MOBILDATA I UDLANDET

Brug data på din ferie i udlandet - uden det koster ekstra!

Med et abonnement fra Greentel kan du trygt bruge mobildata, når du rejser i EU. Mobildata i udlandet / EU er nemlig inkluderet i alle vores mobilabonnementer. Du kan anvende al taletiden og SMS/MMS, samt en del eller hele din datapakke i 37 lande i Europa - uden det koster ekstra.

Opret et af vores mobilabonnementer med mobildata i udlandet / EU i dag - og få gratis oprettelse.

Kan bruges i hele EU
2timersTaletid
2GB dataHeraf 2 GB i EU
FRI SMS/MMS
Tilvalg
29,-
48 kr.
/md.
Kan bruges i hele EU
5timersTaletid
5GB dataHeraf 5 GB i EU
Fri SMS/MMS
Tilvalg
29,-
55 kr.
/md.
Kan bruges i hele EU
FRITale
30GB dataHeraf 13 GB i EU
FRI SMS/MMS
Tilvalg
29,-
89 kr.
/md.

TAG TRYGT DIN MOBIL MED PÅ REJSEN

Hos Greentel får du mobildata i udlandet / EU med i alle abonnementer

Med et mobilabonnement fra Greentel kan du trygt tage din mobil med, når du skal ud at rejse. Alle vores mobilabonnementer indeholder nemlig mobildata i udlandet / EU, så du kan surfe og snakke løs, selvom du er i udlandet. 

Skulle du opbruge al din EU data, mens du er i udlandet, spærrer vi for din brug af EU data. Du kommer derfor ikke til at bruge mere data end det, der er inkluderet i dit abonnement. Ønsker du at tilkøbe yderligere mobildata i udlandet / EU, får du SMS med et link, hvor du kan genåbne for din brug af EU data. Alternativt kan du opgradere til et abonnement med mere mobildata i udlandet / EU ved at logge ind på "mit Greentel".

Med Greentel kan du derfor trygt surfe på nettet, ringe og sende SMS/MMS - uden at være bange for at modtage en ekstraregning, når du er på ferie i EU.

Se hvor meget mobildata i udlandet / EU der er inkluderet i dit abonnement ved at logge ind på 'Mit Greentel'.

Husk: du skal aktivere dataroaming i din telefon for at bruge mobildata udenfor Danmark.

Du kan se priserne for ekstra forbrug i udlandet HER

SNAK & SURF I 37 LANDE MED GREENTEL

Når du rejser i EU, kan du bruge indholdet af dit mobilabonnement (taletid, SMS, MMS og data) i følgende 37 lande - mobildata i udlandet / EU er inkluderet i abonnementet:

 • Belgien
 • Bulgarien
 • Cypern (kun den græske del)
 • England (inkl. Gibraltar, men
 • ekskl. Guernsey
 • Isle of Man og Jersey)
 • Estland
 • Finland
 • Frankrig
  (Fransk Guyana,
  Guadeloupe,
  Martinique
  og Reunion)
 • Færøerne
 • Grækenland
 • Holland
 • Island
 • Irland
 • Italien
 • Kroatien
 • Letland
 • Liechtenstein
 • Litauen
 • Luxembourg
 • Malta
 • Nordirland
 • Norge
 • Polen
 • Portugal (inkl. Azorerne og Madeira)
 • Rumænien
 • San Marino
 • Skotland
 • Slovakiet
 • Slovenien
 • Spanien
  (Ceuta,
  De Kanariske Øer
  og Melilla)
 • Schweiz
 • Sverige
 • Tjekkiet
 • Tyskland
 • Ungarn
 • Vatikan staten
 • Wales
 • Østrig

 

Husk, hvis du ringer eller sender SMS/MMS fra Danmark til et EU land/nummer, så bliver det takseret pr. min/stk. afhængigt af landet.

Rejser du til et land udenfor de 37 EU lande, der er med i Greentels mobilabonnementer, bliver dit forbrug takseret afhængigt af hvilket lande du befinder dig i. Se udlandspriserne for mobildata i udlandet / EU HER.

FORDELE VED GREENTEL NÅR DU SKAL REJSE

Brug mobilen som du plejer

Vi er vant til at bruge vores telefoner, når vi skal finde vej, finde en god restaurant eller tjekke vejrudsigten - og når vi er på ferie i udlandet, vil vi selvfølgelig gerne kunne gøre det samme. Med et mobilabonnement fra Greentel kan du trygt bruge mobildata, ringe og sende SMS/MMS på din rejse inden for EU - uden det koster ekstra.

Du skal derfor ikke bekymre dig om dit forbrug, mens du er afsted. Vi giver dig besked, hvis du har opbrugt dit mobildata i udlandet / EU.

Hold nemt styr på dit forbrug

Med vores app 'Mit Greentel' kan du nemt få et overblik over dit forbrug af mobildata i udlandet / EU, opkald og SMS/MMS. Med få tryk kan du spærre for dit dataforbrug, skifte abonnement eller tilkøbe ekstra data. Som mobilchef kan du også holde styr på dine børns forbrug og spærre for eventuelle tjenester, der koster penge. 

Dermed kan du nemt sikre dig, at hverken du eller familien bruger mere mobildata, end I ønsker, mens I er på ferie. 

Tag dit abonnement med til 37 lande

Når du rejser i EU, kan du tage dit abonnement med til 37 forskellige lande. Brug mobildata i udlandet / EU, ring og send SMS/MMS - det er inkluderet i dit abonnement og koster ikke ekstra. 

Er du i tvivl om, hvor meget EU data dit mobilabonnement indeholder? Tjek det på 'Mit Greentel'. 

Undgå ekstraregninger 

For at undgå ubehagelige overraskelser når du rejser i udlandet, herunder EU, opfordrer vi til, at du indstiller mobiltelefonens netværkssøgning til at stå på "Manuelt netværk". Dermed har du kontrol over, hvilket mobilnetværk telefonen anvender og undgår, at du automatisk bliver koblet op på et mobilnetværk udenfor EU og derved bliver takseret for et forbrug, som ikke er inkluderet i dit abonnement.

GODE MOBIL-TIPS TIL FERIEN

 1. Genstart din telefon, når du "lander" på din feriedestination i udlandet.
 2. Følg dit forbrug i Mit Greentel app'en.
 3. Når du har opbrugt al din EU data vil du modtage en SMS. Hvis du løber tør for data kan du altid opgradere dit abonnement.
 4. Rejser du i EU, så kan du anvende hele din tale og SMS/MMS pakke i EU uden ekstra omkostningen, men kun en andel af data-pakken. 
 5. Vi giver dobbelt op på EU data hele sommeren på udvalgte abonnementer. Se hvilke her.
 6. Rejser du udenfor EU anbefaler vi, at du deaktiverer "Mobil data" og "Data roaming" inden du forlader Danmark, så du undgår at blive takseret for udlandsdata. 
 7. Skal du bruge mobildata i EU, så skal du huske at aktivere "Data roaming".
 8. Brug Wi-Fi i udlandet i stedet for mobildata - så har du masser af data ;-)
 9. Hvis din telefon ikke kan finde netværket, når du er i udlandet og du har haft den genstartet, så skal du prøve at søge efter manuelt netværk i telefonen.
 10. Virker dit internet ikke i udlandet skal du gøre følgende: Sæt din telefon på Flytilstand, sluk telefonen i 10 min., tænd den igen og deaktivere flytilstanden.
 11. Rejser du uden for EU og har du viderestilling til telefonsvareren, skal du deaktivere den, for at undgå høje regninger, da du betaler for at modtage opkaldet på telefonsvaren. Prisen er afhængig af hvilket land du befinder dig i.
 12. Log ind på "Min side" på www.greentel.dk og tjek under "Mine services", at der ikke er "Spærret for opkald til udlandet"
 13. Hvis du skal modtage eller sende en MMS, så skal du slå mobildata til ellers kan din mobil ikke sende MMS'er. Men vær opmærksom på, at hvis du er udenfor EU, vil du blive takseret for både MMS og data.
 14. En SMS fylder 160 tegn. Skriver du over 160 tegn, vil du blive takseret for 2 eller flere SMS’er alt efter hvor mange tegn din SMS fylder.
 15. Laaange SMS'er bliver konverteret til MMS'er, hvis de fylder over 480 tegn :-)
 16. Indsætter du humørikoner/emojis i din SMS, vil den blive konverteret om til en MMS.
 17. iMessage virker kun, hvis du anvender mobildata eller Wi-Fi, er du et sted uden data, så tryk på beskeden og send som tekst.
 18. Vær opmærksom på, at det kan være dyrt at bruge din mobil, når du befinder dig tæt på landegrænser, da telefonen kan gå et netværk, der ikke er inkluderet i abonnementet. Her kan det være en fordel sætte netværket til "Manuelt" i stedet for "Automatisk", så du forbliver på det netværk, der er med abonnementet og ikke bliver takseret for udlands data. Du kan også slå funktionen "Data Roaming" fra i din telefon.
 19. Udløber dit betalingskort mens du er på ferie, skal du huske at tilmelde dit nye betalingskort på "Min side" på www.greentel.dk inden du rejser.
 20. Husk et simkort til alarmen, så du kan holde øje med dit hus mens du er på ferie. Greentel tilbyder alarm-simkort fra 19 kr./md.

DET SKAL DU VÆRE OPMÆRKSOM PÅ

Indstilling af dit netværk
For at undgå ekstra data-regninger, når du rejser i udlandet, tæt på landegrænser der støder op til et af de 37 EU lande, opfordrer vi til, at du indstiller mobiltelefonens netværkssøgning til at stå på "Manuelt netværk". Derved har du kontrol over, hvilket mobilnetværk telefonen anvender og undgår, at du automatisk bliver koblet op på et mobilnetværk udenfor de 37 EU lande og derved bliver takseret for et forbrug, som ikke er inkluderet i dit abonnement.

Er telefonen indstillet til at søge efter "Automatisk netværk", vil telefonen hele tiden søge efter det bedste tilgængelige netværk - uanset om netværket er inden eller udenfor EU. Hvis telefonen kobler sig på et mobilnetværk udenfor EU, vil du blive afregnet for dit forbrug i henhold til det pågældende lands mobiltakster på tale, SMS, MMS og data, hvilket vil resultere i ekstraomkostninger ud over dit normale abonnement.

Derfor anbefaler vi, at du sætter telefonen på "Manuelt netværk" og derved undgår at blive takseret for forbrug. Det er dit eget ansvar at sikre, at telefonen kun kobler sig på de mobilnetværk i EU, som er inkluderet i abonnementet.

Her kan du se, hvilke mobilnetværk i EU, som kan bruges uden ekstra omkostninger i henhold til betingelserne i dit Greentel abonnement. Se oversigten HER

Bliver jeg advaret, når indholdet i mit abonnementet opbrugt?
Befinder du i et af de 37 EU-lande, der indgår i abonnementet, får du en SMS, når du har opbrugt 100% af din datapakke. Når datapakken er opbrugt, bliver du redirected til en hjemmeside, hvorfra du kan tilkøbe ekstra data eller du kan tilkøbe ekstra data ved at svare på SMS'en. Du kan også logge ind på Mit Greentel" og opgradere dit abonnement.

Hvad koster forbrug udover mit abonnement i EU?
Hvis du anvender mere tale, SMS eller MMS end hvad dit abonnement indeholder, så er det samme priser i EU, som du giver for ekstra forbrug i Danmark. Se priser HER

Der er ingen data/internet-forbindelse på min telefon i EU:
Hvis din telefon ikke kan gå på internettet udenfor Danmark (fx i et EU land), så skal du prøve følgende:
Tjek først at funktionen "data roaming" er aktiveret i telefonen. Sæt din telefon på flytilstand, sluk telefonen i 10 min., herefter tændes den igen og flytilstanden deaktiveres.

DIT GREENTEL ABONNEMENT I UDLANDET

Greentels mobilabonnementer kan anvendes i hele EU til samme pris som i Danmark.

Her kan du se listen over de 37 EU lande der er inkluderet i vores abonnementer, samt vores udlandspriser >>>

Fra Danmark til EU & resten af verden

OPKALD

- takseres pr. minut efter, hvilket land der ringes til

SMS/MMS

- takseres pr. stk. efter, hvilket land der sendes til

Fra EU til Danmark & EU

OPKALD

- opkald fra EU til Danmark/EU er inkluderet i din Greentel pakke

SMS/MMS

- SMS/MMS fra EU til Danmark/EU er inkluderet i din Greentel pakke

DATA

- en andel af data-pakken kan anvendes i EU 

Fra EU til resten af verden

OPKALD

- takseres pr. minut efter, hvilket land der ringes til

SMS/MMS

- takseres pr. stk. efter, hvilket land der sendes til

Jeg er i et land udenfor EU

OPKALD

- takseres pr. minut efter, hvilket land der ringes til

SMS/MMS

- takseres pr. stk. efter, hvilket land der sendes til

DATA

- hvis "Data roaming" er aktiveret på telefonen, bliver data takseret pr. MB afhængigt af, hvilket land du befinder dig i

 

GREENTEL APP

Hent Greentels APP til din Android smartphone eller iPhone.

Med appen "Mit Greentel" kan du nemt og hurtigt holde styr på dit forbrug af mobildata i Danmark og EU. Med få tryk kan du ændre dit abonnement, fx hvis du ønsker at opgradere til mere EU data, samt tilmelde/framelde services fra din smartphone. Har du flere numre under dit login, kan du administrere dem alle fra dit login i appen.

Download appen "Mit Greentel" til både iOS og Android - så har du altid dit forbrug lige ved hånden.

DET GRØNNE GREENTEL

Som Greentel-kunde får du udover et billigt mobilabonnement også grøn telefoni.

Vores navn Greentel kommer af drømmen om at et billigt mobilabonnement skal være grønt og bæredygtigt. For at opnå de mål har vi bl.a. i samarbejde med Randers Regnskov opkøbt regnskov i Ecuador til natur- og dyrbevarelse.

Vi støtter også Race for Oceans og STRANDET, hvis mission er at opsamle de enorme mængder af plastik, der dagligt skylles op langs vestkysten.

Hver gang vi sender et simkort ud, anvender vi genbrugspapir og kuverter af Svanemærket FSC-certificeret træ.

Vi prøver hele tiden af ændret lidt og finde nye tiltag, så vi gør en forskel for vores miljø.

Hos Greentel arbejder vi for Verdensmål nummer 14 - Livet i havet og 15 - Livet på land, samt er vi en del af UN Global Compact.