AKTIVERING AF SIMKORT

Rednings-ringen og Greentel har i samarbejde lavet en række abonnementer, der passer til Rednings-ringens udstyr

Vælg først det abonnement, som passer til dit udstyr - herefter kan du aktivere dit simkort under oprettelsen.

 

SIMKORT & ABONNEMENT TIL DIT UDSTYR

Hos Greentel tilbyder vi simkort til dit udstyr og maskiner med MMS-, SMS-, tale- og dataabonnementer til lave priser og uden binding.

Vores simkort kan anvendes i al slags 2G, 3G og 4G udstyr og maksiner som fx: tyverialarmer, byggepladser, flådestyring, GPS tracker, varmestyring, lygtepæle, jagtkamera, gylletanke, foderautomater, køletanke, målere og meget mere.

Vi kan både levere store mini simkort, micro eller nano simkort afhængigt af, hvad dit udstyr anvender. Alle simkort er uden pinkode og klar til brug ved modtagelse.

 

Vælg dit udstyr her og få det rigtige abonnement:

Brug for flere simkort?

Hvis der løbende skal oprettes mange simkort, kan vi tilbyde jer et simpelt oprettelsessystem, så I selv kan aktivere de simkort I skal bruge - når I skal bruge dem, simkortene er aktiv 5 minutter efter oprettelse. For mere information send en e-mail til simkort@greentel.dk.

Det skal være let at bruge vores simkort, vi leverer derfor simkort uden pinkode, så I ikke skal fjerne pinkodeanmodning i en telefon, før de kan bruges.
Som standard leverer vi Mini simkort, da det meste udstyr fungerer bedst med den slags, men vi kan levere alle slags simkort; Mini, Micro, Nano, 3-i-1 og 2-i-1. 
Vi kan også levere Chip simkort (E sim / simkort til SMD moduler).

Vi kan tilbyde tryk på simkort med jeres eget logo og tekst, kontakt os for et tilbud.

Hos os er det vigtigt, at kunderne er tilfredse, vi tilbyder derfor fuld support til opsætning af simkort og udstyr. Vi er først tilfredse, når det virker

FIND OPSÆTNINGSGUIDEN TIL DIT UDSTYR