Konkurrencebetingelser

KONKURRENCEREGLER FOR DELTAGELSE I GREENTELS JULEKALENDER 2022

Greentel
Jomfruløkken 2
8930 Randers NØ
E-mail: support@greentel.dk

 

Deltagelse

 • Det er kun muligt at deltage én gang pr. konkurrence.
 • Ansatte hos Greentel må ikke deltage i konkurrencen.
 • Ved mistanke om snyd har Greentel ret til at tjekke op på det og evt. udelukke deltagere.


Udtrækning af vindere

 • D. 1. december kan du være med i konkurrencen om en julekalender fra Økoladen samt bogen "Naturen er din ven" til en værdi af 230 kr. Der bliver trukket en vinder fredag d. 2. december. Der trækkes lod blandt alle deltagere, der har svaret rigtigt på spørgsmålet. 
 • D. 2. december kan du være med i konkurrencen om earbuds fra Fairphone til en værdi af 799 kr. Der bliver trukket en vinder mandag d. 5 december. Der trækkes lod blandt alle deltagere, der har svaret rigtigt på spørgsmålet. 
 • D. 3. december kan du være med i konkurrencen om julepynt fra A Circular Design Studio til en værdi af 250 kr. Der bliver trukket en vinder mandag d. 5 december. Der trækkes lod blandt alle deltagere, der har svaret rigtigt på spørgsmålet. 
 • D. 4. december kan du være med i konkurrencen om en højttaler fra B&O til en værdi af 1499 kr. Der bliver trukket en vinder mandag d. 5. december. Der trækkes lod blandt alle deltagere, der har svaret rigtigt på spørgsmålet. 
 • D. 5. december kan du være med i konkurrencen om en trådløs oplader fra Upström til en værdi af 399 kr. Der bliver trukket en vinder tirsdag d. 6. december. Der trækkes lod blandt alle deltagere, der har svaret rigtigt på spørgsmålet. 
 • D. 6. december kan du være med i konkurrencen om en bakke fremstillet af gamle kajakker en værdi af 440 kr. Der bliver trukket en vinder onsdag d. 7. december. Der trækkes lod blandt alle deltagere, der har svaret rigtigt på spørgsmålet. 
 • D. 7. december kan du være med i konkurrencen om 3 pakker julechokolade fra Anker Chokolade til en værdi af 305 kr. Der bliver trukket en vinder torsdag d. 8. december. Der trækkes lod blandt alle deltagere, der har svaret rigtigt på spørgsmålet. 
 • D. 8. december kan du være med i konkurrencen om en computermus, drikkeflaske samt net fremstillet af havplast til en værdi af 300 kr. Der bliver trukket en vinder fredag d. 9. december. Der trækkes lod blandt alle deltagere, der har svaret rigtigt på spørgsmålet. 
 • D. 9. december kan du være med i konkurrencen om julepynt fra STRANDET samt chokolade til en samlet værdi af 382 kr. Der bliver trukket en vinder mandag d. 12. december. Der trækkes lod blandt alle deltagere, der har svaret rigtigt på spørgsmålet. 
 • D. 10. december kan du være med i konkurrencen om earbuds fra Fairphone til en værdi af 799 kr. Der bliver trukket en vinder mandag d. 12. december. Der trækkes lod blandt alle deltagere, der har svaret rigtigt på spørgsmålet. 
 • D. 11. december kan du være med i konkurrencen om en genbrugt iPhone XR til en værdi af 3199 kr. Der bliver trukket en vinder mandag d. 12. december. Der trækkes lod blandt alle deltagere, der har svaret rigtigt på spørgsmålet. 
 • D. 12. december kan du være med i konkurrencen om en højttaler fra JBL til en værdi af 800 kr. Der bliver trukket en vinder tirsdag d. 13. december. Der trækkes lod blandt alle deltagere, der har svaret rigtigt på spørgsmålet. 
 • D. 13. december kan du være med i konkurrencen om en t-shirt fra STRANDET til en værdi af 400 kr. Der bliver trukket en vinder onsdag d. 14. december. Der trækkes lod blandt alle deltagere, der har svaret rigtigt på spørgsmålet. 
 • D. 14. december kan du være med i konkurrencen om en AM Mist plus refill til en værdi af 170 kr. Der bliver trukket en vinder torsdag d. 15. december. Der trækkes lod blandt alle deltagere, der har svaret rigtigt på spørgsmålet. 
 • D. 15. december kan du være med i konkurrencen om julepynt fra A Circular Design Studio til en værdi af 250 kr. Der bliver trukket en vinder fredag d. 16. december. Der trækkes lod blandt alle deltagere, der har svaret rigtigt på spørgsmålet. 
 • D. 16. december kan du være med i konkurrencen om et gaming headset i genbrugsplast fra Logitech  til en værdi af 730 kr. Der bliver trukket en vinder mandag d. 19. december. Der trækkes lod blandt alle deltagere, der har svaret rigtigt på spørgsmålet. 
 • D. 17. december kan du være med i konkurrencen om et insekthotel samt blomsterfrø til en værdi af 269 kr. Der bliver trukket en vinder mandag d. 19. december. Der trækkes lod blandt alle deltagere, der har svaret rigtigt på spørgsmålet. 
 • D. 18. december kan du være med i konkurrencen om en genbrugt iPhone SE 2020 til en værdi af 2799 kr. Der bliver trukket en vinder mandag d. 19. december. Der trækkes lod blandt alle deltagere, der har svaret rigtigt på spørgsmålet. 
 • D. 19. december kan du være med i konkurrencen om earbuds i genbrugsplast fra Urban Ears til en værdi af 399 kr. Der bliver trukket en vinder tirsdag d. 20. december. Der trækkes lod blandt alle deltagere, der har svaret rigtigt på spørgsmålet. 
 • D. 20. december kan du være med i konkurrencen om 3 pakker julechokolade fra Anker Chokolade til en værdi af 305 kr. Der bliver trukket en vinder onsdag d. 21. december. Der trækkes lod blandt alle deltagere, der har svaret rigtigt på spørgsmålet. 
 • D. 21. december kan du være med i konkurrencen om en havplast-bakke fra STRANDET til en værdi af 440 kr. Der bliver trukket en vinder torsdag d. 22. december. Der trækkes lod blandt alle deltagere, der har svaret rigtigt på spørgsmålet. 
 • D. 22. december kan du være med i konkurrencen om en trådløs oplader fra Upström til en værdi af 399 kr. Der bliver trukket en vinder fredag d. 23. december. Der trækkes lod blandt alle deltagere, der har svaret rigtigt på spørgsmålet. 
 • D. 23. december kan du være med i konkurrencen om 5 billetter til Randers Regnskov til en værdi af 975 kr. Der bliver trukket en vinder mandag d. 26. december. Der trækkes lod blandt alle deltagere, der har svaret rigtigt på spørgsmålet. 
 • D. 24. december kan du være med i konkurrencen om en Fairphone 4 til en værdi af 4349 kr. Der bliver trukket en vinder mandag d. 26. december. Der trækkes lod blandt alle deltagere, der har svaret rigtigt på spørgsmålet.

Der kan deltages via lågekalenderen på Greentels hjemmeside eller via Greentels Facebookside

 • Konkurrencen løber hver dag fra d. 1. december til og med d. 24. december 
 • Vinderne får direkte besked på mail og vinderens fornavn samt by offentliggøres på https://www.greentel.dk/julekalender/ samt på Greentels FacebooksidePræmie

Præmien kan ikke ombyttes til kontanter eller andre varer.

 

Persondatapolitik for konkurrencer

Her kan du læse, hvordan Greentel behandler persondata i forbindelse med konkurrencer.

Greentel (Mobilevalue ApS, 32562787) behandler som dataansvarlig de personoplysninger, der modtages ved deltagelse i konkurrencen. Behandlingen er en forudsætning for din deltagelse i konkurrencen. Din deltagelse er dit samtykke til registrering af navn og nødvendige kontaktoplysninger herunder e-mail og telefonnummer.

Greentel behandler dine personoplysninger i den legitime interesse for at kunne administrere din deltagelse i konkurrencen, jf. databeskyttelsesforordningens artikel 6(1)(f).

Personoplysninger modtaget i forbindelse med konkurrencen vil blive opbevaret af Greentel indtil konkurrencen er afsluttet - derefter vil de blive slettet. Du kan også meddele Greentel, at du ikke længere ønsker at deltage i konkurrencen og vi sletter dine personoplysninger.

I overensstemmelse med databeskyttelsesforordningens artikel 15-18 og artikel 20‑21 har du ret til at få indsigt i de oplysninger, som Greentel anvender om dig:

 1. Du kan modtage en kopi af de registrerede personoplysninger.
 2. Du kan få overført personoplysningerne til en anden dataansvarlig.
 3. Du kan få urigtige personoplysninger korrigeret eller slettet.
 4. Du kan gøre indsigelse mod Greentels behandling af dine personoplysninger, samt begrænse anvendelsen.

Udøvelse af disse rettigheder kan ske ved at kontakte Greentel på mail: support@greentel.dk

Du kan klage over Greentels behandling af dine personoplysninger til Datatilsynet.

Dine personoplysninger kan blive videregivet til tredjeparter, der leverer IT-ydelser til Greentel (eksempelvis i relation til hosting og dokumenthåndtering). I forhold til markedsføring og lignende bliver ingen oplysninger bliver videregivet til tredjepart.

Hvis du har spørgsmål til Greentels behandling din deltagelse i konkurrencen, kan du skrive til en e-mail til: support@greentel.dk

 

Persondatapolitik for nyhedsbreve

Vi udsender periodevis et nyhedsbrev på e-mail.

For at kunne sende nyhedsbrevet indsamler og behandler vi følgende personoplysninger om dig:

 • E-mail
 • Navn

For at kunne modtage vores nyhedsbrev skal du give dit samtykke. Samtykke sker i forbindelse med tilmeldingen.

Du kan altid trække dit samtykke tilbage ved at afmelde nyhedsbrevet – enten via linket i bunden af nyhedsbrevet eller ved at skrive til os på e-mail: support@greentel.dk. Ved afmelding stopper vi straks med at sende nyhedsbreve til dig.

Vi bruger personoplysninger i forbindelse med udsendelse af nyhedsmail til dig.

Vi gemmer dine personoplysninger, så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Når du tilmelder dig, videregiver vi din e-mail til tredjepartnere, som leverer den tekniske platform for vores nyhedsbrev. Oplysningerne bruges ikke til andre formål.

I overensstemmelse med databeskyttelsesforordningens artikel 15-18 og artikel 20‑21 har du ret til at få indsigt i de oplysninger, som Greentel anvender om dig.

 1. Du kan modtage en kopi af de registrerede personoplysninger.
 2. Du kan få overført personoplysningerne til en anden dataansvarlig.
 3. Du kan få urigtige personoplysninger korrigeret eller slettet.
 4. Du kan gøre indsigelse mod Greentels behandling af dine personoplysninger samt begrænse anvendelsen.

Udøvelse af disse rettigheder kan ske ved at kontakte Greentel på e-mail: support@greentel.dk

Du kan klage over Greentels behandling af dine personoplysninger til Datatilsynet.

Hvis du har spørgsmål til Greentels behandling kan du skrive til e-mail: support@greentel.dk.