Vi holder åbent og sender alle simkort og pakker helt hjem til din dør.
Din Kurv
Luk
Login på min side
Luk
Data simkort med EU inkluderet

Simkort til udstyr i EU - Hurtig levering & ingen binding

Simkort til brug i EU 

Få et Greentel simkort til dit udstyr, der kan anvendes i 37 lande i EU. Indholdet, der er inkluderet i abonnementerne, kan anvendes i både Danmark og EU.
Vi har lavet en række forskellige abonnementer med data, SMS og tale, så der er et abonnement præcist til dit udstyr. Et data abonnement anvendes i udstyr, der skal være online, sende billeder eller meddelelser til din mobiltelefon og mail. Et forbrugsafregnet abonnement anvendes oftest i alarmer og varmepumper. 
Hvis du er i tvivl om, hvor meget forbrug dit udstyr har, så kan vi altid ændre i abonnementet efterfølgende, når du kender udstyrets forbrug. Det koster ikke noget at ændre abonnement.

Vi leverer simkortet på 1-2 hverdage. Simkortet er aktiveret og klar til brug, når du modtager det, så det er hurtigt og nemt at komme igang med en løsning fra Greentel. Der er ingen pinkode på simkortet og ingen binding på abonnementerne. Hos Greentel får du stor fleksibilitet og mange muligheder med dit abonnement, da du altid kan skifte imellem vores abonnementer, hvis forbruget ændrer sig.
Simkortet virker på både 2G, 3G og 4G netværket.

Et dansk mobilabonnement må kun anvendes halvdelen af tiden udenfor DK. Denne regel undgår du ved brug af disse EU abonnementer, da de er lavet til, at de må bruges hele tiden i EU.

Forbrugsafregnet EU
Kan bruges i hele EU
48
øre/
minut
i DK/EU
8
øre/
SMS
i DK/EU
2
kr./
MMS
i DK/EU
1
kr./MB
data
i DK/EU
0 kr.
/md.
Min forbrug 29 kr./md.
Oprettelse 0 kr.
Mindstepris 0 kr.
EU data år 50 MB
Kan bruges i hele EU
50
MB
data/md
i
EU
285 kr.
/år
23,75 kr./md.
Oprettelse 40 kr.
Mindstepris 228 kr.
EU data år 100 MB
Kan bruges i hele EU
100
MB
data/md
i
EU
360 kr.
/år
30,00 kr./md.
Oprettelse 40 kr.
Mindstepris 288 kr.
EU data år 300 MB
Kan bruges i hele EU
300
MB
data/md
i
EU
440 kr.
/år
36,67 kr./md.
Oprettelse 40 kr.
Mindstepris 352 kr.
EU data år 500 MB
Kan bruges i hele EU
500
MB
data/md
i
EU
650 kr.
/år
54,17 kr./md.
Oprettelse 40 kr.
Mindstepris 520 kr.

 

Fordele med et data-abonnement:
• Abonnementet kan anvendes i 37 lande i EU - det er inkluderet
• Ingen binding
• Ingen pinkode
• Simkortene kan køre 2G, 3G og 4G
• Afregning én gang om året - på års abonnementerne
• Året løber fra oprettelsesdatoen• Besked på e-mail, når 80% og 100% af pakken er opbrugt• Startbonus på 15 kr. til test forbrug (er kun gældende for års-abonnementerne)
• Gratis abonnementsskifte

Greentels EU abonnementer kan anvendes i følgende 37 lande:
Belgien, Bulgarien, Cypern (kun den græske del), England (inkl. Gibraltar, men ekskl. Guernsey, Isle of Man og Jersey), Estland, Finland, Frankrig (Fransk Guyana, Guadeloupe, Martinique, Reunion), Færøerne, Grækenland, Holland, Island, Irland, Italien, Kroatien, Letland, Liechtenstein, Litauen, Luxembourg, Malta, Nordirland, Norge, Polen, Portugal (inkl. Azorerne og Madeira), Rumænien, San Marino, Skotland, Slovakiet, Slovenien, Spanien (Ceuta, De Kanariske Øer, Melilla), Schweiz, Sverige, Tjekkiet, Tyskland, Ungarn, Vatikanstaten, Wales, Østrig.

 

Hvilket abonnement skal jeg vælge:
Har du brug for et simkort, der sender SMS eller foretager opkald i f.eks. alarmer eller varmepumper, så anbefaler vi, at du vælger et "Forbrugsafregnet EU" abonnement. Her betaler du kun for dit forbrug dog mindst 29 kr. pr. måned.

Har du brug for et simkort, der bruger data, så anbefaler vi, at du vælger et af data-års-abonnementerne, hvor der er data inkluderet. Når dataen er opbrugt, så blokeres der for data resten af måneden, så du undgår dyre ekstra regninger.

 

Alle Greentels abonnementer, kan oprettes til både privat og erhverv.
Se priserne for ekstra forbrug HER

Alle priser er inkl. moms.

 

GREENTELS OPSÆTNINGSGUIDE TIL MMS & DATA I KAMERA

 

KØB ET KAMERA

Køb et vildtkamera med til dit Greentel abonnement.
Spromise er et meget brugervenligt og nemt kamera at opsætte. Det sender billederne direkte til din mobil via enten MMS eller data til e-mail.

 

 

SE VORES UDVALG AF MOBILABONNEMENTER

Hos Greentel har vi et stort udvalg af billige mobilabonnementer til hele familien - både til de unge, ældre og dem midt i mellem :-)
Vi har Danmarks billigste abonnement med tale, data og SMS/MMS fra 48 kr./md., hvor der er EU roaming inkluderet i 37 lande. I kan også vælge et familieabonnement, hvor I deler abonnements indhold. Eller skal dit barn have den første mobiltelefon, så har vi lavet et børneabonnement - det kalder vi et mobilabonnement med tryghed.