TRÅDLØS OPLADER TIL DIN SMARTPHONE

Med den trådløse oplader fra UPSTRÖM slipper du for kabler og stik, der ikke passer, når du skal oplade din mobil. Placér blot din iPhone, Samsung, Fairphone eller AirPods på den smartphone-formede plade og få en fuld opladning på ingen tid - det er nemt og enkelt, og virker til alle enheder, der har trådløs opladningsfunktion. UPSTRÖMs CIRKULÄR har "fast charge" og kan med en 20W power-adapter oplade din enhed lynhurtigt!

CIRKULÄR OPLADER FRA UPSTRÖM

Oplad dine enheder – nemt og hurtigt!
Den trådløse oplader, CIRKULÄR fra UPSTRÖM er en stilren og universel oplader, der sikrer dig en hurtig og kontinuerlig opladning. Opladeren er kompatibel med iPhone, AirPods, Samsung, Huawei og en lang række andre modeller.

  • 10W fast charge
  • Stof lavet af 100% upcycled plastikflasker
  • Indbyggede sikkerhedssystemer
  • Qi, CE & RoHS certificeret
  • Matchende USB-C kabel inkluderet
  • 2 års garanti


Trådløs opladning med fast charge
Med den trådløse oplader fra UPSTRÖM kan du lynhurtigt oplade alle dine enheder uden at skifte kabler og stik hver gang - det er samme oplader til ALT! 
Sæt det medfølgende USB-C kabel i opladeren og med en fast charge strømadapter, kan du oplade din smartphone lynhurtigt. 

Opladeren er udstyret med diverse sikkerhedssystemer mod overophedning, overspænding m.m., så du trygt kan bruge opladeren. UPSTRÖM CIRKULÄR er Qi, CE og RoHS certificeret – det vil sige at der ved brug af produktet ikke er risiko for bl.a. brand og stråling.

(Strømadapter medfølger ikke)

Køb UPSTRÖM hos Greentel

Vil du også oplade dine enheder nemt og med god samvittighed?

Køb UPSTRÖM CIRKULÄR "Mit Greentel"

Prisen er 399 kr.


Du finder UPSTRÖM CIRKULÄR under menuen "Produkter".

OPLADNING PÅ GENANVENDTE PLASTIKFLASKER

Stoffet på CIRKULÄR opladeren og kablet er lavet af 100% upcycled/genanvendte plastikflasker og er GRS-certificeret. Ved at bruge genanvendt plastik fra flasker i produkterne undgås det, at plastikken ender i vores verdenshave, på lossepladser og på forbrændingsanlæg. I 2021 blev kun 9% af alt den plastik, der blev produceret genanvendt. Vi er nødt til at genanvende meget mere end vi gør i dag, for at minimere den stigende plastikforureningen, der er til stor skade for vores natur og dyreliv.

For hvert UPSTRÖM CIRKULÄR produkt du køber, er du med til at indsamle og genanvende 15 plastflasker, der ellers ville have forurenet i vores natur. Når gamle plastikflasker får nyt liv og genbruges reduceres affaldsstrømmen og produktets CO2-aftryk mindskes på en meningsfuld måde.