FAIRPHONE

- den bæredygtige mobiltelefon

Fairphone er verdens mest bæredygtige mobiltelefon, hvor der er fokus på alle led i forsyningskæden - både arbejdskraft og materialer. Idéen med at skabe er Fairphone er at stille krav til forbrugeren om, at vi skal tage stilling til, hvordan vores forbrugs-varer bliver produceret og at vi skal mindske vores aftryk på kloden. Derfor er en Fairphone fremstillet af bæredygtige og genanvendelige materialer, fairtrade metal og under ansvarlige arbejdsforhold.

I stedet for at kassere den gamle telefon hver gang, der kommer en ny, så har Fairphone lavet, så man blot kan udskifte modulerne i telefonen, så "indmaden" bliver opgraderet og du får forbedret din smartphone - uden at skifte den ud.

Fairphone er baseret på et Android styresystem, så du har adgang til alle de velkendt App's og funktioner.

Den tredje Fairphone er netop blevet lanceret her i efteråret 2021 - og den hedder Fairphone 4.

EN BÆREDYGTIGE SMARTPHONE

Fairphone er et hollandsk firma med base i Amsterdam, der er startet i 2013 og har en mission om at skabe en bæredygtig smartphone, der har en lav påvirkning på vores planet og er ansvarlig fremstillet.
Derfor får du med Fairphone en smartphone, der er fremstillet af genbrugsmaterialer, Fairtrade-guld og konflikt-frie mineraler, samt med fokus på social ansvarlighed og skabe ordentlige arbejdsvilkår for deres arbejdere på fabrikkerne og i minerne.

For at mindske e-affaldet får du ikke en ny oplader eller headset med, når du køber en Fairphone, da du kan bruge det som du allerede har.

FAIRTRADE-METAL

Det metal, der bliver brugt i Fairphone, er fairtrade-certificeret guld. Det giver garanti for at metallet er udvundet af miner, hvor der bl.a. er fokus på at forbedre arbejdsforholdene, undgå jord-konflikter og ikke bruge børnearbejde.

GENBRUGSMATERIALER

Fairphone er skabt med omtanke for miljøet og er derfor fremstillet af bl.a. genbrugsmaterialer for at have den lavest mulige påvirkning på vores planet. Fairphone 3+ er den mest miljøvenlig mobil til dato, da den er lavet af op til 40 % genbrugsplastik.

SOCIALT ANSVAR

Fairphone vil sætte nye standarder for hele branchen. Der skal være mindsteløn til arbejderne på fabrikkerne og ordentlige arbejdsforhold i minerne - både hvad angår miljøet og menneskerettigheder. Det handler om at skabe social ansvarlighed.

KØB FAIRPHONE HOS GREENTEL

Du kan nu købe den nye Fairphone 4 hos Greentel. 
Køb Fairphone på afbetaling over 6, 12 eller 24 mdr. med et valgfrit Greentel mobilabonnement eller til dit eksisterende Greentel abonnement.
Der er gratis oprettelse og ingen gebyr hos Greentel.

Ta' det bæredygtige valg og bestil din Fairphone 4 idag!

 

Specifikationer for Fairphone 4 5G - 128GB:

 • Bagcover er lavet af 100% genanvendt plastik
 • 5G netværk
 • 128 GB hukommelse
 • Android 11
 • Dual 48 MP bagkameraer
 • 25 MP frontkamera
 • Qualcomm Snapdragon 750 G (SM 7225) 6GB RAM
 • 6,3" skærm
 • USB-C
 • Dual SIM
 • Headset skal tilkobles via bluetooth - Fairphone True Wireless Stereo Earbuds kan tilkøbes - eller via en USB-C-Jack Adapter

Specifikationer for Fairphone 4 5G - 256GB:

 • Bagcover er lavet af 100% genanvendt plastik
 • 5G netværk
 • 256 GB hukommelse
 • Dual 48 MP bagkameraer
 • 25 MP frontkamera
 • Qualcomm Snapdragon 750 G (SM 7225) 8GB RAM
 • 6,3" skærm
 • USB-C
 • Dual SIM
 • Headset skal tilkobles via bluetooth - Fairphone True Wireless Stereo Earbuds kan tilkøbes - eller via en USB-C-Jack Adapter

SKIFT SELV DIN FAIRPHONE

Fairphone laver telefoner med henblik på, at man selv kan udskifte og opgradere forskellige dele af telefonen, uden at skulle købe en helt ny telefon. Lidt ligesom man i dag kan skifte batteri eller dæk på sin bil uden at købe en ny bil.

Med deres koncept ønsker Fairphone at forbinde cirkulær økonomi med tech-industrien ved at gøre det nemmere at reparere og opgradere sin telefon selv.

Med i pakken til din Fairphone er der en mini skruetrækker, som du kan bruge til at udskifte de forskellige moduler i telefonen. Den kan både bruges til at udskifte defekte dele og opgradere fx. kameraet - og så undgår du, at din telefon skal sendes på værksted til reparation.

GAMLE TELEFONER FÅR NY VÆRDI

Hvis din telefon alligevel bliver slidt, tilbyder Fairphone, at man kan aflevere sin gamle telefon til deres genbrugs-/genanvendelses-program: "Recycling Programme" - som du kan læse mere om her: https://www.fairphone.com/en/recycle-your-phone/

Alene i 2020 blev der afleveret 17.000 telefoner til deres recycling program, hvoraf 55% af telefonerne kunne genbruges og de resterende 45% blev forsvarligt genanvendt, så ressourcerne i telefonerne ikke gik til spilde.

STØT MILJØET MED DIT MOBILABONNEMENT

Hos Greentel har vi en række "grønne" mobilabonnementer, hvor du gennem dit mobilabonnement er med til at gøre en forskel for vores natur og miljø.


Du kan vælge, om du vil støtte vores hav-plast opsamlings projekt lang vestkysten i Danmark eller støtte bevaringen af regnskoven og dyrelivet i Ecuador.

SAML HAVPLAST MED DIT MOBILABONNEMENT

Saml havplast med dit mobilabonnement

Når du vælger et Greentel abonnement, støtter du hver måned vores projekt med opsamling havplast.

Det er ildsjælene STRANDET, Race for Oceans og GreenKayak, der opsamler havplastik på strandene langs Vesterhavet og i de danske havne for os. Det koster 30 kr. at få opsamlet 1 kg havplast.

Hvis du ønsker at støtte endnu mere, så kan du give 15 kr. ekstra pr. måned oveni dit mobilabonnement som går ubeskåret til opsamling af havplast.

 

 

Kan bruges i hele EU
FRITale
30GB dataHeraf 11 GB i EU
Fri SMS/MMS
Tilvalg
29,-
15,-
89 kr.
/md.

STØT REGNSKOVEN MED DIT MOBILABONNEMENT

Bevar regnskov med dit mobilabonnement

Når du vælger et Greentel abonnement, støtter du hver måned vores projekt med bevarelse af regnskoven og dyrelivet i Bigai, Ecuador.

Lige nu har vi sammen med Randers Regnskov opkøbt 85 hektar regnskov.
Vores mål er at opkøbe 20 hektar mere i 2023
- og det kan du hjælpe med til, når du har mobilabonnement hos Greentel.

Hvis du ønsker at støtte bevarelsen af regnskoven endnu mere, så kan du give 15 kr. ekstra pr. måned, som går ubeskåret til Bigai.

 

 

Kan bruges i hele EU
FRITale
30GB dataHeraf 11 GB i EU
Fri SMS/MMS
Tilvalg
29,-
15,-
89 kr.
/md.

.