VÆLG EN SMARTPHONE MED HOLDNING

Fairphones mission er at producere smartphones med omtanke for både mennesker og miljø ved at skabe en grønnere tech-industri. Smartphones skal produceres med bæredygtige og genanvendelige materialer og under ansvarlige arbejdsforhold. Men for at det kan lykkes skal forbrugeren også tage stilling til, hvor deres smartphone kommer fra - og hvilken påvirkning fremstillingen har på både arbejderne i minerne og på fabrikkerne og på miljøet.

Fairphone 4 er designet til minimere vores forbrug og spild. Derfor kan du selv forny din Fairphone 4 i stedet for at skifte den ud, når der fx kommer et bedre kamera. Med til din Fairphone 4 får du en skruetrækker, så du selv kan udskifte de moduler, som kan fornys og dermed forbedre din Fairphone 4 løbende. Så holder den meget længere og har derved en lavere påvirkning på vores planet.

Med en Fairphone 4 får du alt, hvad du kan forvente af en fantastisk telefon - og så er den ansvarligt fremstillet med genbrugsmaterialer og Fairtrade-metal.

 

Fairphone 4 - bedre og mere bæredygtig end nogensinde før!

Med Fairphone 4 får du en stor 6,3'' skærm, et førsteklasses 48 MP dual-kamera, 25 MP front-kamera, 5G-hastighed og lang batterilevetid. Telefonens styresystem er Android 11. 

Hvorfor skal du vælge Fairphone 4?

Jo længere en telefon holder, jo mere bæredygtig er den. Med Fairphone 4 får du en telefon, der er designet til at leve rigtig længe. Telefonen leveres med hele 5 års garanti og du kan selv udskifte komponenter som batteri, kamera og display.

Den nye Fairphone 4 er fremstillet af konflitktfrie fairtrade- og genbrugsmaterialer og bagsiden består af 100 % genbrugsplastik. 

Vær med til at reducere dit klimaaftryk med en bæredygtig og langtidsholdbar telefon.

Køb din nye Fairphone 4 i dag!

BÆREDYGTIGE AMBITIONER DRIVER VÆRKET

Fairphone arbejder for en bæredygtig dagsorden. Deres ambition er at ændre verden, og ændre vores forbrugs-vaner. Derfor er Fairphones telefoner fremstillet af genbrugsmaterialer, Fairtrade-guld og konflikt-frie mineraler.

Social ansvarlighed er også et af Fairphones fokuspunkter. De vil skabe ordentlige arbejdsvilkår for deres arbejdere på fabrikkerne og i minerne.
Fairphone vil også mindske e-affaldet og derfor får du ikke en ny oplader og headset med til din Fairphone, da du kan genbruge det, du har i forvejen.

FAIRTRADE-METAL

Det metal, der bliver brugt i Fairphone, er fairtrade-certificeret guld. Det giver garanti for at metallet er udvundet af miner, hvor der bl.a. er fokus på at forbedre arbejdsforholdene, undgå jord-konflikter og ikke bruge børnearbejde.

GENBRUGSMATERIALER

Fairphone er skabt med omtanke for miljøet og er derfor fremstillet af bl.a. genbrugsmaterialer for at have den lavest mulige påvirkning på vores planet. Fairphone 3+ er den mest miljøvenlig mobil til dato, da den er lavet af op til 40 % genbrugsplastik.

SOCIALT ANSVAR

Fairphone vil sætte nye standarder for hele branchen. Der skal være mindsteløn til arbejderne på fabrikkerne og ordentlige arbejdsforhold i minerne - både hvad angår miljøet og menneskerettigheder. Det handler om at skabe social ansvarlighed.

KØB FAIRPHONE 4 HOS GREENTEL

Hos Greentel kan du købe Fairphone 4 på afbetaling med et valgfrit Greentel-mobilabonnement.
Der er gratis oprettelse og ingen gebyr hos Greentel.

Fairphone er baseret på et Android-styresystem og har hele Google APPs-platformen installeret.

Skal din næste smartphone være en Fairphone 4?

 

Specifikationer for Fairphone 4 5G - 128GB:

 • Bagcover er lavet af 100% genanvendt plastik
 • 5G netværk
 • 128 GB hukommelse
 • Android 11
 • Dual 48 MP bagkameraer
 • 25 MP frontkamera
 • Qualcomm Snapdragon 750 G (SM 7225) 6GB RAM
 • 6,3" skærm
 • USB-C
 • Dual SIM 
 • Headset skal tilkobles via bluetooth - Fairphone True Wireless Stereo Earbuds kan tilkøbes - eller via en USB-C-Jack Adapter

Specifikationer for Fairphone 4 5G - 256GB:

 • Bagcover er lavet af 100% genanvendt plastik
 • 5G netværk
 • 256 GB hukommelse
 • Dual 48 MP bagkameraer
 • 25 MP frontkamera
 • Qualcomm Snapdragon 750 G (SM 7225) 8GB RAM
 • 6,3" skærm
 • USB-C
 • Dual SIM 
 • Headset skal tilkobles via bluetooth - Fairphone True Wireless Stereo Earbuds kan tilkøbes - eller via en USB-C-Jack Adapter

SKIFT SELV DIN FAIRPHONE

Fairphone laver telefoner med henblik på, at man selv kan udskifte og opgradere forskellige dele af telefonen, uden at skulle købe en helt ny telefon. Lidt ligesom man i dag kan skifte batteri eller dæk på sin bil uden at købe en ny bil.

Med deres koncept ønsker Fairphone at forbinde cirkulær økonomi med tech-industrien ved at gøre det nemmere at reparere og opgradere sin telefon selv.

Med i pakken til din Fairphone er der en mini skruetrækker, som du kan bruge til at udskifte de forskellige moduler i telefonen. Den kan både bruges til at udskifte defekte dele og opgradere fx. kameraet - og så undgår du, at din telefon skal sendes på værksted til reparation.

GAMLE TELEFONER FÅR NY VÆRDI

Hvis din telefon alligevel bliver slidt, tilbyder Fairphone, at man kan aflevere sin gamle telefon til deres genbrugs-/genanvendelses-program: "Recycling Programme" - som du kan læse mere om her: https://www.fairphone.com/en/recycle-your-phone/

Alene i 2020 blev der afleveret 17.000 telefoner til deres recycling program, hvoraf 55% af telefonerne kunne genbruges og de resterende 45% blev forsvarligt genanvendt, så ressourcerne i telefonerne ikke gik til spilde.

STØT MILJØET MED DIT MOBILABONNEMENT

Hos Greentel har vi en række "grønne" mobilabonnementer, hvor du gennem dit mobilabonnement er med til at gøre en forskel for vores natur og miljø.


Du kan vælge, om du vil støtte vores hav-plast opsamlings projekt lang vestkysten i Danmark eller støtte bevaringen af regnskoven og dyrelivet i Ecuador.

SAML HAVPLAST MED DIT MOBILABONNEMENT

Saml havplast med dit mobilabonnement

Når du vælger et Greentel abonnement, støtter du hver måned vores projekt med opsamling havplast.

Det er ildsjælene STRANDET, Race for Oceans og GreenKayak, der opsamler havplastik på strandene langs Vesterhavet og i de danske havne for os. Det koster 30 kr. at få opsamlet 1 kg havplast.

Hvis du ønsker at støtte endnu mere, så kan du give 15 kr. ekstra pr. måned oveni dit mobilabonnement som går ubeskåret til opsamling af havplast.

 

 

Kan bruges i hele EU
FRITale
30GB dataHeraf 13 GB i EU
FRI SMS/MMS
Tilvalg
29,-
15,-
89 kr.
/md.

STØT REGNSKOVEN MED DIT MOBILABONNEMENT

Bevar regnskov med dit mobilabonnement

Når du vælger et Greentel abonnement, støtter du hver måned vores projekt med bevarelse af regnskoven og dyrelivet i Bigai, Ecuador.

Lige nu har vi sammen med Randers Regnskov opkøbt 85 hektar regnskov.
Vores mål er at opkøbe 20 hektar mere i 2023
- og det kan du hjælpe med til, når du har mobilabonnement hos Greentel.

Hvis du ønsker at støtte bevarelsen af regnskoven endnu mere, så kan du give 15 kr. ekstra pr. måned, som går ubeskåret til Bigai.

 

 

Kan bruges i hele EU
FRITale
30GB dataHeraf 13 GB i EU
FRI SMS/MMS
Tilvalg
29,-
15,-
89 kr.
/md.

.