Skolestarten er lige om hjørnet for de yngste børn – og det betyder samtidig, at mange forældre er på udkig efter et billigt mobilabonnement og en prisvenlig smartphone, der kan bruges til barnets første mobil. Hos Greentel ved vi, at det kan være en jungle at finde rundt i de mange mobilabonnementer, der er på markedet. Vi har derfor lavet specielle mobilabonnementer, der er skræddersyet til børn.

En SMS til mor om en legeaftale, et opkald til far om at bussen er forsinket eller en MMS fra storesøster om, hvor nøglen til hoveddøren ligger.

Der er mange gode grunde til, at flere børn får deres første mobiltelefon, når de starter i skole. Når dit barn begynder i skole, opstår der nemlig ofte et nyt behov for at kunne komme i kontakt med hinanden i løbet af dagen med praktiske beskeder. Samtidig kan det være tryghedsskabende for både børn og forældre at vide, at de nemt og hurtigt kan komme i kontakt med hinanden via mobilen.

Men hvilket mobilabonnement skal du vælge til dit barn?

Hos Greentel har vi gjort det nemt og enkelt for dig at finde lige præcis det mobilabonnement, der passer til dit barn, med vores børne-mobilabonnementer fra kun 48 kr./md., hvor der er spærret for ekstra forbrug som udland, overtakseret SMS og ekstra data-køb – en tryghed for både børn og forældre.

Trygt og simpelt – uden ekstraregninger
Når dit barn skal have sit første mobilabonnement, synes vi hos Greentel, at abonnementet skal være så simpelt og overskueligt som muligt og med fokus på tryghed og gennemsigtighed.

I vores børneabonnementer har vi derfor spærret for alt det, der koster ekstra – dit barn kan dermed ikke sende indholdstakseret SMS/MMS i forbindelse med fx konkurrencer eller afstemninger, ringe op til udlandet eller 90-numre eller bruge mere mobildata end det, der indgår i abonnementet. Når mobildataen er opbrugt, kan dit barn heller ikke selv tilkøbe ekstra data.

Der kommer derfor ingen ekstraregninger med et børneabonnement.

Hvor meget data har dit barn brug for?
Hvis dit barn primært skal bruge sin mobiltelefon til SMS og opkald, har du typisk ikke behov for at købe et abonnement med de store datamængder. Vi tilbyder derfor mobilabonnementer med 2 GB data, 2 timers taletid og fri SMS/MMS til 48 kr./md. Det er gratis at ringe til hinanden, når I alle har Greentel-abonnementer – så dit barn kan altid ringe gratis til dig og omvendt.

Skulle dit barns behov for mobildata være større end 2 GB, tilbyder vi også flere andre børneabonnementer, der alle koster under 99 kr./md.

Som forælder kan du følge dit barns forbrug og ændre i abonnementet på Greentels login-side eller i appen ’Mit Greentel’. Skulle dit barns behov for mobildata eller taletid ændre sig, kan I gratis op- eller nedgradere børneabonnementet. På login-siden kan du også tilmelde eller afmelde services og spærringer.

En nem og billig telefon
Hos Greentel tilbyder vi flere prisvenlige smartphones, som er oplagte som dit barns første mobiltelefon. Du kan fx købe en genbrugt iPhone 8 på afbetaling til kun 96 kr./md. Med en genbrugt iPhone får dit barn en fuld funktionsdygtig mobil med minimale brugsspor – uden at du sprænger budgettet. Alle vores genbrugte iPhones kommer med 2 års garanti fra købsdatoen.

Læs mere om vores billige mobiltelefoner her.

Der er ingen binding eller opsigelse på Greentels mobilabonnementer til børn. Har dit barn allerede et mobilnummer, kan vi nemt og hurtigt flytte det til Greentel.

Læs mere om vores mobilabonnementer til børn her.

Du kan få vores grønne nyheder direkte i din indbakke!

Modtag et månedligt nyhedsbrev med de nyeste blogindlæg, bæredygtige tips til hverdagen og grønne nyheder fra Greentel. Når du tilmelder dig, får du 50 kr. i rabat på din næste mobilregning ved Greentel!