Vi holder åbent og sender alle simkort og pakker helt hjem til din dør.
Din Kurv
Luk
Login på min side
Luk
Mobil abonnement
Pakker
Familie
Børn
BASIC
Senior
Fastnet
TALEPAKKER
Mobilt Bredbånd & tablet
Mobilt Bredbånd i DK
Mobilt Bredbånd i EU
Simkort til udstyr
Alarm
MMS
SMS
Data
Tale
Vildtkamera
Varmepumpe
GPS ur
Køb ny mobil
Kundeservice

GREENTEL & RANDERS REGNSKOV I BIGAI

GREENTEL KØBER REGNSKOV

Greentel og Randers Regnskovs Naturfond har i oktober 2019 lavet et samarbejde omkring opkøb og bevaring af regnskov i Ecuador.

Greentel har muliggjort opkøb af 25 hektar regnskov i Bigai (det svarer til ca. 50 fodboldbaner!) og støtter desuden arbejdet med at passe på området.

Vi har valgt at støtte bevarelsen af regnskoven i Bigai, da der er brug for flere skove og skovbevarelse i hele verden til at bekæmpe vores CO2 aftryk på kloden, for både klimaets, vores egen og fremtiden skyld.

 

RANDERS REGNSKOVS NATURFOND

Randers Regnskov har en naturfond, der siden 2012 har opkøbt og bevaret regnskov i Bigai i Ecuador. Bigai ligger i den ecuadorianske del af Amazonas regnskov - op ad nationalparken Sumaco Galeras, hvor Andesbjergenes østlige skråninger møder den varme og fugtige regnskov i Amazonlavlandet.

Randers Regnskovs Naturfond har nu opkøbt ca. 1.600 hektar regnskov i Bigai. Arealet står helt uberørt, da det handler om naturbevarelse og om at redde verden. 

REGNSKOVEN SKAL PASSES PÅ

Det er ikke nok kun at opkøbe regnskoven for at bevare den, den skal også "passes på". Derfor har Randers Regnskov 3 ansatte i Bigai, der til dagligt holder øje med det opkøbte regnskov, så både naturen og dyrelivet kan leve i fred.

SE "LIVE" FRA BIGAI

Her kan du se klip fra i Regnskoven i Bigai og møde dem der bor der ;-)