REGNSKOVS-REBUS

Indsend kodeordet, i form af sætningen fra regnskovs-rebussen, og vær med i lodtrækningen om en tur til Randers Regnskov :-)

Vi trækker lod hver måned om 2 billetter. Vinderen får direkte besked.

.

VÆLG GREENTEL & STØT REGNSKOVEN

Køb mobilabonnement hos Greentel & vær med til at bevare regnskov i Ecuador

Når du vælger et af Greentels regnskovs-abonnementer, støtter du hver måned bevarelsen af regnskoven og dyrelivet i Bigai i Ecuador.
Vi opkøber regnskov i Bigai i samarbejde med Randers Regnskovs Naturfond.
I 2019 købte Greentel 25 hektar regnskov og både i 2020, 2021 og 2022 har vi nået vores mål om at opkøbe 20 hektar regnskov mere hvert år.
Planen for 2023 er at opkøbe endnu 20 hektar regnskov i Bigai - og det kan du hjælpe med til, ved at oprette et af vores regnskovs-abonnementer

Kan bruges i hele EU
FRItale
25GB dataHeraf 12 GB i EU
Fri SMS/MMS
Tilvalg
29,-
99 kr.
/md.
Kan bruges i hele EU
FRItale
50GB dataHeraf 18 GB i EU
Fri SMS/MMS
Tilvalg
29,-
149 kr.
/md.

VI STØTTER REGNSKOVEN SAMMEN

Vi har lavet 2 regnskovs-abonnementer:

Regnskov 20:
• Fri Tale, 15 GB data i DK (heraf 8 GB EU data) & Fri SMS/MMS
• 99 kr./md.
• Vi giver 10 kr. & du giver 10 kr. - derved går der 20 kr. af abonnementsprisen ubeskåret til opkøb og bevarelse af regnskov hver måned


Regnskov 30:

• Fri Tale, 40 GB data i DK (heraf 11 GB EU data) & Fri SMS/MMS
• 149 kr./md.
• Vi giver 15 kr. & du giver 15 kr. - derved går der 30 kr. af abonnementsprisen ubeskåret til opkøb og bevarelse af regnskov hver måned

 

GREENTELS REGNSKOVS MÅL 2023

Vi har i 2022 nået vores mål med at opkøbe 20 hektar regnskov mere, så nu har vi total opkøbt 85 hektar regnskov i Bigai. Tusind tak til alle jer, der har valgt Greentels abonnement - det har vi ikke kunnet gøre uden jeres støtte.

Vores plan er at opkøbe 20 hektar regnskov mere i 2023 og med din hjælp, så når vi målet sammen.

Det er Randers Regnskovs Naturfond, der selv står for opkøbet af regnskov i Bigai og de står også for at "passe på" og sikre natur- og dyrebevarelsen i regnskoven. Der er ingen mellemled.

 

GREENTELS REGNSKOVS REJSE

I 2019 opkøbte Greentel sammen med Randers Regnskovs Naturfond 25 hektar regnskov i Bigai i Ecuador (det svarer til ca. 50 fodboldbaner!). Udover opkøb har vi sikret, at det stykke regnskov vi har købt, bliver passet på for at bevare natur- og dyrelivet - for det er det handler om
Vores tanke med at opkøbe regnskov handler bl.a. om naturbevarelse, så vi kan bekæmpe vores CO2 aftryk på kloden.

I både 2020, 2021 og 2022 blev det muligt med hjælp fra alle vores Greentel-abonnements-kunder at opkøbe 20 hektar mere hvert år.

Vores plan for 2023 er at opkøbe endnu 20 hektar regnskov sammen med Randers Regnskov i Ecuador - og vi håber, at du vil være med?

Se mere om vores regnskov i Bigai HER >>>

NYT FRA REGNSKOVEN I BIGAI

Asser fra Randers Regnskov har endelig, efter en lang Corona nedlukning, kunnet rejse til Eucador her i juni og se til regnskoven, og få billeder med hjem fra kameraerne.

 

RANDERS REGNSKOVS NATURFOND

Randers Regnskov har en naturfond, der siden 2012 har opkøbt og bevaret regnskov i Bigai i Ecuador. Bigai ligger i den ecuadorianske del af Amazonas regnskov - op ad nationalparken Sumaco Galeras, hvor Andesbjergenes østlige skråninger møder den varme og fugtige regnskov i Amazonlavlandet.

Randers Regnskovs Naturfond har nu opkøbt ca. 20.000 hektar regnskov i Bigai. Arealet står helt uberørt, da det handler om naturbevarelse og om at redde verden. 

Læs om Randers Regnskovs Naturfond HER >>>

KØB DIN NYE MOBIL HOS GREENTEL

Hos Greentel kan du sammen med dit mobilabonnement købe en ny og billig mobiltelefon på rentefri afbetaling.
Du vælger selv om afdraget skal være over 6, 12 eller 24 måneder. Er du allerede Greentel kunde, kan du købe en ny mobiltelefon på "Min side".
Find din nye Fairphone, iPhone, Samsung, OnePlus, Huawei eller Sony HER ›››