Vi holder åbent og sender alle simkort og pakker helt hjem til din dør.

Vi er gået ind i kampen mod plastik i havne og vandløb

I foråret 2022 indgik vi hos Greentel et samarbejde med miljø-NGO'en GreenKayak

I forvejen er vi hos Greentel involveret i havplast-projekter ved den danske vestkyst sammen med STRANDET og Race for Oceans Foundation. Men mange danskere kommer sjældent ved vestkysten og oplever problemet med plastforurening der – de ser til gengæld den forurening, der er i de danske åer og havne i blandt andet Aarhus og København. Det er derfor vigtigt for os at være involveret i projekter i byerne også for at få så mange som muligt involveret i denne vigtige sag.

Ved at samarbejde med GreenKayak kan vi være med til at sprede budskabet om, at plastikforurening i byerne er noget, vi alle sammen kan gøre noget ved – fx ved at tage en sejltur i en grøn kajak. Det giver både god motion, en hjælpende hånd til miljøet og god samvittighed!

Hos Greentel har vi sponseret fire grønne kajakker i henholdsvis Aalborg, Aarhus og København.

Hvem er GreenKayak?

Vi har valgt at støtte op om den danske miljø-NGO GreenKayaks arbejde, da de gør en kæmpe indsats for at reducere mængden af plastaffald i vandet i byerne og aktivere andre i kampen mod plastforurening.

GreenKayak har kajakker liggende i havne, søer og åer rundt om i Danmark, Norge, Sverige, Tyskland og Japan med det formål at få samlet det plastikaffald op, som flyder rundt i vandet. Det er gratis at leje en kajak, man skal blot opsamle det affald, man møder på sin sejltur. Når turen er ovre, bliver affaldet vejet og registreret hos GreenKayak.

Siden deres begyndelse i 2017 har GreenKayak aktiveret titusindvis af mennesker i kampen mod plastforurening i vandet. Takket være deres kajakker og de frivilliges store indsats, er der blevet opsamlet mere end 60 tons affald i åer, havne og vandløb på tværs af Europa. 

Book en GreenKayak

Du kan booke en tur i en Greentel-kajak i Aalborg, Aarhus og København. Det er helt gratis - du skal bare opsamle affald, mens du sejler. ​

Book en GreenKyak i Aarhus

Surf Agency
Fiskerivej 2, 8000 Aarhus C

Greentel på tur ved Surf Agency i Aarhus

Greentel på tur ved Surf Agency i Aarhus

Book en GreenKyak i Aalborg

Aalborg Cable Park
Østre Havnepark 16, 9000 Aalborg

Greentel på tur ved Cable Park i Aalborg

Greentel på tur ved Cable Park i Aalborg

.