Brande Buslinier & Herning Turist

Personaleabonnement med rabat til ansatte hos Brande Buslinier & Herning Turist

Pakke FRI/100 EU
Sommer kampagne med ekstra EU data
FRI
tale
i DK & EU
FRI
SMS/MMS
i DK & EU
100
GB data
i DK
Heraf 42 GB data i EU*
Tilvalg
0,-
149 kr.
/md.
Oprettelse 0 kr.
Mindstepris 149 kr.


Opret et Greentel mobilabonnement med personalerabat til dig og din familie idag - og spar 50 kr./md.

Greentels personaleabonnement indeholder 50 timers tale i DK/EU, fri SMS/MMS i DK/EU og 30 GB data i DK, heraf kan 8 GB anvendes i EU - prisen er kun 99 kr./md. Du sparer 50 kr./md. i forhold til normalprisen.
Du vælger selv om du ønsker at flytte dit eksisterende nummer til Greentel eller om du ønsker at oprette et nyt nummer. Opretter du flere familiemedlemmer hos Greentel, kan vi samle alle jeres numre på samme login og regning, så I får et samlet overblik over hele familiens telefoni.

For at oprette et personaleabonnement, skal du være ansat hos Brande Buslinier eller Herning turist.

Alle familiemedlemmer, der har samme bopæls adresse, som den ansatte hos Brande Buslinjer/Herning Turist, har mulighed for at oprette et Greentel abonnement med personalerabat. 

Ved oprettelse af personaleabonnementet accepteres det, at Greentel og Brande Buslinjer/Herning Turist udveksler data omkring medarbejderens adressen. Andre oplysninger opbevares fortroligt hos Greentel og udveksles ikke.

 

DINE FORDELE HOS GREENTEL

Hos Greentel har vi et stort udvalg af mobilabonnementer med masser af fordele. Du får adgang til 4G netværket, ingen binding, ingen gebyr, ingen opkaldsafgift og fri tale til Greentel.
Ændrer dit forbrug sig, kan du altid skifte imellem vores mobilabonnementer ved at logge ind på "Min Side". Der er ingen binding eller ændringsgebyr ved skift af abonnement. En opgradering sker med det samme og en nedgradering sker til den 1. i den kommende måned.

Greentels mobilabonnementer kan anvendes i hele EU til samme pris som i Danmark - det er inkl. i abonnementet.

Du kan enten vælge at få et nyt nummer eller flytte dit nuværende nummer over til Greentel. Vi klarer hele flytningen for dig - det er nem og enkel mobiltelefoni!Har du brug for mere end et mobilabonnement, kan vi samle alle dine mobilnumre hos Greentel på et login og en regning, så du får et samlet overblik.

 

DIT GREENTEL ABONNEMENT I UDLANDET

Greentels mobilabonnementer kan anvendes i hele EU til samme pris som i Danmark.

  Opkald SMS & MMS Data


Fra Danmark til EU

Opkald takseres pr. minut efter, hvilket land, der ringes til SMS/MMS takseres efter, hvilket land, der sendes til  


Fra Danmark til resten af verden
Opkald takseres pr. minut efter, hvilket land, der ringes til SMS/MMS takseres efter, hvilket land, der sendes til  


Fra EU til Danmark og EU

Opkald fra EU til Danmark/EU er inkluderet i din Greentel pakke SMS/MMS fra EU til Danmark/EU er inkluderet i din Greentel pakke En andel af data-pakken kan anvendes i EU 


Fra EU til resten af verden

Opkald takseres pr. minut efter, hvilket land, der ringes til SMS/MMS takseres efter, hvilket land, der sendes til  


Jeg er i et land udenfor EU

Opkald takseres pr. minut efter, hvilket land, der ringes til SMS/MMS takseres efter, hvilket land, der sendes til Hvis "Data roaming" er aktiveret på telefonen, bliver data takseret pr. MB afhængigt af, hvilket land du befinder dig i


Se mere her: Udlands FAQ