SAML HAVPLAST MED DIN MOBIL

Vælg et Greentel Ocean abonnement & støt opsamling af havplast langs vestkysten

Hos Greentel er vi gået ind i kampen mod havplast langs de danske kyster sammen med STRANDET og Race for Oceans. Det er ildsjæle, der brænder for et rent hav og rene strande - og dem er der virkelig brug, så vi ikke får plastik-fisk og plastik-strande. For alt det plastik, der dagligt skyller op på strandene langs Vesterhavet, forurener både vores hav, natur og dyreliv, meget mere end vi er klar over.

Ved at vælge vores Ocean abonnement, kan du være med til, at vi hver måned kan få samlet plastik fra strandene - vi er nødt til at gøre en fælles indsats mod et problem som vi selv har skabt.

Til at hjælpe os med at samle havplast, har vi lavet et samarbejde med STRANDET og Race for Oceans.
- STRANDET arbejder for at holde strandene langs vestkysten fri for havplast og give det strandede plastik ny værdi.
- Race for Oceans ønsker at sætte fokus på den stigende plastforurening i havene omkring os og skabe synergi mellem sport, strandrensning og viden.

Det er en plastik-mission for et rent hav og strand, som vi gerne vil støtte op om hos Greentel - og vi håber, at du vil være med!

Kan bruges i hele EU
FRItale
25GB dataHeraf 12 GB i EU
Fri SMS/MMS
Tilvalg
29,-
99 kr.
/md.

VI SAMLER HAVPLAST SAMMEN

Vælg Greentels Ocean-abonnement og hjælp os i kampen mod havplast sammen med Race for Oceans og STRANDET.


Det koster 30 kr. at få opsamlet 1 kg havplast.
Når du vælger et Ocean-abonnement giver du hver måned 15 kr. til havplast-opsamling.
Vi giver også 15 kr. og derved kan vi sammen få samlet 1 kg havplast hver måned.

Der er SÅ meget plastik derude, at vores mål bare er at få samlet så meget plastik fra strandene som overhovedet er muligt... I 2021 fik vi samlet mere end 4 tons plastik - og det kan vi nemt overgå i 2022!


Ocean-abonnement:
• Pris: 99 kr./md.
• Fri tale i DK/EU
• 25 GB data i DK (heraf 9 GB EU data)
• Fri SMS/MMS i DK/EU
Vi giver 15 kr. & du giver 15 kr. = 30 kr. = 1 kg havplast hver måned

STRANDET

STRANDETs mission er at holde strandene langs den jyske vestkyst fri for plastik, sætte fokus på plastforurening og genanvende havplast til nye produkter.

Gennem vidensdeling, test og innovativ produktudvikling vil STRANDET vise, at plast ikke hører til i naturen, men at det er en ressource, der kan og skal genanvendes. Det handler om at give strandet plastik ny værdi.

STRANDET består af Julie og Jens, der har det tilfælles, at de elsker havet, bølgerne og naturen i Thy. "Når vi går tur langs strandene eller surfer i bølgerne, ser vi bekymrende mængder af plastaffald. Derfor er det blevet vores mission at fjerne den strandede plast og forhindre, at den bliver søsat igen".

Julie & Jens fra STRANDET

RACE FOR OCEANS

Race for Oceans' mission er at skabe fokus på den stigende plastikforurening i havene omkring os. Den store mængde af plast i verdenshavene er en kæmpe udfordring for havet og dets beboere, og derfor er det vigtigt at skabe opmærksomhed på problemet og gøre en aktiv indsats for Verdensmål 14 - Livet i havet.

Race for Oceans har en vision om at blive en af de mest bæredygtige events i verden. De ønsker at kunne inkludere alle mennesker, uanset forudsætninger i deres aktiviteter, da formålet vedrører os alle.

Signe fra Race For Oceans

GREENTELS
HAVPLAST MÅL 2022

Vi vil i samarbejde med både STRANDET og Race for Oceans opsamle alt det havplast vi overhovedet kan i 2022.

Med støtte fra dig håber vi, at vi gennem vores Ocean-abonnement og samarbejde med STRANDET og Race for Oceans, at vi kan få opsamlet endnu mere havplast i 2022 end de 4 tons vi nåede i 2021 - for der er virkelig meget derude endnu...

Vi har løbende strandrensninger med STRANDET' gennem hele året og deltager igen i år på Race for Oceans stafetten.

Få mere at vide om vores ocean projekt:

Jesper, Ida Marie & Line fra Greentel

GREENTEL PÅ STRANDRENSNING

I løbet af året arrangerer vi og deltager i strandrensninger sammen med STRANDET og Race for Oceans Foundation.

GI' EN HÅND MED

Alle kan være med til at samle havplast.
Ta' en tur til stranden og saml alt det havplast, du kan finde på din gåtur.

Det hele tæller.

 

Vi håber, at vi ses derude :-)

HAVPLAST NØGLERING/MOBILHOLDER

Greentels havplast-nøglering er håndlavet af STRANDET

STRANDET samler plastik op "udenfor døren" på strandene i Thy, knuser det til små stumper og smelter det sammen, så det kan støbes i forme og forvandles til de flotteste skildpadde-nøgleringe.

Når du bestiller et Ocean abonnement, får du en skildpadde-havplast-nøglering med :-)

Havplast-skildpadden kommer i 3 dele, som skal samles og sættes sammen med en nøglering.

De kommer i alle mulige farver, afhængig af, hvad der er skyllet op på standene. Det er hovedsagelig fiskekasser, der bruges til nøgleringe.

TELEFONI FRA GREENTEL

Som kunde hos Greentel får du, udover et abonnement, der støtter indsamling af havplast, også en hel masse fordele. Hos os får du gratis oprettelse, EU-data i alle abonnementer, 4G-dækning, fri tale til alle, der har Greentel og så har vi ingen binding eller opsigelse på vores mobilabonnementer. Som noget nyt kan du nu også få eSIM hos Greentel.

Rejser du i Europa kan du altid ringe og sende SMS/MMS hjem til Danmark eller et andet EU-land uden det koster ekstra - det er inkl. i dit Greentel-abonnement. Du kan også anvende en andel af din data-pakke i EU. Det er en fordel for dig, som eksempelvis arbejder i Sverige, besøger familie i England eller rejser til Spanien i sommerferien.

Ændrer dit forbrug sig, kan du altid skifte mellem vores mobilabonnementer ved at logge ind på "Min Side". Der er ingen binding eller ændringsgebyr ved skift af abonnement. En opgradering sker med det samme og en nedgradering sker til den 1. i den kommende måned.

Når du vælger et mobilabonnement hos Greentel, går du ikke på kompromis med dit net i hverken Danmark eller i udlandet. Du har altid en god dækning, da vi hos Greentel benytter Telias netværk.

Du vælger selv, om du ønsker at få flyttet dit nummer til Greentel eller om du ønsker at få et nyt nummer. Vi klarer hele flytningen og opsigelsen hos dit nuværende selskab for dig og sender dig et nyt simkort i løbet af en 1-2 hverdage.

Er I en hel familie, der bliver oprettet hos Greentel, kan I få et fælles login og vælge en mobilchef, der kan administrere alle familien numre og abonnementer på en gang. 

KØB DIN NYE MOBIL HOS GREENTEL

Hos Greentel kan du sammen med dit mobilabonnement købe en ny og billig mobiltelefon på rentefri afbetaling.
Du vælger selv om afdraget skal være over 6, 12 eller 24 måneder. Er du allerede Greentel kunde, kan du købe en ny mobiltelefon på "Min side".
Find din nye Fairphone, iPhone, Samsung, OnePlus, Huawei eller Sony HER ›››

Det Grønne & Blå Greentel

Som Greentel kunde får du udover billig mobiltelefoni også grøn telefoni.

Vores navn Greentel kommer af drømmen om, at telefoni skal være grønt og bæredygtigt. For at opnå de mål har vi bl.a. i samarbejde med Randers Regnskov opkøbt regnskov i Ecuador til natur- og dyrbevarelse.

Hver gang vi sender et simkort ud, anvender vi genbrugspapir og kuverter af Svanemærket FSC-certificeret træ.

Vi er ikke kun grønne hos Greentel, vi er også blå som havet - og derfor har vi lavet et samarbejde med Race for Oceans og STRANDET om at samle alt det havplast op, der ligger på standene langs den danske vestkyst. Samt opsamling af plastik i havne og åer rundt om i Danmark sammen med GreenKayak.

Hos Greentel arbejder vi for Verdensmål nummer 14 - Livet i havet og 15 - Livet på land, og vi er en del af UN Global Compact.

Vi prøver hele tiden at ændre lidt og finde nye tiltag, så vi gør en forskel for vores miljø.