Vi holder åbent og sender alle simkort og pakker helt hjem til din dør.

PRÆMIE MANDAG D. 4. OKTOBER

Trådløse in ear-hovedtelefoner fra SUDIO

Den heldige vinder er Jonas! Stort tillykke :-)

 

 

PRÆMIE ONSDAG D. 6. OKTOBER

Huawei Fit Smartwatch

Den heldige vinder er Laura! Stort tillykke :-)

 

 

PRÆMIE FREDAG D. 8. OKTOBER

Samsung Galaxy S21

Den heldige vinder er Anja! Stort tillykke :-)

PRÆMIE TIRSDAG D. 5. OKTOBER

Bluetoothhøjttaler fra KITSOUND

Den heldige vinder er Maria! Stort tillykke :-)

 

 

PRÆMIE TORSDAG D. 7. OKTOBER

SiGN Freedom Earbuds

Den heldige vinder er Ronia! Stort tillykke :-)

Vind en lyserød Samsung Galaxy S21

- & flere andre fede præmier!

Uge 40 står i Lyserød Lørdags tegn – og hos Greentel er vi gået helt i lyserød! Derfor kører vi fra mandag d. 4. oktober indtil fredag d. 8. oktober en konkurrence, hvor der hver dag står lækre lyserøde præmier på højkant! Du kan bl.a. vinde den fede Samsung Galaxy S21, et smartwatch, trådløse hovedtelefoner og andre dejlige lyserøde gadgets! 

For at være med i konkurrencen om de skønne, lyserøde præmier, skal du svare på de spørgsmål, der gemmer sig bag lågerne. Du kan åbne en ny låge hver dag.

Vi trækker dagligt lod om en af præmierne blandt alle rigtige besvarelser. Vinderne bliver kontaktet direkte på mail og offentliggjort her på siden.

 

Lyserød Lørdag er en landsdækkende event under Kræftens Bekæmpelses 'Støt Brysterne'-kampagne, der sætter fokus på brystkræft og indsamler penge til brystkræftsagen. 

Indsamlingsfesten 'Lyserød Lørdag' finder sted d. 9. oktober og i hele uge 40 går virksomheder og frivillige landet over sammen om at støtte brysterne.

Hos Greentel vil vil selvfølgelig gerne være med til at støtte denne utrolig vigtige sag. For hver solgte mobilabonnement i uge 40 donerer vi derfor 25 kr. til Kræftens Bekæmpelse - og så sender vi lyserøde, hjerteformede chokolader med simkort-brevene for at markere Lyserød Lørdag-ugen.   

Læs mere om Lyserød Lørdag her: Hvad er Lyserød Lørdag - Støtbrysterne (cancer.dk)

.