DEN BÆREDYGTIGE SMARTPHONE 

Ta' et valg med Fairphone 5  

Fairphone er verdens mest bæredygtige mobiltelefon, hvor der er fokus på alle led i forsyningskæden - både arbejdskraft og materialer. Idéen med Fairphone er at stille krav til forbrugeren om, at man skal tage stilling til, hvordan vores forbrugsvarer bliver produceret og vi skal mindske vores aftryk på kloden. Derfor er en Fairphone fremstillet af bæredygtige og genanvendelige materialer, fairtrade metal og under ansvarlige arbejdsforhold - samt lavet til at holde i mange år.

FAIRPHONE 5

– den mest miljørigtige telefon på markedet! 

Fairphone producerer telefoner med tanke på miljø og mennesker. De skaber gode og lige vilkår for både fabriks- og minearbejdere, der laver og udvinder materialer til telefonerne.
Mere end 70% af Fairphone 5 er lavet af fair udvundne eller genbrugsmaterialer og bagcoveret er lavet i 100% genbrugsplast.  

Med en Fairphone 5 får du en stor, dynamisk OLED skærm, med glas du nemt kan udskifte på få minutter, 3x 50 MP dual-lense kameraer til at tage fantastiske billeder, lynhurtigt 5G og meget mere. Fairphone 5’s styresystem er Android 13 - så du får alle de velkendte apps og funktioner.

Fairphones er lavet til at holde længe og med den nye Fairphone 5 får du 5 års garanti, samt softwareopdateringer frem til 2031. Det giver dig minimum 8 års sikker brug af din telefon, der holdes opdateret!   

Køb din Fairphone 5 hos Greentel på afbetaling over 6, 12 eller 24 måneder med et valgfrit Greentel abonnement - og vær med til at reducere dit klimaaftryk med en bæredygtig og langtidsholdbar telefon.
Gratis og hurtig levering!

 

Specifikationer for Fairphone 5 5G:

 • Bagcover er lavet af 100% genanvendt plastik
 • 5G netværk
 • 256 GB hukommelse
 • Android 13
 • Dual 50 MP bagkamera
 • 50 MP frontkamera
 • Qualcomm QCM 6490, 64-bit Octa-Core processor, 2.7GHz, Qualcomm Adreno 642L @ 812MHz
 • 6,46" skærm
 • USB-C
 • Dual SIM
 • 8Gb/256 GB hukommelse
 • Mulighed for MicroSD
 • IP 55 certificeret
 • Headset skal tilkobles via bluetooth - Fairphone True Wireless Stereo Earbuds kan tilkøbes - eller via en USB-C-Jack Adapter

MISSION FOR EN FAIR SMARTPHONE

Fairphone er et hollandsk firma med base i Amsterdam, der er startet i 2013 med en mission om at skabe en bæredygtig smartphone, med en lav påvirkning af vores planet og som er ansvarligt fremstillet.
Derfor får du med Fairphone en smartphone, der er fremstillet af genbrugsmaterialer, Fairtrade-guld og konflikt-frie mineraler, samt med fokus på social ansvarlighed og at skabe ordentlige arbejdsvilkår for deres arbejdere på fabrikkerne og i minerne.

For at mindske e-affaldet får du ikke en ny oplader eller headset med, når du køber en Fairphone, da du kan bruge det, du allerede har.

FAIRTRADE-METAL

Det metal, der bliver brugt i Fairphone, er fairtrade-certificeret guld. Det giver garanti for at metallet er udvundet af miner, hvor der bl.a. er fokus på at forbedre arbejdsforholdene, undgå jord-konflikter og ikke bruge børnearbejde.

GENBRUGSMATERIALER

Fairphone er skabt med omtanke for miljøet og er derfor fremstillet af bl.a. genbrugsmaterialer for at have den lavest mulige påvirkning på vores planet. Blandt andet er bagcoveret lavet i 100% genbrugsplast.

SOCIALT ANSVAR

Fairphone vil sætte nye standarder for hele branchen. Der skal være mindsteløn til arbejderne på fabrikkerne og ordentlige arbejdsforhold i minerne - både hvad angår miljøet og menneskerettigheder. Det handler om at skabe social ansvarlighed.

FAIRPHONE 4

- et bæredygtigt valg

Med Fairphone 4 får du smartphone, der er producerer med omtanke for mennesker og miljøet. Fairphone 4 er fremstillet af konflitktfrie fairtrade- og genbrugsmaterialer og bagsiden består af 100 % genbrugsplastik. Du kan selv udskifte komponenter som batteri, kamera og display, så telefonen holder længe og der er 5 års garanti.
Fairphone 4 har en stor 6,3'' skærm, et førsteklasses 48 MP dual-kamera, 25 MP front-kamera, 5G-hastighed og lang batterilevetid. Styresystem er Android 11, så du får alle de velkendte Apps og Google.

Køb din Fairphone 4 hos Greentel på afbetaling over 6, 12 eller 24 måneder med et valgfrit Greentel abonnement - og ta' det bæredygtige valg i dag.

 

Specifikationer for Fairphone 4 5G:

 • Bagcover er lavet af 100% genanvendt plastik
 • 5G netværk
 • 128/256 GB hukommelse
 • Android 11
 • Dual 48 MP bagkameraer
 • 25 MP frontkamera
 • Qualcomm Snapdragon 750 G (SM 7225) 6GB RAM
 • 6,3" skærm
 • USB-C
 • Dual SIM
 • Headset skal tilkobles via bluetooth - Fairphone True Wireless Stereo Earbuds kan tilkøbes - eller via en USB-C-Jack Adapter

SKIFT SELV DIN FAIRPHONE

Fairphone laver telefoner med henblik på, at man selv kan udskifte og opgradere forskellige dele af telefonen, uden at skulle købe en helt ny telefon. Lidt ligesom man i dag kan skifte batteri eller dæk på sin bil uden at købe en ny bil.

Med deres koncept ønsker Fairphone at forbinde cirkulær økonomi med tech-industrien ved at gøre det nemmere at reparere og opgradere sin telefon selv.

Med i pakken til din Fairphone er der en mini skruetrækker, som du kan bruge til at udskifte de forskellige moduler i telefonen. Den kan både bruges til at udskifte defekte dele og opgradere fx. kameraet - og så undgår du, at din telefon skal sendes på værksted til reparation.

GAMLE TELEFONER FÅR NY VÆRDI

Hvis din telefon alligevel bliver slidt, tilbyder Fairphone, at man kan aflevere sin gamle telefon til deres genbrugs-/genanvendelses-program: "Recycling Programme" - som du kan læse mere om her: https://www.fairphone.com/en/recycle-your-phone/

Alene i 2020 blev der afleveret 17.000 telefoner til deres recycling program, hvoraf 55% af telefonerne kunne genbruges og de resterende 45% blev forsvarligt genanvendt, så ressourcerne i telefonerne ikke gik til spilde.

ET GRØNT ABONNEMENT?

Hos Greentel får du et både grønt og billigt mobilabonnement til din bæredygtige smartphone.

Vi har mobilabonnementer fra 48 kr./md. med både tale, data og SMS/MMS. Der er altid gratis oprettelse og ingen binding hos Greentel.

Når du er kunde hos Greentel får helt automatisk en bid af regnskoven og lidt havplast med i abonnementer.
Vi samler nemlig havplast langs Vesterhavet og i havne rundt i Danmark og bevarer regnskov i Sydamerika sammen med Randers Regnskov. Det er vores grønne projekter, som du er med til at støtte, når du vælger Greentel.

Kan bruges i hele EU
2timersTaletid
2GB dataHeraf 2 GB i EU
FRI SMS/MMS
Tilvalg
29,-
48 kr.
/md.
Kan bruges i hele EU
5timersTaletid
5GB dataHeraf 5 GB i EU
Fri SMS/MMS
Tilvalg
29,-
55 kr.
/md.
Kan bruges i hele EU
10timersTaletid
10GB dataHeraf 10 GB i EU
FRI SMS/MMS
Tilvalg
29,-
79 kr.
/md.
Kan bruges i hele EU
FRITale
30GB dataHeraf 13 GB i EU
FRI SMS/MMS
Tilvalg
29,-
89 kr.
/md.
Kan bruges i hele EU
FRItale
40GB dataHeraf 14 GB i EU
FRI SMS/MMS
Tilvalg
29,-
99 kr.
/md.