iPHONE 14. HELT NY. HELT MAGISK. HELT UOVERTRUFFEN.

Oplev Apples nye iPhone 14-serie hos Greentel

Apple har netop lanceret de nye iPhone 14 & iPhone 14 Pro-modeller. Begge iPhones kommer i to skærmstørrelser og helt nye farver, bl.a. i smukke lilla nuancer, støvet blå samt "Red Edition".
iPhone 14 - der er den velkendte iPhone-model med en 6,1" skærm - kommer nu også i en Plus-udgave med en større skærm på 6,7". Både iPhone 14 & iPhone 14 Plus har endnu bedre kamera og batteri-levetid end deres forgængere - og er meget hurtigere.

Er du vild med at optage videoer og tage billeder som en professionel? Så skal du gå efter Pro-modellerne med 3 kameraer for at kunne tage de bedste billeder og optage videoer i 4K. Her kan du vælge mellem iPhone 14 Pro med 6,1" skærm eller Pro Max med 6,7" skærm.

 

iPhone 14 & iPhone 14 Pro er landet - Bestil den her!

BESTIL DEN NYE IPHONE 14 & 14 PLUS

Vær den første til at få den nyeste iPhone! Bestil din nye iPhone 14 eller 14 Plus hos Greentel i dag. Køb iPhone 14/14 Plus på afbetaling over 6, 12 eller 24 måneder til en fast månedlig pris med et valgfrit Greentel-mobilabonnement fra 48 kr./md.
Der er altid gratis oprettelse og ingen gebyrer hos Greentel. Den nye iPhone 14-serie fås i 5 flotte farver og 3 størrelser på enten 128, 256 eller 512 GB.

iPhone 14 & iPhone 14 Plus kan nu købes hos Greentel

Apple iPhone 14

Dit billede. Din font. Dine widgets. Din iPhone.
iPhone 14 har en Super Retina XDR-skærm på 6,1" med høj opløsning og præcise farvegengivelser, der får alting til at se skarpt og naturtro ud. Nu kan du også tilpasse låseskærmen på sjove nye måder ved f.eks. at lægge flere lag på et billede, så det virkelig skiller sig ud, følge med i dine aktivitetscirkler og se live-opdateringer fra dine yndlingsapps.

iPhone 14 har fået et nyt hovedkamera med forbedret billedbehandling, der gør det muligt at tage fuldstændig suveræne billeder i alt slags lys – især i svagt lys. Den sammensætter de bedste pixels fra flere eksponeringer på et tidligt trin i processen, så mange flere billeddata end hidtil bliver bevaret. Portræt-funktionen sætter fokus på dit motiv ved kunstfærdigt at sløre baggrunden – og nu også forgrunden.

Med Action-funktionen kan du optage stabile håndholdte videoer, uanset om du vandrer ad kringlede, uvejsomme stier eller spæner rundt efter ungerne i den lokale park.

iPhone 14 har den samme superhurtige chip som iPhone 13 Pro. A15 Bionic-chip, med en 5-core GPU, driver alle de nyeste funktioner og sørger for, at både grafiktunge spil og AR-apps flyder ultrajævnt og ensartet.

Specifikationer:

• 6,1” Retina XDR-skærm
• 12 MP hovedkamera og 12 MP ultravidvinkel
• 2 x optisk zoom ud, op til 5 x digitalt zoom
• 4K-videooptagelse
• Frontkamera: 12 MP
• A15 Bionic-processor
• Kant til kant-skærm
• 5G
• eSIM
• 128GB / 256GB / 512GB

Apple iPhone 14 Plus

21 % mere skærm.
Se serier, spil online eller kig på billeder i ultraklar kvalitet på iPhone 14 Plus store Super Retina XDR-skærm på hele 6,7", der giver dig en utrolig detaljeret og farverig oplevelse. Takket være den høje skærmopløsning får iPhone 14 Plus alting til at se skarpt ud. 

Det nye hovedkamera på iPhone 14 Plus gør det muligt at tage fuldstændig fantastiske billeder under alle lysforhold. Med det nye TrueDepth-kamera, der sidder foran på telefonen, får du endnu bredere blændeåbning og autofokus, så du kan tage perfekte selfies og gruppebilleder.   

Du får en masse kraft og batteri med iPhone 14 Plus A15 Bionic-chip - samme superhurtige chip som sidder i iPhone 13 Pro. Takket være chippen får du en endnu mere effektiv batterilevetid - du får f.eks. op til 26 timers videoafspilning på én opladning. 

 

Specifikationer:

• 6,7” Retina XDR-skærm
• 12 MP hovedkamera og 12 MP ultravidvinkel
• 2 x optisk zoom ud, op til 5 x digitalt zoom
• 4K-videooptagelse
• Frontkamera: 12 MP
• A15 Bionic-processor
• Kant til kant-skærm
• 5G
• eSIM
• 128GB / 256GB / 512GB

Levering fra den 7. oktober.

BESTIL DEN NYE IPHONE 14 PRO & 14 PRO MAX

Hos Greentel kan du bestille de to nye iPhone 14 Pro-modeller fra Apple - iPhone 14 Pro og iPhone 14 Pro Max. Køb din nye iPhone 14 Pro/14 Pro Max på afbetaling over 6, 12 eller 24 måneder med et valgfrit Greentel-mobilabonnement fra 48 kr./md. Bestil i dag og få gratis oprettelse!

Den nye iPhone 14 Pro-serie fås i 4 flotte farver og 4 størrelser på enten 128, 256, 512 eller 1000 GB.

Få den ultimative kameraoplevelse med iPhone 14 Pro & iPhone 14 Pro Max

Fem grunde til at købe iPhone 14 Pro

Steen fra TelePrisTjek har lagt vejen forbi Greentel-kontoret for at se nærmere på den nye iPhone 14 Pro. Se med i videoen, hvor Steen fortæller om de nye funktioner, du får med en iPhone 14 Pro og hvordan 14 Pro adskiller sig fra tidligere iPhone-modeller. 

 

Apple iPhone 14 Pro

Med den nye iPhone 14 Pro vil du opleve en helt ny magisk måde at interagere med iPhone på, en vigtig ny sikkerhedsfunktion udviklet til at redde liv og et innovativt kamera med 48 MP, der giver utrolige detaljer. Hastigheden er også optimeret til et niveau, der går stærkt!

Du får et helt nyt blikfang på iPhone 14 Pro med Dynamic Island, der altid viser de vigtigste oplysninger på låseskærmen i en overskuelig oversigt, så du ikke engang behøver at trykke på skærmen for at følge med i det hele. Når din iPhone 14 Pro ligger med skærmen nedad eller i din lomme, bliver skærmen mørk for at spare på batteriet.

iPhone 14 Pro er udstyret med ProMotion-teknologi, der er intelligent og øger hastigheden, når du skal bruge exceptionel grafisk ydeevne til film, serier og videoer, og sænker den for at spare strøm, når du ikke skal.

Kamerasystemet i iPhone 14 Pro er blevet betydeligt mere professionelt med et 48 megapixels kamera og op til fire gange højere opløsning med ProRAW, der laver imponerende detaljer i hver eneste beskæring. For at forbedre kvaliteten af billeder taget i svagt lys, har iPhone 14 Pro fået større sensorer, der kan opfange betydeligt mere lys og den helt nye Photonic Engine funktion som er et banebrydende billedbehandlingsenhed. Den sørger for, at Deep Fusion – som sætter de bedste pixels sammen fra flere eksponeringer til ét fænomenalt billede – kan ske tidligt i processen på ukomprimerede RAW-billeder.

iPhone Pro 14 har selvfølgelig også en også en 6-core CPU, samt Neural Engine, der udfører næsten 17 billioner handlinger i sekundet. Med en 5-core GPU får du i iPhone 14 Pro 50% mere hukommelsesbåndbredde til kompleks grafik  - så de mest avancerede mobilspil er ingen problem for iPhone 14 Pro. Med den nye A16 Bionic chip er iPhone 14 Pro den hurtigste på markedet, der løber stærkt foran konkurrenterne.

Specifikationer:

• 6,1” Retina XDR-skærm
• 48 MP hovedkamera og 12 MP ultravidvinkel
• 3 x optisk zoom ind, 2 x optisk zoom ud, 6 x optisk zoom, op til 15 x digitalt zoom
• 4K-videooptagelse
• Frontkamera: 12 MP
• Kant til kant skærm
• A16 Bionic-processor
• 5G kompatibel
• eSIM
• 128GB / 256GB / 512GB / 1TB

Apple iPhone 14 Pro Max

Med den nye iPhone 14 Pro Max får du den ultimative oplevelse inden for smartphones.

Tag billeder som en professionel og indfang dine øjeblikke med det fantastiske og banebrydende kamerasystem, der består af et 48 MP-hovedkamera, et telekamera og et ultravidvinkelkamera. Denne kameratrio gør, at du kan tage fænomenale og detaljerede billeder - uanset om du tager landskabsfotos eller portrætter. Du kan også optage video i 4K. 

iPhone 14 Pro Max indeholder den helt nye og banebrydende A16 Bionic-chip, der kun er tilgængelig i de nye 14 Pro-modeller. Takket være den nye a16 Bionic-chip, har iPhone 14 Pro Max fået en gennemgående opgradering når det kommer til hastighed, effektivitet og hukommelse.     

Med 14 Pro Max får du en stor Super Retina XDR-skærm på 6,7". Skærmen kan nå op på en lysstyrke på op til 2000 nits, hvilket giver dig en bedre billedgengivelse end nogensinde før - også når du er udenfor i skarpt sollys.   

 

Specifikationer:

• 6,7” Retina XDR-skærm
• 48 MP hovedkamera og 12 MP ultravidvinkel
• 3 x optisk zoom ind, 2 x optisk zoom ud, 6 x optisk zoom, op til 15 x digitalt zoom
• 4K-videooptagelse
• Frontkamera: 12 MP
• Kant til kant skærm
• A16 Bionic-processor
• 5G
• eSIM
• 128GB / 256GB / 512GB / 1TB

FIND DIT GREENTEL MOBILABONNEMENT

Hos Greentel har vi et stort udvalg af billige mobilabonnementer til hele familien fra 48 kr. Der er altid gratis oprettelse og ingen binding!

Du kan roligt tage mobilen med på ferien, da der er inkluderet rejse-data i 37 EU lande i alle Greentels mobilabonnementer.
Skal dit barn have den første mobiltelefon? Vi lavet et børne-abonnement til 48 kr./md. med spærring for alt ekstra forbrug, hvor det er nemt, trygt og hurtigt at komme igang med den første mobil.

Du kan med fordel samle hele familien hos Greentel, hvor I kan få alle jeres abonnementer oprettet under én mobilchef, der kan administrere alle familiens abonnementer og få én samlet regning hver måned.​

Har du kun brug for et mobilabonnement med meget lidt indhold eller ingenting? Så har vi et Basic-abonnement, hvor du kun betaler for dit forbrug.

.

Det Grønne Greentel

Som Greentel kunde får du udover billig mobiltelefoni også grøn telefoni.

Vores navn Greentel kommer af drømmen om, at telefoni skal være grønt og bæredygtigt. For at opnå de mål har vi bl.a. i samarbejde med Randers Regnskov opkøbt regnskov i Ecuador til natur- og dyrebevarelse.

Hver gang vi sender et simkort ud, anvender vi genbrugspapir og kuverter af Svanemærket FSC-certificeret træ.

Vi er ikke kun grønne hos Greentel, vi er også blå som havet - og derfor har vi lavet et samarbejde med Race for Oceans og STRANDET om at samle alt det havplast op, der ligger på standene langs den danske vestkyst. Samt opsamling af plastik i havne og åer rundt om i Danmark sammen med GreenKayak.

Hos Greentel arbejder vi for Verdensmål nummer 14 - Livet i havet og 15 - Livet på land, og vi er en del af UN Global Compact.

Vi prøver hele tiden at ændre lidt og finde nye tiltag, så vi kan gøre en forskel for vores miljø og omgivelser.