Gør klar til endnu en gang at hoppe i de grønne kajakker!

Kajaksæsonen starter op den 1. maj og hos Greentel er vi mere end klar til igen at hoppe i kajakkerne og få samlet en masse plastik i de danske havne og åer.

 

Nye kajakker

I år får vi endnu en Greentel-kajak i vandet, så vi nu har kajakker i både Aarhus, Aalborg, København og Struer! Den nye kajak vil blive en del af Struer Aqua Park, der ligger i de fineste omgivelser, så vi glæder os til at få søsat den nye kajak. Og med endnu flere kajakker, giver det muligheden for at samle endnu mere plastik- og havaffald – så vi håber du er frisk på kajaktur og vil hjælpe os med at slå rekorden fra sidste år!

 

 

Hvor meget affald skal vi samle?

I 2022 blev der – i Greentels kajakker – indsamlet 1,1 tons plastik. Samlet set er der, siden GreenKayak startede op i 2017, indsamlet over 80 tons havaffald i de grønne kajakker. Dét er tankevækkende på flere måder. Dels er det imponerende, hvor meget frivillige mennesker ka”n samle op, men det er også vildt, hvor meget affald der rent faktisk flyder rundt i vores havne. Hos Greentel er vi glade for at kunne støtte op om projektet og vi håber på at samle endnu mere havaffald i 2023!

 

Book en kajak

GreenKayak har netop lanceret deres nye app, hvor du kan finde kajakkernes placering, se ledige tider og booke en tur. I GreenKayak-appen kan du også holde øje med hvor meget havaffald der er indsamlet, samt hvor mange frivillige, der har padlet for et renere hav!

 

Scor mens du samler affald

Ved du heller ikke hvad du skal lave på din næste date? I DR-programmet Matchet På Mælkevejen sæson 2, er parret Rikke & Lasse på tur i en af GreenKayaks kajakker! En oplagt mulighed til at prøve noget anderledes, mens I gør noget godt for naturen og miljøet. Når du lejer en af GreenKayaks kajakker skal du ikke betale noget, andet end den tid du bruger på at indsamle havaffald – så kan du spare penge og give din date en kop kaffe bagefter!

Du kan selvfølgelig også invitere en veninde, din familie eller en kollega med – eller du kan padle afsted alene.

#Greentel #PaddleForCleanerOceans #GreenKayak

Del jeres tur rundt i kajakken med os og GreenKayak på de sociale medier!

Vi bliver så glade når vi får et indblik i jeres oplevelser med kajakkerne og med at indsamle havaffald, derfor må I gerne tagge Greentel og GreenKayak, når I bruger de grønne kajakker! Så kan vi sammen være med til at sprede det gode budskab om at padle havene renere!

 

Du kan få vores grønne nyheder direkte i din indbakke!

Modtag et månedligt nyhedsbrev med de nyeste blogindlæg, bæredygtige tips til hverdagen og grønne nyheder fra Greentel. Når du tilmelder dig, får du 50 kr. i rabat på din næste mobilregning ved Greentel!