VÆLG GREENTEL & STØT REGNSKOVEN

Opret et mobilabonnement hos Greentel & støt Randers Regnskovs Naturfond med 150 kr. 

Vær med til at støtte Randers Regnskovs Naturfond gennem dit Greentel mobilabonnement.
Opret eller flyt dit nummer til Greentel idag, så giver vi 150 kr. til Randers Regnskovs naturfond.

Der er gratis oprettelse og ingen binding hos Greentel. Vi klarer nemt og hurtigt hele nummerflytningen.
Har du en hel familie, der skal oprettes, kan vi oprette jer på samme login/regning.

Når du vælger et af Greentels abonnementer, støtter du samtidig hver måned bevarelsen af regnskoven og dyrelivet i Bigai, Ecuador.

Kan bruges i hele EU
2timersTaletid
2GB dataHeraf 2 GB i EU
48 kr.
/md.
Kan bruges i hele EU
10timersTaletid
10GB dataHeraf 10 GB i EU
79 kr.
/md.
Kan bruges i hele EU
FRITale
30GB dataHeraf 13 GB i EU
89 kr.
/md.
Sommer kampagne med ekstra EU data
FRItale
40GB dataHeraf 28 GB i EU*
99 kr.
/md.

Bevar endnu mere regnskov.

Når du vælger et Greentel abonnement, støtter du hver måned vores projekt med bevarelse af regnskoven og dyrelivet i Bigai, Ecuador. 

Lige nu har vi sammen med Randers Regnskov opkøbt 85 hektar regnskov.
Vores mål er at opkøbe 20 hektar mere i 2023
- og det kan du hjælpe med til, når du har mobilabonnement hos Greentel.

Hvis du ønsker at støtte bevarelsen af regnskoven endnu mere, så kan du give 15 kr. ekstra pr. måned som går ubeskåret til Bigai.

Kan bruges i hele EU
FRITale
30GB dataHeraf 13 GB i EU
89 kr.
/md.

GREENTELS REGNSKOVSREJSE

I 2019 opkøbte Greentel sammen med Randers Regnskovs Naturfond 25 hektar regnskov i Bigai i Ecuador (det svarer til ca. 50 fodboldbaner!). Udover opkøb har vi sikret, at det stykke regnskov vi har købt, bliver passet på for at bevare natur- og dyrelivet - for det er det, det handler om
Vores tanke med at opkøbe regnskov handler bl.a. om naturbevarelse, så vi kan bekæmpe vores CO2-aftryk på kloden.

I både 2020, 2021 og 2022 blev det muligt med hjælp fra alle vores Greentel kunder at opkøbe 20 hektar mere.

Vores plan for 2023 er at opkøbe endnu mere regnskov sammen med Randers Regnskovs Naturfond i Ecuador - og vi håber, at du vil være med.

NYT FRA REGNSKOVEN I BIGAI

Asser fra Randers Regnskov har været i Ecuador for at se til regnskoven og få billeder med hjem fra kameraerne.

 

RANDERS REGNSKOVS NATURFOND

Randers Regnskov har en naturfond, der siden 2012 har opkøbt og bevaret regnskov i Bigai i Ecuador. Bigai ligger i den ecuadorianske del af Amazonas regnskov - op ad nationalparken Sumaco Galeras, hvor Andesbjergenes østlige skråninger møder den varme og fugtige regnskov i Amazonlavlandet.

Randers Regnskovs Naturfond har nu opkøbt ca. 20.000 hektar regnskov i Bigai. Arealet står helt uberørt, da det handler om naturbevarelse og om at redde verden. 

Randers Regnskovs Naturfond har ansat 9 lokale medarbejdere til at passe på regnskoven og dyrene i Bigai, både mod krybskytter, men også til at informere lokalbefolkningen om, hvordan og hvorfor regnskoven skal bevares.

FRA STRANDET PLAST TIL GORILLA

Vi har fået lavet en den fineste gorilla af havplast, som vi sender med simkortet, når du bestiller et regnskovs-abonnemnet.

Vi samarbejder med STRANDET fra Nørre Vorupør, der samler havplast langs vestkysten i Thy. De fiskekasser som de finder på strandene tager de med hjem og smelter om til nye produkter - bl.a. vores Greentel- og gorilla-nøglering.

Nøgleringene er håndlavede, så hver eneste gorilla er helt unik i sine egne farver.

Følg processen fra strandet plast til nøglering.

TELEFONI MED FORDELE

Hos Greentel har vi Danmarks billigste mobilabonnementer fra 48 kr./md. med en masse fordele som 2G, 4G og 5G dækning - og EU roaming. Kender du flere, der har Greentel, kan I tale gratis imellem hinanden. Der er ingen binding eller opsigelse på dit abonnement hos Greentel.

Har du en telefon, der kan bruge eSIM, kan du vælge at få dit nye Greentel simkort tilsendt som et eSIM. eSIM er et elektronisk simkort, som erstatter det fysiske simkort. Du får dit eSIM tilsendt på mail kort efter oprettelsen, så du skal heller ikke vente på at posten leverer dit simkort. Det nemt og smart!

Rejser du i Europa kan du altid ringe og sende SMS/MMS hjem til Danmark eller et andet EU land - uden det koster ekstra - det er inkluderet i dit Greentel abonnement. Du kan også anvende en andel af din data-pakke i EU. Det er en fordel for dig, som eksempelvis arbejder i Sverige, besøger familie i England eller rejser til Spanien i sommerferien.

Ændrer dit forbrug sig, kan du altid skifte imellem vores mobilabonnementer ved at logge ind på "Mit Greentel". Der er ingen binding eller ændringsgebyr ved skift af abonnement. En opgradering sker med det samme og en nedgradering sker til den 1. i den kommende måned. 

Når du vælger et mobilabonnement hos Greentel, går du ikke på kompromis med dit net i hverken Danmark eller i udlandet. Du har altid en god dækning, da vi hos Greentel benytter Telia og Telenors netværk. Du får adgang til både 2G, 4G og 5G netværket hos Greentel.

Du vælger selv, om du ønsker at få flyttet dit nummer til Greentel eller om du ønsker at få et nyt nummer. Vi klarer hele flytningen og opsigelsen hos dit nuværende selskab for dig.

Er I en hel familie, der bliver oprettet hos Greentel, kan I få et fælles login og alle abonnementer på én regning, samt vælge en mobilchef, der skal administrere alle familiens numre og abonnementer på en gang.

KØB DIN NYE MOBIL HOS GREENTEL

Hos Greentel kan du sammen med dit mobilabonnement købe en ny og billig mobiltelefon på rentefri afbetaling.
Du vælger selv om afdraget skal være over 6, 12 eller 24 måneder. Er du allerede Greentelkunde, kan du købe en ny mobiltelefon på "Min side".
Find din nye Fairphone, iPhone, Samsung, OnePlus, Huawei eller Sony HER ›››

System.ArgumentNullException: Value cannot be null.
Parameter name: child
   at System.Web.UI.ControlCollection.Add(Control child)
   at Umbraco.Web.UmbracoComponentRenderer.RenderMacro(macro m, IDictionary`2 parameters, page umbracoPage)
   at ASP._Page_Views_Partials_grid_editors_macro_cshtml.Execute() in E:\DFSR\wwwroot\Greentel\Views\Partials\grid\editors\macro.cshtml:line 15
   at System.Web.WebPages.WebPageBase.ExecutePageHierarchy()
   at System.Web.Mvc.WebViewPage.ExecutePageHierarchy()
   at System.Web.WebPages.WebPageBase.ExecutePageHierarchy(WebPageContext pageContext, TextWriter writer, WebPageRenderingBase startPage)
   at Umbraco.Core.Profiling.ProfilingView.Render(ViewContext viewContext, TextWriter writer)
   at System.Web.Mvc.Html.PartialExtensions.Partial(HtmlHelper htmlHelper, String partialViewName, Object model, ViewDataDictionary viewData)
   at ASP._Page_Views_Partials_grid_editors_base_cshtml.Execute() in E:\DFSR\wwwroot\Greentel\Views\Partials\grid\editors\base.cshtml:line 20

DET GRØNNE GREENTEL

Som Greentelkunde får du udover billig mobiltelefoni også grøn telefoni.

Vores navn Greentel kommer af drømmen om, at telefoni skal være grønt og bæredygtigt. For at opnå de mål har vi bl.a. i samarbejde med Randers Regnskov opkøbt regnskov i Ecuador til natur- og dyrbevarelse.

Vi støtter også Race for Oceans og STRANDET, hvis mission er at opsamle de enorme mængder af plastik, der dagligt skylles op langs vestkysten.

Hver gang vi sender et simkort ud, anvender vi genbrugspapir og kuverter af Svanemærket FSC-certificeret træ.

Vi prøver hele tiden at ændre på tingene og finde nye tiltag, så vi gør en forskel for vores miljø.

Hos Greentel arbejder vi for Verdensmål nummer 14 - Livet i havet og 15 - Livet på land, samt er vi en del af UN Global Compact.