DORO - DEN BRUGERVENLIGE SMARTPHONE

Med en mobiltelefon fra Doro får du markeds mest brugervenlige smartphone, hvor alt det overflødige er skåret væk. En Doro smartphone har en meget enkel menu, kun med de mest vigtigste funktioner og en intuitive brugerflade, der både er til se og høre. Doro-telefonen er derfor det oplagte valg til senioren, der er på udkig efter en simpel smartphone med trygheds-funktioner, der stadig kan det hele.

Doro er udstyret med en tryghedsknap, som kan benyttes nemt og hurtigt i nødstilfælde, hvis du får brug for hjælp. Med bare ét tryk på knappen sender du en alarmbesked til dine nærmeste om, at du har brug for hjælp - det kan fx være, hvis du er faldet i hjemmet og ikke selv kan komme op. Den første kontaktperson, der reagerer på din alarm, sættes automatisk i kontakt med din Doro-telefon via et stemmeopkald på Doro-telefonens højtaler. Du skal derfor ikke åbne din Doro-telefon for at besvare opkaldet, da det sker automatisk. Du får også delt din position via Doro-telefonen GPS, så din kontaktperson kan se, hvor du befinder dig. Med Doro-tryghedsknap er hjælpen altid lige ved hånden og hurtig på vej.   

Med Doro's fjernassistance-funktion kan dine nærmeste hjælpe dig med at ændre indstillingerne på din Doro på afstand via deres egen smartphone. Har du eksempelvis problemer med at se teksten på din Doro eller er skærmen for mørk, kan de ændre tekststørrelse og lysstyrke på din Doro telefon via Doro app.   

Har du brug for en smartphone der er ekstra brugervenlig, stor tekst, høj lyd, kompatible med høreapparat og trygheds-knap - så er det en Doro du skal vælge. Doro er en helt simpel smartphone, med alt det smarte, så du nemt kan holde kontakten med familien og modtage/sende billeder og videoer.

KØB DORO 8110 HOS GREENTEL

Køb Doro 8110 4G hos Greentel.
Med en Doro 8110 4G får du en brugervenlig telefon med optimeret lydkvalitet, som er høreapparats-kompatibel og har en intuitiv brugerflade, der er rettet mod ældre. 

Der er to forudinstallerede apps i Doro-telefonen, der giver betroede kontakter mulighed for at hjælpe dig, hvis du har brug for det. Med TeamViewer-appen kan en person, du inviterer, få adgang til at hjælpe dig med din telefon direkte fra sin egen enhed. Og Response by Doro-appen kan efter opsætning sende alarmer og forbinde dig med familie eller venner med et enkelt tryk på tryghedsknappen - f.eks. hvis du falder og har brug for hjælp.

Du kan tage flotte billeder og portrætfotos med en Doro 8110, selv i svagt lys - og med den forenklede kameramenu i Doro 8110, er kameraet nemt at betjene. Du kan også modtage billede og videoer fra familie og venner, og følge med i hvad der sker.

Køb din Dorro 8110 4G smartphone på afbetaling over 6, 12 eller 24 måneder, rente og gebyrfrit, med et valgfrit Greentel mobilabonnement. Der er gratis oprettelse, fri fragt og 1-2 dages levering.

Med en Doro 8110 4G får du:

 • Høj og tydelig lyd
 • Høreapparats-kompatibel 
 • Letlæseligt display
 • Justerbar skriftstørrelse
 • 13 MP + 2 MP + 2 MP kamera
 • 5 MP frontkamera
 • 6,1'' skærm
 • 4G
 • MP3-afspiller
 • Kan benyttes til Netbank og MitID
 • Bordstand med ladning medfølger

DERFOR SKAL DU VÆLGE EN DORO

Doro smartphones har en række funktioner og specielle indstillinger, der gør at den er optimeret til at være ekstra brugervenlig, både på taster, brugerflade og i menuen, samt har den en række hjælpe-funktioner, der giver tryghed til både dig og familien. Doro er udviklet med særligt fokus på, at personer med nedsat syn og hørelse kan få en komfortabel brugeroplevelse, hvor teksten er ekstra stor og du kan tilslutte dit høreapparat. Når du vælger en Doro, får du en brugervenlig og overskuelig smartphone, specielt henvendt til seniorer.

Med en Doro får du:

 • Høj og klar lyd i højtaleren
 • Justerbar skriftstørrelse 
 • Tryghedsskabende funktioner (tryghedsknap og fjernassistance) 
 • Høreapparats-kompatibel 
 • Nem og overskuelig brugerflade
 • Enkelt kamera til billeder og video

 

GREENTELS SENIORABONNEMENTER

Få et billigt mobilabonnement, der passer til dit forbrug.

Hos Greentel får du et billigt og simplet mobilabonnement, der kan tilpasses og ændres til dit forbrug. Der er ingen binding eller oprettelses gebyr hos Greentel og vi kan flytte dit nummer over på 1-2 hverdage. Vi klarer alt det praktiske for dig.
Elsker du at rejse? Så kan du nemt og sikkert tage dit Greentel mobilanonnement med til 37 lande i EU og både ringe og SMS/MMS hjem til familien - uden det koster ekstra! De det er nemlig inkluderet i abonnement. Data er også inkluderet i EU, så du kan både tjekke nyhederne og sende ferie-videoerne hjem.

Kan bruges i hele EU
10timersTaletid
2GB dataHeraf 2 GB i EU
Fri SMS/MMS
Tilvalg
29,-
69 kr.
/md.
Kan bruges i hele EU
10timersTaletid
10GB dataHeraf 10 GB i EU
FRI SMS/MMS
Tilvalg
29,-
79 kr.
/md.

Forbrugsafregnet abonnement

Ønsker du et mobilabonnement, hvor du kun skal betale for dit forbrug? Så skal du vælge et forbrugsafregnet seniorabonnement fra Greentel.
Vælger du et forbrugsafregnet abonnement, er der et minimumsforbrug på 29 kr./md., som kan bruges til både taletid samt at sende SMS/MMS. Hvis du taler og SMS'er/MMS'er for over 29 kr./md., kommer dette oveni prisen.
Hvis du rejser til et EU-land - fx en tur til Tenerife eller Italien - kan du roligt gøre brug af din telefon på rejsen. Taletid, SMS og MMS koster nemlig det samme i de 37 lande, som det gør i Danmark.

48ørepr. minut
8ørepr. SMS
2kr.pr. MMS
1kr.pr. MB data
Tilvalg
35,-
19,-
0,-
0 kr.
/md.

Har du brug for hjælp til at finde det rigtige seniorabonnement eller har du spørgsmål til oprettelsen? Så kontakt kundeservice på tlf.: 44 10 10 10.

FLYT DIT FASTNET TIL MOBILEN

Spar fastnettet og flyt dit fastnetnummer til din mobil - så modtager du fremover både dine opkald på fastnet- og mobilnummeret på din mobiltelefon. Du har også kun en telefon og det er din mobiltelefon.
Vi klarer hele flytningen og alt det praktiske for dig.