Gør din skærm bakteriefri – når som helst, hvor som helst

Som noget helt nyt her hos Greentel, har du nu mulighed for at købe den super smarte AM Screen Cleaning Mist spray, der fjerner bakterierne på din mobiltelefons skærm.

De færreste af os tænker over, at vores skærme – specielt vores mobiltelefon, er fyldt med bakterier. I disse tider, hvor vi lærer vigtigheden af at spritte vores hænder, så er dette en god mulighed for at huske at spritte sin mobiltelefon af. Læs bl.a. vores blog om - Bakterier på mobilen >>

AM Screen Cleaning Mist

AM Mist er en helt essentielt 2-i-1 skærm-rens, som kan tages med i tasken, lommen eller jakken - og er altid lige ved hånden, når du har brug for den.

Det er et fantastisk og enkelt produkt, som er nemt at anvende. AM Mist fungerer akkurat ligesom en lille håndsprit, dog med én vigtig og smart forskel - selve beholderen er nemlig beklædt med en mikofiberklud. Først sprayer du på skærmen og derefter tørrer du den af med microfiberkluden, som er det optimale at rense din skærm med. Du kan tage din AM Mist med dig alle vegne, så du altid kan rense din skærm på farten.

Udover at være smart og funktionelt, har AM Mist også et bæredygtigt element – at være genopfyldelig. Når den er tom, kan du blot købe nye rensevæske og fylde i beholderen - ingen spild eller affald!
AM Mist kommer i et plastik etui, så microfiberkluden altid er ren og klar til brug.

Rensevæsken er helt gift- og alkoholfri, så den skader ikke dine enheder eller hud.​

Køb din AM Mist Hos Greentel

Er du klar til en bakteriefri telefon, kan du købe AM Screen Cleaning Mist her hos Greentel og selvfølgelig farven grøn.

Køb AM Mist under oprettelsen af dit mobilabonnement eller ved at logge ind på "Mit Greentel"

Prisen er 95 kr.


Har du brug for en refill til din AM Mist, når den er tom, kan du skrive til kundeservice på: support@greentel.dk

 

TILBUD: Køb en genbrugt iPhone og få en AM Mist & PanzerGlass med i købet

Hos Greentel sælger vi genbrugte iPhones af højeste kvalitet på vores webshop. Lige nu har vi et tilbud, hvor du både får PanzerGlass og den smarte AM Screen Cleaning Mist til desinficering af din skærm med i købet, når du køber en genbrugt iPhone hos os.

Tilbuddet gælder på alle vores genbrugte iPhones.

De genbrugte iPhones på vores webshop tilhører Klasse A. Det betyder, at de er gennemtestede, kun har få brugsspor og leveres med 2 års garanti fra købsdatoen.

Spar penge på din nye iPhone og hjælp miljøet ved at købe genbrugt – uden at gå på kompromis med kvaliteten af din nye mobil.