Et billigt mobilabonnement med taletid, SMS/MMS & data?

Har du brug for et mobilabonnement med lidt af det hele og til fast lav pris, så skal du vælge et af Greentels senior-abonnementer.
Der er altid gratis oprettelse, ingen binding og tilgængelig kundeservice 365 dage om året.

Skal du f.eks. på weekendtur til Tyskland eller et smut til Gran Canaria, kan du bruge din mobil, som hvis du var hjemme, da taletid, SMS, MMS og data i EU er inkluderet i alle Greentels senior abonnementer. 

 

Kan bruges i hele EU
2timersTaletid
2GB dataHeraf 2 GB i EU
FRI SMS/MMS
Tilvalg
29,-
48 kr.
/md.
Kan bruges i hele EU
5timersTaletid
5GB dataHeraf 5 GB i EU
Fri SMS/MMS
Tilvalg
29,-
55 kr.
/md.
Kan bruges i hele EU
10timersTaletid
2GB dataHeraf 2 GB i EU
Fri SMS/MMS
Tilvalg
29,-
69 kr.
/md.
Kan bruges i hele EU
10timersTaletid
10GB dataHeraf 10 GB i EU
FRI SMS/MMS
Tilvalg
29,-
79 kr.
/md.

Taletid & SMS/MMS abonnement

Har du kun brug for taletid, SMS og at sende et enkelt billede en gang imellem, så skal du vælge et af Greentels senior tale-abonnementer.
Skal du ud at rejse, kan du bruge indholdet i Greentels mobilabonnementer i 37 lande i EU - så kan du altid ringe hjem fra bjergene i Spanien eller liggestolen på Tenerife, uden at det koster ekstra. Er du i tvivl om, hvilket abonnement du skal vælge, kan du altid skifte det senere ved at logge ind på "Mit Greentel" eller kontakte kundeservice. Der er ingen binding.

Kan bruges i hele EU
3timersTaletid
Fri SMS/MMS
49 kr.
/md.
Kan bruges i hele EU
50timersTaletid
Fri SMS/MMS
79 kr.
/md.

Forbrugsafregnet abonnement

Ønsker du et mobilabonnement, hvor du kun betaler for dit forbrug, skal du vælge et forbrugsafregnet senior abonnement.
På vores forbrugsafregnede abonnement er der et min. forbrug på 29 kr./md., som kan anvendes til både taletid og SMS/MMS. Taler og SMS'er/MMS'er du for mere end 29 kr./md. kommer det oveni prisen.
Skal ud at rejse til et EU land f.eks. en tur til Harzen eller Malaga, kan du roligt anvende telefonen der, da taletid, SMS og MMS koster det samme som i Danmark.

48ørepr. minut
8ørepr. SMS
2kr.pr. MMS
1kr.pr. MB data
Tilvalg
35,-
19,-
0,-
0 kr.
/md.

Har du brug for hjælp til at finde det rigtige senior abonnement eller har du spørgsmål til oprettelsen, kan du kontakte kundeservice på tlf.: 44 10 10 10.

TELEFONI MED FORDELE

Hos Greentel har vi Danmarks billigste mobilabonnementer fra 48 kr./md. med en masse fordele som 2G, 4G og 5G dækning - og EU roaming. Kender du flere, der har Greentel, kan I tale gratis imellem hinanden. Der er ingen binding eller opsigelse på dit abonnement hos Greentel.

Har du en telefon, der kan bruge eSIM, kan du vælge at få dit nye Greentel simkort tilsendt som et eSIM. eSIM er et elektronisk simkort, som erstatter det fysiske simkort. Du får dit eSIM tilsendt på mail kort efter oprettelsen, så du skal heller ikke vente på at posten leverer dit simkort. Det nemt og smart!

Rejser du i Europa kan du altid ringe og sende SMS/MMS hjem til Danmark eller et andet EU land - uden det koster ekstra - det er inkluderet i dit Greentel abonnement. Du kan også anvende en andel af din data-pakke i EU. Det er en fordel for dig, som eksempelvis arbejder i Sverige, besøger familie i England eller rejser til Spanien i sommerferien.

Ændrer dit forbrug sig, kan du altid skifte imellem vores mobilabonnementer ved at logge ind på "Mit Greentel". Der er ingen binding eller ændringsgebyr ved skift af abonnement. En opgradering sker med det samme og en nedgradering sker til den 1. i den kommende måned. 

Når du vælger et mobilabonnement hos Greentel, går du ikke på kompromis med dit net i hverken Danmark eller i udlandet. Du har altid en god dækning, da vi hos Greentel benytter Telia og Telenors netværk. Du får adgang til både 2G, 4G og 5G netværket hos Greentel.

Du vælger selv, om du ønsker at få flyttet dit nummer til Greentel eller om du ønsker at få et nyt nummer. Vi klarer hele flytningen og opsigelsen hos dit nuværende selskab for dig.

Er I en hel familie, der bliver oprettet hos Greentel, kan I få et fælles login og alle abonnementer på én regning, samt vælge en mobilchef, der skal administrere alle familiens numre og abonnementer på en gang.

DIT GREENTEL ABONNEMENT I UDLANDET

Greentels mobilabonnementer kan anvendes i hele EU til samme pris som i Danmark.

Her kan du se listen over de 37 EU lande der er inkluderet i vores abonnementer, samt vores udlandspriser >>>

Fra Danmark til EU & resten af verden

OPKALD

- takseres pr. minut efter, hvilket land der ringes til

SMS/MMS

- takseres pr. stk. efter, hvilket land der sendes til

Fra EU til Danmark & EU

OPKALD

- opkald fra EU til Danmark/EU er inkluderet i din Greentel pakke

SMS/MMS

- SMS/MMS fra EU til Danmark/EU er inkluderet i din Greentel pakke

DATA

- en andel af data-pakken kan anvendes i EU 

Fra EU til resten af verden

OPKALD

- takseres pr. minut efter, hvilket land der ringes til

SMS/MMS

- takseres pr. stk. efter, hvilket land der sendes til

Jeg er i et land udenfor EU

OPKALD

- takseres pr. minut efter, hvilket land der ringes til

SMS/MMS

- takseres pr. stk. efter, hvilket land der sendes til

DATA

- hvis "Data roaming" er aktiveret på telefonen, bliver data takseret pr. MB afhængigt af, hvilket land du befinder dig i

 

FLYT DIT FASTNET TIL MOBILEN

Hos Greentel kan du flytte dit fastnetnummer til dit mobilnummer for kun 49 kr./md.

NY MOBILTELEFON?

Hos Greentel kan du sammen med dit senior mobilabonnement købe en ny og billig ældre-venlig mobiltelefon på rentefri afbetaling.
Du vælger selv om afdraget skal være over 6, 12 eller 24 måneder. Er du allerede Greentel kunde, kan du købe en ny ældre-venlig mobiltelefon ved at logge ind på "Min side".
Find din nye ældre venlige mobiltelefon her: