Hvem skal du gøre verden lidt grønnere sammen med?

Anbefal Greentel til en ven & få 50 kr. til dig, din ven – OG et grønt projekt!
Har du en ven der burde skifte til Greentel? Så kan du give din ven en GRØN VEN rabatkode.

Rabatkoden gør både godt for dig, din ven og vores grønne projekter! 💚

Når du sender rabatkoden til din ven giver Greentel 3 x 50 kr.

Rabatkoden indeholder 50 kr. til dig, som du kan bruge til næste måneds mobilabonnement. 50 kr. til din ven, der ligeledes kan bruge rabatten til næste måneds mobilabonnement. OG 50 kr. til et af vores grønne projekter. I kan enten vælge at støtte regnskoven eller opsamling af havplast!
Lige meget hvad I vælger, vil I være med til at gøre en forskel!

Vil I støtte regnskoven?

Vælger I at støtte regnskoven giver Greentel 50kr. til bevarelse af regnskoven i Bigai, Ecuador. Greentel har siden 2019 samarbejdet med Randers Regnskovs Naturfond om at opkøbe regnskoven til natur- og dyrebevarelse.

Når du støtter regnskoven, er du med til at værne om og passe på vores natur, så vi i fremtiden fortsat har frodig og uberørt regnskov med et varieret og rigt dyreliv.

Vil I støtte havplast-opsamlingen?

Hvis I støtter opsamlingen af havplast giver Greentel 50kr. til at holde strandene og havnene fri for plastik! Sammen med GreenKayak, Race For Oceans og STRANDET samler vi plastik- og havaffald langs den jyske vestkyst og i havne, søer og åer rundt om i Danmark.

Alt det plastik, der dagligt skyller op på strandene ligger i vandet og forurener både vores hav, natur og dyreliv, meget mere end vi er klar over, og derfor er vi nødt at gøre en indsats for at få det fjernet.

Vær med til at gøre verden lidt grønnere

Når du er kunde hos Greentel er du med til at gøre en forskel - og alle vores kunder støtter hver måned de grønne projekter igennem deres mobilabonnement.

Hver gang du henviser en GRØN VEN er du med til at gøre en forskel og gøre verden lidt grønnere.
Du kan lave nye rabatkoder til alle de venner du vil have med på den grønne bølge!

Hent GRØN VEN rabatkoden ved at logge ind på ”Mit Greentel”

Du kan få vores grønne nyheder direkte i din indbakke!

Modtag et månedligt nyhedsbrev med de nyeste blogindlæg, bæredygtige tips til hverdagen og grønne nyheder fra Greentel. Når du tilmelder dig, får du 50 kr. i rabat på din næste mobilregning ved Greentel!