Jagtsæsonen er startet!

Hos Greentel har vi derfor lavet et godt tilbud på et vildtkamera fra Spromise. Spar 396,- på et af de bedste vildtkameraer på markedet - og vælg frit hvilket Greentel-abonnement, der passer bedst til dig.

 

Et robust kamera
Det er blevet efterår og jagtsæsonen er over os! Hos Greentel ved vi, hvor vigtigt et vildtkamera er som redskab til alle jægere, der gerne vil holde øje med dyrelivet i skoven. Vi har derfor et kampagnetilbud frem til d. 23. september på et Spromise S378 4G-kamera, der er et af de bedste vildtkameraer på markedet.

Med et Spromise S378 får du et solidt vildtkamera, der kombinerer robust design med høj billedkvalitet. Med et 12 MP-kamera er du sikret skarpe billeder og videoer, der sendes til dig i reel opløsning. Spromise S378 skiller sig ud ved at kunne tage billeder og videoer helt usynligt for både mennesker og dyr – takket være kameraets 44 højt-ydende IR LED-pærer.

Vildtkameraet fra Spromise er bygget til at holde til det danske vejr og kan modstå store mængder regnvand. Med en stor tætningspakning af gummi og tætte tætningsoverflader, skal du derfor ikke bekymre dig for, at det hænger udenfor i naturen i efterårsregnen.

 

Dyreliv direkte på telefonen
Med et abonnement og simkort fra Greentel får du tilsendt billeder og videoer til din mobil hver gang, der er en bevægelse foran kameraet. Du får dermed fantastiske naturoplevelser tilsendt direkte til din telefon i realtid, uanset om du er jæger, og overvåger et skovområde, eller om du blot er interesseret i at følge med i dyrelivet i din have.

Kameraet kører på både 2G og 4G-netværk - og takket være 4G-teknologien kan Spromise S378 bruges til mere end overvågning af et jagtterræn. Du kan også bruge Spromise S378 til overvågning af byggegrunde, dit sommerhus, indkørsel og lignende og benytte billederne som dokumentation grundet den høje billedkvalitet. Spromise S378 bruger batteriet og kræver derfor ikke strømtilslutning.

 

Hvilket abonnement skal du vælge?

MMS-abonnement:
Ønsker du kun at få billeder tilsendt, skal du vælge et MMS-abonnement. Med et MMS-abonnement kan du vælge at modtage billeder på MMS og/eller e-mail. Der kan sendes til flere mobilnumre og e-mailadresser på én gang (dog maksimalt op til 4 numre og 4 e-mailadresser).

Data-abonnement:
Vil du både modtage billeder og videoer fra dit vildtkamera, skal du vælge et data-abonnement. Med et data-abonnement modtager du billeder og videoer på e-mail i høj opløsning. Der kan sendes til flere e-mailadresser på én gang (dog maksimalt op 4 e-mailadresser).

 Abonnementet koster 588 kr./år og indeholder:
- 2GB data pr. måned.
- Antal billeder i høj opløsning: 1000 stk./md.
- Antal billeder i mellem opløsning: 11.500 stk./md.
- Antal billeder i lav opløsning: 33.000 stk./md.
- Antal videoer: 400 stk./md.

 

Kan kun bruges i DK
2GB datapr. md.
588 kr.
/år
49 kr./md.

Der er ingen binding på vores abonnementer og du kan altid ændre dit abonnement, hvis dit behov ændrer sig. Simkortet er aktiveret og er klar til brug ved modtagelse. Det kan anvendes på både 2G og 4G-netværket.

Er du i tvivl om, hvilket abonnement der passer til dig? Ring til vores kundeservice på 44 10 10 10 alle hverdage mellem kl. 8-15.

 

Opret dig i dag
Bestil et Spromise S378 inkl. et valgfrit Greentel-abonnement i dag og få gratis oprettelse.
Køb Spromise S78 4G vildtkamera på afbetaling over 24 måneder for kun 92 kr./md. med et abonnement fra Greentel. Batterier og SD-kort medfølger.


Fri fragt og 1-2 dages levering.

Læs mere og bestil Spromise S378 her.


Kampagnetilbuddet gælder indtil d. 23. september.

 

.

Du kan få vores grønne nyheder direkte i din indbakke!

Modtag et månedligt nyhedsbrev med de nyeste blogindlæg, bæredygtige tips til hverdagen og grønne nyheder fra Greentel. Når du tilmelder dig, får du 50 kr. i rabat på din næste mobilregning ved Greentel!