Sommer kampagne med ekstra EU data
FRItale
100GB dataHeraf 42 GB i EU*
Tilvalg
0,-
149 kr.
/md.

Vi gi' DOBBELT OP PÅ EU DATA frem til 31. august!

Har du allerede et Greentel abonnement, kan du ændre dit abonnement på "Mit Greentel", så du får mere EU data her over sommeren :-)


Hos Greentel får du et billigt og grønt mobilabonnement med 5G netværk, EU-data, fri SMS/MMS, gratis oprettelse og ingen binding!

Du får også en bid af regnskoven og lidt havplast med, når du vælger et Greentel mobilabonnement - det er grøn telefoni!

Ønsker du at oprette flere abonnementer hos Greentel, kan du med fordel lægge alle abonnementerne i kurven på samme tid, så skal du kun lave én oprettelse for alle numre - og du får kun ét login til administration og én fælles regning. Du kan nemt beholde dit nummer - vi klarer hele nummerflytningen for dig.

HUSK at tilvælge eSIM under oprettelsen & spar miljøet for et stykke plastik!

FORDELE HOS GREENTEL

NY MOBIL?

Hos Greentel kan du sammen med dit mobilabonnement købe en ny og billig mobiltelefon på rentefri afbetaling.
Du vælger selv om afdraget skal være over 6, 12 eller 24 måneder. Er du allerede Greentel-kunde, kan du købe en ny mobiltelefon på "Mit Greentel".

iPhone 15 Pro

iPhone 15 Pro

Fra 382 kr./md. i 24 mdr.

- med et valgfrit Greentel mobilabonnement
Min. pris for 24 mdr. 9.216 kr.

Samsung Galaxy S24

Samsung Galaxy S24

Fra 289 kr./md. i 24 mdr.

- med et valgfrit Greentel mobilabonnement
Min. pris for 24 mdr. 6.984 kr.

Fairphone 5

Fairphone 5

Fra 238 kr./md. i 24 mdr.

- med et valgfrit Greentel mobilabonnement
Min. pris for 24 mdr. 5.760 kr.

.

SAML HAVPLAST MED DIT MOBILABONNEMENT

Når du vælger et Greentel mobilabonnement, er du med til at opsamle havplast i Danmark.

Siden 2021 har Greentel haft et samarbejde med STRANDET og Race for Oceans om at opsamle havplast langs den jyske vestkyst. De samler hvert år min. 4 tons på strandene sammen med  Greentel. I 2022 startede vi et samarbejde med GreenKayak, om at opsamle plastik-affald i havne og åer rundt om i Danmark. GreenKayak låner gratis kajakker ud til frivillige, der vil hjælpe med opsamling af havaffald.

Det er projekter og ildsjæle som vi, takket være alle vores kunder, kan hjælpe med at støtte.

.

.

VÆLG GREENTEL & STØT REGNSKOVEN

Med et mobilabonnement hos Greentel, er du med til at bevare regnskov i Ecuador.

Greentel har siden 2019 opkøbt regnskov Ecuador, i samarbejde med Randers Regnskovs Naturfond, for at beskytte og bevare naturen og dyrelivet. De står for projektet i Bigai og har ansat lokale medarbejdere til at passe på regnskoven og dyrene for os.

Vi støtter bevaringen af regnskoven, da der er brug for flere skove til at optage CO2 og fordi vi skal passe på den natur vi har, så den ikke forsvinder pga. klimaforandringerne.

Når du vælger et Greentel mobilabonnement, støtter du hver måned vores regnskovs-bevaringsprojekt i Ecuador sammen med Randers Regnskov.

.

DET GRØNNE GREENTEL

Vores navn Greentel kommer af drømmen om, at telefoni ikke bare skal være billig - men også være grøn.
Derfor støtter vi op om en masse grønne miljøprojekter - noget du som mobilkunde hos Greentel automatisk er en del af. Du er blandt andet med til at støtte bevaring af regnskov og opsamling af plastik i havne og langs den danske kyst.

Vi er et mobilselskab med en grøn mission & et grønt hjerte!

.