Vi holder åbent og sender alle simkort og pakker helt hjem til din dør.
Din Kurv
Luk
Login på min side
Luk
Mobil abonnement
Pakker
Familie
Børn
BASIC
Senior
Fastnet
TALE
Regnskov
Ocean
Mobilt Bredbånd & tablet
Mobilt Bredbånd i DK
Mobilt Bredbånd i EU
Simkort til udstyr
Alarm
MMS
SMS
Data
Tale
Vildtkamera
Varmepumpe
GPS ur
Kundeservice
Køb ny mobil

GREENTEL & RANDERS REGNSKOV I BIGAI

GREENTEL KØBER REGNSKOV

Greentel og Randers Regnskovs Naturfond har i oktober 2019 lavet et samarbejde omkring opkøb og bevaring af regnskov i Ecuador.

Greentel startede i 2019 med at opkøbe af 25 hektar regnskov i Bigai (det svarer til ca. 50 fodboldbaner!) og støtter desuden arbejdet med at passe på området.

Vi har valgt at støtte bevarelsen af regnskoven i Bigai, da der er brug for flere skove og skovbevarelse i hele verden til at bekæmpe vores CO2 aftryk på kloden, for både klimaets, vores egen og fremtiden skyld.


GREENTELS REGNSKOVS MÅL 2021

Vi har i 2020 nået vores mål med at opkøbe 20 hektar regnskov mere, så nu har vi total opkøbt 45 hektar regnskov i Bigai. Tusind tak til alle jer, der har valgt Greentels Regnskovs-abonnement - det har vi ikke kunnet gøre uden jeres støtte.

Vores plan er at opkøbe 20 hektar regnskov mere i 2021 og med din hjælp, så når vi målet sammen.

Det er Randers Regnskovs Naturfond, der selv står for opkøbet af regnskov i Bigai og de står også for at sikre natur- og dyrbevarelsen i regnskoven. Der er ingen mellemled.

NYT FRA REGNSKOVEN I BIGAI

Asser fra Randers Regnskov har endelig, efter en lang Coronanedlukning, kunnet rejse til Eucador i juni  2021 og se til regnskoven, og få billeder med hjem fra kameraerne.

 

RANDERS REGNSKOVS NATURFOND

Randers Regnskov har en naturfond, der siden 2012 har opkøbt og bevaret regnskov i Bigai i Ecuador. Bigai ligger i den ecuadorianske del af Amazonas regnskov - op ad nationalparken Sumaco Galeras, hvor Andesbjergenes østlige skråninger møder den varme og fugtige regnskov i Amazonlavlandet.

Randers Regnskovs Naturfond har nu opkøbt ca. 20.000 hektar regnskov i Bigai. Arealet står helt uberørt, da det handler om naturbevarelse og om at redde verden. 

Læs om Randers Regnskovs Naturfond HER >>>

REGNSKOVEN SKAL PASSES PÅ

Det er ikke nok kun at opkøbe regnskoven for at bevare den, den skal også "passes på". Derfor har Randers Regnskov 3 ansatte i Bigai, der til dagligt holder øje med det opkøbte regnskov, så både naturen og dyrelivet kan leve i fred.

VÆLG GREENTEL & STØT REGNSKOVEN

Køb mobilabonnement hos Greentel & vær med til at opkøbe regnskov i Ecuador

Når du vælger et af Greentels regnskovs-abonnementer støtter du hver måned vores regnskovs-indsamling til opkøb og bevarelse af endnu mere regnskov i Bigai i Ecuador. 
Lige nu har vi sammen med Randers Regnskov opkøbt 45 hektar regnskov. Vores mål er at opkøbe 20 hektar mere i 2021
- og det kan du hjælpe med til, ved at oprette et af vores regnskovs-abonnementer

VI STØTTER REGNSKOVEN SAMMEN

Vi har lavet to støt-regnskoven-abonnementer, hvor vi sammen giver et beløb til opkøb af endnu mere regnskov.

Regnskov 20:
• 15 timers taletid, 15 GB data i DK (heraf 8 GB EU data) & Fri SMS/MMS
• 99 kr./md.
• Vi giver 10 kr. & du giver 10 kr. - derved går der 20 kr. af abonnementsprisen ubeskåret til opkøb af regnskov hver måned


Regnskov 30:

• 40 timers taletid, 40 GB data i DK (heraf 11 GB EU data) & Fri SMS/MMS
• 149 kr./md.
• Vi giver 15 kr. & du giver 15 kr. - derved går der 30 kr. af abonnementsprisen ubeskåret til opkøb af regnskov hver måned

 

Fordele hos Greentel
Som kunde hos Greentel får du, udover at være med til at opkøbe og passe på regnskoven, også mobilabonnementer med masse fordele som gratis oprettelse, EU data i alle abonnementer, 4G dækning, fri tale til alle der har Greentel og så har vi ingen binding eller opsigelse på vores mobilabonnementer.

Rejser du i Europa kan du altid ringe og sende SMS/MMS hjem til Danmark eller et andet EU land - uden det koster ekstra - det er inkl. i dit Greentel abonnement. Du kan også anvende en andel af din data-pakke i EU. Det er en fordel for dig, som eksempelvis arbejder i Sverige, besøger familie i England eller rejser til Spanien i sommerferien.

Ændrer dit forbrug sig, kan du altid skifte imellem vores mobilabonnementer ved at logge ind på "Min Side". Der er ingen binding eller ændringsgebyr ved skift af abonnement. En opgradering sker med det samme og en nedgradering sker til den 1. i den kommende måned.

 

SE "LIVE" FRA BIGAI

Her kan du se klip fra i Regnskoven i Bigai og møde dem der bor der ;-)

DET GRØNNE GREENTEL

Som Greentel kunde får du udover billig mobiltelefoni også grøn telefoni.

Vores navn Greentel kommer af drømmen om, at telefoni skal være grønt og bæredygtigt. For at opnå de mål har vi bl.a. i samarbejde med Randers Regnskov opkøbt regnskov i Ecuador til natur- og dyrbevarelse.

Vi støtter også Race for Oceans og STRANDET, hvis mission er at opsamle de enorme mængder af plastik, der dagligt skylles op langs vestkysten.

Hver gang vi sender et simkort ud, anvender vi genbrugspapir og kuverter af Svanemærket FSC-certificeret træ.

Vi prøver hele tiden af ændret lidt og finde nye tiltag, så vi gør en forskel for vores miljø. 

LÆS MERE OM GREENTEL' GRØNNE PLAN HER >>>