Vaner, velgørenhed og tapas | Cykelnerven Midtsjælland/Scleroseforeningen

 

Opret et mobilabonnement hos Greentel & støt Cykelnerven med 150 kr.

Vær med til at støtte Scelerose Foreningen gennem dit Greentel mobilabonnement.
Opret eller flyt dit nummer til Greentel idag, så giver vi 150 kr. til Cykelnervens indsamling 2023.

Der er gratis oprettelse og ingen binding hos Greentel. Vi klarer nemt og hurtigt hele nummerflytningen.
Har du en hel familie, der skal oprettes, kan vi oprette jer på samme login/regning....

Vælg et billigt & grønt mobilabonnement
- der gør en forskel!

Pakke 2/2 EU
Kan bruges i hele EU
2
timer
i DK & EU
FRI
SMS/MMS
i DK & EU
2
GB data
i DK
Heraf 2 GB data i EU
Tilvalg
+29,-
48 kr.
/md.
Oprettelse 0 kr.
Mindstepris 48 kr.
Pakke 2/10 EU
Kan bruges i hele EU
2
timer
i DK & EU
Fri
SMS/MMS
i DK & EU
10
GB data
i DK
Heraf 10 GB data i EU
Tilvalg
+29,-
65 kr.
/md.
Oprettelse 0 kr.
Mindstepris 65 kr.
Pakke 7/7 EU
Kan bruges i hele EU
7
timer
i DK & EU
Fri
SMS/MMS
i DK & EU
7
GB data
i DK
Heraf 7 GB data i EU
Tilvalg
+29,-
69 kr.
/md.
Oprettelse 0 kr.
Mindstepris 69 kr.
Pakke 10/10 EU
Kan bruges i hele EU
10
timer
i DK & EU
FRI
SMS/MMS
i DK & EU
10
GB data
i DK
Heraf 10 GB data i EU
Tilvalg
+29,-
79 kr.
/md.
Oprettelse 0 kr.
Mindstepris 79 kr.
Pakke FRI/30 EU
Kan bruges i hele EU
FRI
tale
i DK & EU
FRI
SMS/MMS
i DK & EU
30
GB data
i DK
Heraf 11 GB data i EU
Tilvalg
+29,-
89 kr.
/md.
Oprettelse 0 kr.
Mindstepris 89 kr.
Pakke FRI/40 EU
Kan bruges i hele EU
FRI
tale
i DK & EU
FRI
SMS/MMS
i DK & EU
40
GB data
i DK
Heraf 12 GB i EU
Tilvalg
+29,-
99 kr.
/md.
Oprettelse 0 kr.
Mindstepris 99 kr.

TELEFONI MED FORDELE

Hos Greentel har vi Danmarks billigste mobilabonnementer fra 48 kr./md. med en masse fordele som 2G, 4G og 5G dækning - og EU roaming. Kender du flere, der har Greentel, kan I tale gratis imellem hinanden. Der er ingen binding eller opsigelse på dit abonnement hos Greentel.

Har du en telefon, der kan bruge eSIM, kan du vælge at få dit nye Greentel simkort tilsendt som et eSIM. eSIM er er et elektronisk simkort, som erstatter det fysiske simkort. Du får dit eSIM tilsendt på mail kort efter oprettelsen, så du skal heller ikke vente på at posten leverer dit simkort. Det nemt og smart!

Rejser du i Europa kan du altid ringe og sende SMS/MMS hjem til Danmark eller et andet EU land - uden det koster ekstra - det er inkl. i dit Greentel abonnement. Du kan også anvende en andel af din data-pakke i EU. Det er en fordel for dig, som eksempelvis arbejder i Sverige, besøger familie i England eller rejser til Spanien i sommerferien.

Ændrer dit forbrug sig, kan du altid skifte imellem vores mobilabonnementer ved at logge ind på "Mit Greentel". Der er ingen binding eller ændringsgebyr ved skift af abonnement. En opgradering sker med det samme og en nedgradering sker til den 1. i den kommende måned. 

Når du vælger et mobilabonnement hos Greentel, går du ikke på kompromis med dit net i hverken Danmark eller i udlandet. Du har altid en god dækning, da vi hos Greentel benytter Telia og Telenors netværk. Du får adgang til både 2G, 4G og 5G netværket hos Greentel.

Du vælger selv, om du ønsker at få flyttet dit nummer til Greentel eller om du ønsker at fået et nyt nummer. Vi klarer hele flytningen og opsigelsen hos dit nuværende selskab for dig.

Er I en hel familie, der bliver oprettet hos Greentel, kan I få et fælles login og alle abonnementer på en regning, samt vælge én mobilchef, der skal administrere alle familiens numre og abonnementer på en gang.

DET GRØNNE GREENTEL

.

Hos Greentel får du meget mere en blot billig telefoni
- du får også et stykke regnskov og lidt havplast med i abonnementet!

Vi bevarer regnskov i Ecuador sammen med Randers Regnskov og samler plastik langs de danske kyster og havne sammen med STRANDET, Race for Oceans og Green Kayak.
Når du er kunde hos Greentel er du automatisk med til at støtte vores grønne projekter.

 

Vores regnskov

Bevar regnskov sammen med Greentel og Randers Regnskovs Naturfond

Hos Greentel opkøber vi, sammen med Randers Regnskovs Naturfond, regnskov i Ecuador til natur- og dyrebevarelse. Vi startede projektet i 2019 og siden da er det blevet til 85 hektar regnskov - men vi er ikke færdige endnu! I 2023 planlægger vi at opkøbe 20 hektar mere, så vi i 2023 i alt har opkøbt 105 hektar regnskov. Regnskoven er fredet og bliver beskyttet mod krybskytteri o.l. af lokale skovvagter, der er ansat af Naturfonden. 

Vil du være med til at støtte regnskoven kan du vælge vores regnskovs-abonnement, hvor der hver måned går 20 kr. eller 30 kr. ubeskåret til opkøb og bevarelse af regnskoven.

Kampen mod havplast

Saml havplast sammen STRANDET, Race for Oceans Foundation og GreenKayak

Vi har indgået et samarbejde med hav-ildsjælene STRANDET og Race for Oceans Foundation om at opsamle havplast på strandene langs Vesterhavet. Der skyller dagligt flere tons plastik op på vores strande herhjemme, plastik som forurener både vores natur og dyreliv - og det skal vi have gjort noget ved!

Vi samarbejder desuden med miljø-NGO'en GreenKayak om opsamling af affald i danske havne og åer, hvor vi sponsorerer 4 grønne kajakker i henholdsvis i Aalborg, Aarhus og København. Du kan leje en kajak helt gratis - du skal bare samle affald, mens du padler.  

Vil du være med til at gøre en indsats mod plastik på strandene og i danske havne, kan du med Greentels Ocean-abonnement målrette din støtte til at gå til opsamlingen af havplast.