Lørdag den 8. oktober bliver hele Danmark lyserødt! Her går det lokale forenings- og erhvervsliv sammen om at samle penge ind til Lyserød Lørdag - et event som ”Støt Brysterne” laver til fordel for brystkræftsagen. Over hele landet bliver der arrangeret aktiviteter og tilbud for at sætte fokus på brystkræft.

Hos Greentel støtter vi igen i år op om Lyserød Lørdag og donerer 25 kr. pr. solgte mobilabonnement i hele uge 40.

 

”Støt Brysterne” er en kampagne under Kræftens Bekæmpelse, der har fokus på brystkræft – den hyppigste kræftsygdom blandt kvinder i Danmark. Knap 5000 danske kvinder rammes hvert år af brystkræft og 9,3 % af alle kvinder i Danmark får konstateret brystkræft, inden de er fyldt 75 år. Det er dermed den hyppigste kræftform blandt danske kvinder.

Gennem Støt Brysternes kampagne samler Kræftens Bekæmpelse blandt andet ind til en række forskningsprojekter, der omhandler brystkræft – f.eks. forskning i hvordan kræften opstår og hvordan man kan gøre behandling mod kræft mere skånsom. Målet med Støt Brysterne-kampagnen er at bidrage til at færre kvinder får kræft og at flere overlever en brystkræftdiagnose.

 

Det lyserøde Greentel
Som en del af Støt Brysterne-kampagnen afholdes der hvert år i oktober måned det landsdækkende event ’Lyserød Lørdag’. Virksomheder, forretninger og frivillige organisationer i hele Danmark arrangerer aktiviteter, konkurrencer og events for at samle penge ind til ”Støt Brysterne” eller donerer en andel af deres overskud til fordel for brystkræftsagen.
Pengene fra Lyserød Lørdags-indsamlingen går næsten ubeskåret til forskning inde for brystkræftområdet samt til forebyggelse af kræftformen og støtte til patienter.

Hos Greentel støtter vi op om Lyserød Lørdag i hele uge 40, hvor vi donerer 25 kr. pr. solgte abonnement til Støt Brysterne. Vi er glade for at være med til at bidrage til indsamlingen til denne vigtige sag igen i år.

Du kan læse mere om Lyserød Lørdag og Støt Brysterne-kampagnen her.

Bliv klogere på vores forskellige billige mobilabonnementer her. Når du opretter dig som kunde hos Greentel i uge 40, donerer vi 25 kr. til Støt Brysterne.

 

.

Du kan få vores grønne nyheder direkte i din indbakke!

Modtag et månedligt nyhedsbrev med de nyeste blogindlæg, bæredygtige tips til hverdagen og grønne nyheder fra Greentel. Når du tilmelder dig, får du 50 kr. i rabat på din næste mobilregning ved Greentel!