VORES REGNSKOV

Sammen med Randers Regnskovs Naturfond

Hos Greentel har vi sammen med Randers Regnskovs Naturfond opkøbt regnskov i Ecuador til natur- og dyrebevarelse. Vi startede projektet i 2019 og siden da er det blevet til 65 hektar regnskov - men vi er ikke færdige endnu! I 2022 planlægger vi at opkøbe 20 hektar mere, så vi i 2022 i alt har opkøbt 85 hektar regnskov.

Vil du være med til at støtte regnskoven kan du vælge vores regnskovs-abonnement, hvor der hver måned går 20 kr. eller 30 kr. ubeskåret til opkøb og bevarelse af regnskoven. Vi håber meget, at du vil være med på rejsen. 

 

Vi har snakket med Asser Øllgaard, der er biolog og formidlingsleder i Randers Regnskov, om hvorfor han synes, det er vigtigt, at vi bevarer regnskoven.

Asser besøger de fredede regnskovsarealer i Bigai flere gange om året og han arbejder tæt sammen med Randers Regnskovs Naturfonds lokale ecuadorianske medarbejdere, der passer på vores regnskov.

VÆLG GREENTEL & STØT REGNSKOVEN

Køb mobilabonnement hos Greentel & vær med til at opkøbe regnskov i Ecuador

Når du vælger et af Greentels regnskovs-abonnementer støtter du hver måned vores regnskovs-indsamling til opkøb og bevarelse af endnu mere regnskov i Bigai i Ecuador. 
Lige nu har vi sammen med Randers Regnskov opkøbt 65 hektar regnskov. Vores mål er at opkøbe 20 hektar mere i 2022.
- og det kan du hjælpe med til, ved at oprette et af vores regnskovs-abonnementer.

Vi støtter regnskoven sammen

Vi har lavet to støt-regnskoven-abonnementer, hvor vi sammen giver et beløb til opkøb af endnu mere regnskov:

Regnskov 20:
• Fri Tale, 20 GB data i DK (heraf 9 GB EU data) & Fri SMS/MMS
• 99 kr./md.
• Vi giver 10 kr. & du giver 10 kr. - derved går der 20 kr. af abonnementsprisen ubeskåret til opkøb og bevarelse af regnskov hver måned


Regnskov 30:

• Fri Tale, 50 GB data i DK (heraf 13 GB EU data) & Fri SMS/MMS
• 149 kr./md.
• Vi giver 15 kr. & du giver 15 kr. - derved går der 30 kr. af abonnementsprisen ubeskåret til opkøb og bevarelse af regnskov hver måned

VÆR MED TIL AT SAMLE HAVPLAST

Plastik i naturen er et kæmpe problem - ikke kun ude i verden, men også herhjemme i Danmark. Det skal vi gøre noget ved!

Vi har lavet et samarbejde med hav-ildsjælene STRANDET og Race for Oceans om at opsamle havplast på strandene langs Vesterhavet. Der skyller dagligt flere tons plastik op på vores strande herhjemme, plastik som forurener både vores natur og dyreliv - og derfor er det vigtigt, at vi gør en indsats nu. Men det er ikke nok at samle alt det plastik op, der bliver skyllet i land. Vi er som forbrugere også nødt til selv at gøre en indsats for at komme plastik-problematikken til livs ved bl.a. at tænke over, hvordan og hvor meget plastik vi bruger i vores hverdag. Derudover skal vi sortere vores affald, så mest muligt bliver genanvendt, og ikke blot brændt.

Vil du være med til at gøre en indsats mod plastik på strandene, så kan du med Greentels Ocean abonnement støtte opsamlingen af havplast hver måned.

VI SAMLER HAVPLAST SAMMEN

Vælg Greentels Ocean-abonnement og hjælp os i kampen mod havplast sammen med Race for Oceans og STRANDET.


Det koster 30 kr. at få opsamlet 1 kg havplast.
Når du vælger et Ocean-abonnement giver du hver måned 15 kr. til havplast-opsamling.
Vi giver også 15 kr. og derved kan vi sammen få samlet 1 kg havplast hver måned. Det er STRANDET og Race for Oceans som står på opsamlingen.

Der er så meget plastik derude, at vores mål bare er at få samlet så meget plastik fra strandene som overhovedet er muligt... I 2021 fik vi samlet mere end 4 tons plastik - og det kan vi nemt overgå i 2022!


Ocean-abonnement:
• Pris: 99 kr./md.
• Fri tale i DK/EU
• 15 GB data i DK (heraf 8 GB EU data)
• Fri SMS/MMS i DK/EU
Vi giver 15 kr. & du giver 15 kr. = 30 kr. = 1 kg havplast hver måned

STRANDET FORTÆLLER OM HAVPLAST

Vi har snakket med Jens fra STRANDET om hele havplast-problematikken og om, hvad du som forbruger selv kan gøre i kampen mod havplast.

Hvem er STRANDET

Plastik ved Vesterhavet

Hvordan løser vi problemet

5 gode råd til forbrugeren

DEN GRØNNE BLOG

Følg med i Greentels blog, hvor vi skriver om alt mellem hav og regnskov.

DET GRØNNE GREENTEL

Som kunde hos Greentel får du både billig og grøn telefoni

Vores navn Greentel kommer af drømmen om, at telefoni skal være grønt og bæredygtigt. For at opnå de mål har vi bl.a. i samarbejde med Randers Regnskov opkøbt regnskov i Ecuador til natur- og dyrbevarelse.

Vi støtter også Race for Oceans Foundation og STRANDET, hvis mission er at opsamle de enorme mængder af plastik, der dagligt skyller op langs vestkysten.

Hver gang vi sender et simkort ud, anvender vi genbrugspapir og kuverter af Svanemærket FSC-certificeret træ.

Vi prøver hele tiden at ændre på tingene og finde nye tiltag, så vi gør en forskel for vores miljø.

Hos Greentel arbejder vi for Verdensmål nummer 14 - Livet i havet og 15 - Livet på land, og vi er en del af UN Global Compact.