste erhvervs-mobilabonnementer med mange fordele, som eSIM og EU-roaming i 37 lande. Vi garanterer billig og simpel erhvervstelefoni til jeres virksomhed, med et samlet regnings- og forbrugsoverblik.
Som erhvervskunder hos Greentel kan alle jeres medarbejdere tale gratis med hinanden. Der er ingen binding eller opsigelse på mobilabonnementer hos Greentel.
Har I telefoner, der kan anvende eSIM, kan vi også tilbyde det, så det bliver ekstra nemt at flytte jeres numre til Greentel. eSIM er et elektronisk simkort, som erstatter det fysiske simkort. I får jeres eSIM som en QR-kode på mail – denne kode skal scannes. Det tager blot et par minutter at installere og så er det klar til brug.

Rejser du eller dine medarbejdere i Europa, kan I altid ringe og sende SMS/MMS hjem til Danmark eller et andet EU-land - uden at det koster ekstra, da det er inkluderet i alle Greentels erhvervs-abonnementer. EU-data er også inkluderet, så I kan altid være online på farten. Det er en fordel, hvis I har medarbejdere, der eksempelvis kører i Sverige, Tyskland eller et andet EU-land.

Ændrer forbruget sig, kan I altid skifte imellem vores billige mobilabonnementer ved at logge ind på "Mit Greentel" eller downloade Greentel APP'en. Der er ingen binding eller ændringsgebyr ved skift af abonnement. En opgradering sker med det samme, mens en nedgradering sker til den 1. i den kommende måned.

Når I som firma vælger et mobilabonnement til erhverv hos Greentel, går I ikke på kompromis med jeres netværksdækning - hverken i Danmark eller i udlandet. I har altid en god dækning, da vi hos Greentel benytter Telias netværk.

Med et erhvervsabonnement kan I selv vælge, om I ønsker at få et nyt nummer, eller om I vil flytte jeres numre til Greentel. Vi står for opsigelsen og flytningen hos jeres nuværende selskab.

EXTRA DATA SIMKORT

Tilkøbe et EXTRA data simkort til Greentels erhvervs mobilabonnementer, der kan sættes i f.eks. en tablet, iPad eller anden enhed.

Med et Greentel Erhverv EXTRA data simkort får du: 

5 GB data pr. md. for 23,20 kr./md.

Det EXTRA data simkort kan kun anvendes i Danmark. Oprettelsen koster 40 kr. Alle priser er ekskl. moms.

Du kan bestille det EXTRA data simkort samtidig med oprettelsen af Greentels Erhvervs mobilabonnementer eller senere ved at logge ind på "Mit Greentel" på www.greentel.dk

eSIM HOS GREENTEL

Nu kan du få eSIM hos Greentel Erhverv.
Et eSIM er et elektronisk simkort, der er indbygget i nyere mobiltelefoner - f.eks. i iPhone 11/11 Pro, iPhone 12/12 Pro, iPhone 13/13 Pro, iPhone 14/14 Pro, iPhone 15/15 Pro, Samsung Galaxy S21/S21 Ultra, Samsung Galaxy S22/S22 Ultra, Samsung Galaxy S23/S23 Ultra, Samsung Galaxy S24/S24 Ultra, Fairphone 4 og Fairphone 5.

eSIM erstatter det fysiske simkort, som du bruger i dag, i din mobiltelefon. Det smarte er, at du ikke skal vente på at få et simkort tilsendt med posten, da et eSIM er indbygget i din telefon. Du modtager en QR kode på mail, som du skal scanne og installere - og så er du igang med dit Greentel erhvervs-abonnement.

Er du eksisterende Greentel kunde og ønsker at skifte dit nuværende fysiske Greentel simkort til et eSIM, så kan du bestille dit eSIM ved at logge ind på "Min side" og vælge "Mit simkort". Du beholder dit nummer og abonnement - der er ingen ændringer.

GREENTEL APP

Hent Greentels APP til din Android smartphone eller iPhone.

Med appen "Mit Greentel" kan du nemt og hurtigt følge dit forbrug og ændre dit abonnement, samt tilmelde/framelde services fra din smartphone. Har du flere numre under dit login, kan du administrere dem alle fra dit login i appen.

Download appen "Mit Greentel" til både iOS og Android - så har du altid dit forbrug lige ved hånden.

Det Grønne Greentel

Som Greentel kunde får du udover billig mobiltelefoni også grøn telefoni.

Vores navn Greentel kommer af drømmen om, at telefoni skal være grønt og bæredygtigt. For at opnå de mål har vi bl.a. i samarbejde med Randers Regnskov opkøbt regnskov i Ecuador til natur- og dyrebevarelse.

Hver gang vi sender et simkort ud, anvender vi genbrugspapir og kuverter af Svanemærket FSC-certificeret træ.

Vi er ikke kun grønne hos Greentel, vi er også blå som havet - og derfor har vi lavet et samarbejde med Race for Oceans og STRANDET om at samle alt det havplast op, der ligger på standene langs den danske vestkyst. Samt opsamling af plastik i havne og åer rundt om i Danmark sammen med GreenKayak.

Hos Greentel arbejder vi for Verdensmål nummer 14 - Livet i havet og 15 - Livet på land, og vi er en del af UN Global Compact.

Vi prøver hele tiden at ændre lidt og finde nye tiltag, så vi kan gøre en forskel for vores miljø og omgivelser.

UDLANDSTELEFONI

Snak & surf rundt i 37 lande i EU med Greentel.

Indholdet i alle Greentel Erhvervs mobilabonnementer, kan anvendes i både DK og 37 lande i EU - uden at det koster ekstra!

Opkald, SMS og MMS fra Danmark  og til et udenlandsk nummer (både EU og resten af verden) takseres efter forbrug og land  - det er ikke med i abonnementet.

Hvis du rejser uden for EU eller skal ringe/SMS'e/MMS'e til et udenlandsk nummer, vil det også blive takseret efter forbrug og land.