Vi holder åbent og sender alle simkort og pakker helt hjem til din dør.
Din Kurv
Luk
Login på min side
Luk
Mobil abonnement
Pakker
Familie
Børn
BASIC
Senior
Fastnet
TALE
Regnskov
Ocean
Mobilt Bredbånd & tablet
Mobilt Bredbånd i DK
Mobilt Bredbånd i EU
Simkort til udstyr
Alarm
MMS
SMS
Data
Tale
Vildtkamera
Varmepumpe
GPS ur
Kundeservice
Køb ny mobil

SMARTPHONE MED OMTANKE

Fairphone er den perfekte mobiltelefon til den miljøbevidste forbruger.

Fairphones mission er at producere smartphones med omtanke for både mennesker og miljø, ved at skabe en grønnere tech-industri. Smartphones skal produceres med bæredygtige- og genanvendelige materialer og under ansvarlige arbejdsforhold. Men for, at det kan lykkedes, så skal forbrugeren også tage stilling til, hvor deres smartphone kommer fra og hvilken påvirkning fremstillingen har på arbejderne i minerne og på fabrikker, samt på miljøet.

Fairphone er designet til minimere vores forbrug og spild. Derfor kan du selv forny din Fairphone i stedet for at skifte den ud, når der fx. kommer et bedre kamera. Med til din Fairphone får du en skruetrækker, så du selv kan udskifte de moduler, som kan fornys og forbedre din Fairphone løbende - så den holder meget længere og derved har en lavere påvirkning på vores planet.

Med en Fairphone får du alt, hvad du kan forvente af en fantastisk telefon - og så er den ansvarlig fremstillet med genbrugsmaterialer og Fairtrade metal.

 

BÆREDYGTIGE AMBITIONER DRIVER VÆRKET

Fairphone arbejder for en bæredygtig dagsorden og deres ambition er at ændre verden. Derfor er Fairphones telefoner  fremstillet af genbrugsmaterialer, Fairtrade guld og konflikt-frie mineraler.

Social-ansvarlighed er også et af Fairphones fokuspunkter. De vil skabe ordentlige arbejdsvilkår for deres arbejdere på fabrikkerne og i minerne.
Fairphone vil også mindske e-affaldet og derfor får du ikke en ny oplader og headset med til din Fairphone, da du kan genbruge, det du har i forvejen.

FAIRTRADE METAL

Det metal, der bliver brugt i Fairphone er fairtrade-certificeret guld. Det giver garanti for at metallet er udvundet af miner, hvor der bl.a. er fokus på at forbedre arbejdsforholdene, undgå jord-konflikter og ikke bruge børnearbejde.

GENBRUGSMATERIALER

Fairphone er skabt med omtanke for miljøet og er derfor fremstillet af bl.a. genbrugsmaterialer for at have den lavest mulige påvirkning på vores planet. Fairphone 3+ er den mest miljøvenlig mobil til dato, da den er lavet af op til 40 % genbrugsplastik.

SOCIALT ANSVAR

Fairphone vil sætte nye standarder for hele branchen. Der skal være mindsteløn til arbejderne på fabrikkerne og ordentlige arbejdsforhold i minerne - både hvad angår miljøet og menneskerettigheder. Det handler om at skabe social ansvarlighed.

KØB FAIRPHONE HOS GREENTEL

Hos Greentel kan du købe både Fairphone 3 & Fairphone 3+ på afbetalingen og med et valgfrit Greentel mobilabonnement.
Der er ingen oprettelse eller gebyr hos Greentel.

Fairphone er baseret på et Android styresystem og har hele Google APP's platformen installeret.

Skal din næste smartphone skal være en Fairphone 3+ eller Fairphone 3+

 

Specifikationer for Fairphone 3+:

 • 40% genanvendt plastik
 • Android 10
 • 48 MP bagkamera
 • 16 MP frontkamera
 • Qualcomm Snapdrago 632 4GB RAM
 • 64GB intern hukommelse, Micro SDkort
 • 5,65" skærm
 • Hurtig opladning på 3,5 time
 • 20 timers tale, 300 timers standby
 • USB-C
 • Dual SIM - nano
 • 4G netværk
 • 3,5mm headphone jack

SKIFT SELV DIN FAIRPHONE

Fairphone laver telefoner med henblik på, at man selv kan udskifte og opgradere forskellige dele af telefonen, uden at skulle købe en helt ny telefon. Lidt ligesom man i dag kan skifte batteri eller dæk på sin bil uden at købe en ny bil.

Med deres koncept ønsker Fairphone at forbinde cirkulær økonomi med tech-industrien ved at gøre det nemmere at reparere og opgradere sin telefon selv.

Med i pakken til din Fairphone er der en mini skruetrækker, som du kan bruge til at udskifte de forskellige moduler i telefonen. Den kan både bruges til at udskifte defekte dele og opgradere fx. kameraet - og så undgår du, at din telefon skal sendes på værksted til reparation.

GAMLE TELEFONER FÅR NY VÆRDI

Hvis din telefon alligevel bliver slidt, tilbyder Fairphone, at man kan aflevere sin gamle telefon til deres genbrugs-/genanvendelses-program: "Recycling Programme" - som du kan læse mere om her: https://www.fairphone.com/en/recycle-your-phone/

Alene i 2020 blev der afleveret 17.000 telefoner til deres recycling program, hvoraf 55% af telefonerne kunne genbruges og de resterende 45% blev forsvarligt genanvendt, så ressourcerne i telefonerne ikke gik til spilde.