TÆNK GRØNT, TAL GRØNT MED GREENTEL.

Vælg et mobilabonnement, der gør en forskel.

Vores navn Greentel kommer af drømmen om at skabe et mobilselskab, der kan mere end "bare" at tilbyde billige mobilabonnementer - det skal være mobilabonnementer, der gør en forskel.
Idéen med at skabe et grønt mobilselskab startede tilbage i 2011, hvor Greentel blev grundlagt som det "grønne" mobilselskab, der støttede forskellige miljø-projekter. Siden 2019 har vi sammen med Randers Regnskov støttet bevarelsen af regnskoven og dyrelivet i Bigai, Ecuador. I 2021 gik vi ind i kampen mod plastik på vores stande med at opsamle havplast langs Vesterhavet sammen med Race for Oceans og STRANDET. Men plastikken flyder også i vores havne og derfor startede vi i maj 2022 et samarbejde med GreenKayak, hvor man gratis kan sejle en tur i de grønne kajakker - mod at fiske affald op på turen.

Som kunde hos Greentel, er du altid med til at støtte vores grønne projekter.

 

VORES REGNSKOV

Bevaring af regnskov sammen med Randers Regnskovs Naturfond

I 2019 startede vi er et samarbejde med Randers Regnskovs Naturfond om at opkøbe regnskov i Bigai i Ecuador til natur- og dyrebevarelse.

Randers Regnskov oprettede Naturfonden i 2012 med det formål at bevare regnskoven i Ecuador. Den del af Ecuador, hvor Bigai ligger, er i den ecuadorianske del af Amazonas regnskoven - op ad nationalparken Sumaco Napo-Galeras, hvor Andesbjergenes østlige skråninger møder den varme og fugtige regnskov i Amazonlavlandet. Arealet står helt uberørt, da det handler om naturbevarelse.

Lige nu har vi sammen med Randers Regnskov opkøbt 105 hektar regnskov. Vores mål er at opkøbe 20 hektar mere i 2024
- og det kan du hjælpe med til, når du har mobilabonnement hos Greentel.

 

.

PÅ TUR I BIGAI

Asser fra Randers Regnskov rejser selv hvert år til Bigai for at se til regnskovs-projektet og opkøbe nye jordlodder af de lokale bønder, for på den måde at sikre en fair betaling.

Randers Regnskov har ansat lokale medarbejdere i Bigai til at passe på dyrene og regnskoven, og derved sikre naturbevarelsen.

DE GRØNNE NYHEDER

Få 50 kr. i rabat på din næste mobilregning, når du tilmelder dig Greentels nyhedsmail.

Vil du følge med i, hvad der sker hos Greentel og alle vores grønne projekter med opsamling af havplast, bevaring af regnskov, samt de vilde bede i Randers?
Så tilmeld dig til Greentels nyhedsmail og få alle de grønne nyheder direkte i din mailbox!

 

Tilmeld dig her:

Har du indtastet dit Greentel mobilnummer, indsætter vi automatisk 50 kr. på din mobilsaldo, når du er tilmeldt nyhedsmailen.
Man kan kun tilmelde sig med sin mail og mobilnummer én gang, og kun få 50 kr. rabat én gang.

 

VORES OCEAN

Vi brænder ikke kun for regnskoven - men også for et plastik-frit hav.

Plastik i naturen er et kæmpe problem - ikke kun ude i verden, men også herhjemme i Danmark.
Der skyller dagligt flere tons plastik op på de danske strande og i havnene, plastik som forurener både vores natur og dyreliv. Derfor er vi hos Greentel gået ind i kampen mod plastikforurening.

Vi samarbejder med ildsjælene fra Race for Oceans, STRANDET og GreenKayak om opsamling af havplast i Danmark. Deres mission er at opsamle de enorme mængder af plastik, der dagligt skyller op langs den danske vestkyst og i havne, der forurener vores natur og dyreliv i og omkring havet.

I 2023 fik vi samlet mere end 5 tons plastik og havaffald. Det skal vi som minimum også nå i 2024, men det koster 30 kr. at få opsamlet 1 kg havplast, så det kan vi kun med din hjælp, hvis du vælger et mobilabonnement fra Greentel.

Det er sammen vi kan gøre en forskel. Så gi' en hånd med, vælg Greentel - og husk posen, når du går en tur ved stranden.

GREENTELS HAVPLAST-NØGLERING

Hos Greentel har vi fået lavet de fineste og "grønneste" havplast nøgleringe.

Greentels havplast nøgleringe er håndlavet af STRANDET fra Nørre Vorupør. De samler gamle plastik-fiskekasser op "udenfor døren" på strandene langs Vesterhavet, knuser det til små stumper og smelter det sammen, så det kan støbes i forme og forvandles til de flotteste Greentel nøgleringe.

Hver nøglering er helt unik i grønne farver (selvfølgelig) med enten blå, gule eller røde nuancer.

 

.

.

DEN GRØNNE BLOG

Hos Greentel har vi lanceret en grøn blog, hvor vi deler alt mellem regnskov og hav!
Bliv klogere på den grønne dagsorden, få tips til en grønnere hverdag og lær mere om vores miljøprojekter og grønne samarbejdspartnere.
Vi lægger nye blogindlæg op hver måned. Vi håber, du vil læse med! 

 

.

.

EN GRØN HVERDAG

Vi vil være en grøn virksomhed.
Hver gang vi sender et simkort ud, anvender vi genbrugspapir og kuverter af Svanemærket FSC-certificeret træ. Fra sommeren 2023 er vores simkort lavet af genbrugsplast og produceret i halv størrelse. Alle vores kontormaterialer er indkøbt ud fra et miljø-rigtigt valg. Vores kaffe og te m.m. er enten økologisk eller Fairtrade certificeret. I det hus, hvor vores kontor ligger, er der installeret solceller på tagene, så på en solskinsdag er vi 100% selvforsynende med strøm.

Vi stræber hele tiden efter at blive mere bæredygtige - både i vores tankegang, handlinger og forbrug, så vi kan formindske påvirkningen på vores miljø og omgivelser.

.

GREENTELS VILDE BEDE

I marts 2022 fik vi etableret 5 store runde bede foran vores kontor i Randers og i 2024 er de blevet udvidet med 10 nye cirkler.
Vi har lavet bedene for at skabe noget mere vild natur omkring bygningerne og tiltrække en masse insekter, bier og sommerfugle.

Sammen med bedene har vi også opsat et stort insekthotel fremstillet i naturmaterialer, produceret af borgere fra VoksenBøgens socialpædagogiske dagstilbud i Vodskov.

Bedene er ikke kun smukke og vigtige, når der er sommerblomster - men hele året rundt! Og vi nyder at følge med i naturen og årstidernes skiften.

 

WE SUPPORT

Greentel er i september 2021 blevet en del af FN’s Global Compact, verdens største initiativ for ansvarlig forretning, og Global Compact Network Denmark, Danmarks største netværk for ansvarlige virksomheder.

Vi ønsker at bidrage til netværkets arbejde og være med til at løfte niveauet for ansvarlighed og bæredygtighed, ved at arbejde med Global Compacts Ti Principper inden for menneskerettigheder, arbejdstagerrettigheder, miljø og antikorruption samt med FN's 17 verdensmål.

Hos Greentel sætter vi særligt fokus på verdensmål 14 - "Livet i havet" og 15 - "Livet på land".

.