RECYCLED, REFURBISHED, REPARERET ELLER BARE EN BRUGT IPHONE?

Skån miljøet, spar penge & køb en refurbished iPhone hos Greentel.

Refurbished iPhone er en lettere brugt telefon som er testet og klargjort til gensalg - og med 2 års garanti.

HVORFOR skal du vælge en refurbished iPhone?

Når du køber en refurbished iPhone, får du en fuldt funktionsdygtig smartphone med minimale brugsspor til en billig pris - og samtidig er du med til at bidrage til en mere bæredygtig fremtid, hvor vi genbruger og genanvender vores ting i stedet for kun at købe nyproducerede varer. Ved at købe en refurbished iPhone frem for en fabriksny iPhone får du både en meget billigere og mere bæredygtig iPhone.

Alle vores refurbished iPhones er KLASSE A iPhones. Det betyder, at det er de bedste af de refurbished iPhones, der er på markedet. Telefonerne har minimale brugsspor af ridser og skrammer og er gennemtestede på både batterilevetid og ydeevne.

Når du køber en refurbished iPhone hos os, er du dermed sikret en rigtig god telefon.

KØB EN REFURBISHED IPHONE HOS GREENTEL

Du kan købe en refurbished iPhone på enten afbetaling over 6, 12 eller 24 mdr. eller kontant. Du vælger helt selv hvilket Greentel-abonnement, du ønsker til din nye refurbished iPhone.
Har du allerede et Greentel-abonnement, kan du logge ind på "Min side" og tilkøbe telefonen til dit eksisterende abonnement.

REFURBISHED IPHONE SE 2022

Vælg en refurbished iPhone SE 2022 og ta' det bæredygtige valg!

Tag fantastiske billeder med iPhone SE 2022's vidvinkel 12 MP-kamera, samt selfies med telefonens 7 MP FaceTime frontkamera. Du kan zoome ind på de mindste detaljer med op til 5 x digitalt zoom!
Med iPhone SE 2022 kan du optage video i 4K - så er du altid sikret skarpe videoer.

Hos Greentel får du en refurbished iPhone SE 2022 med 64 GB hukommelse, Bluetooth, NFC til betaling og 4G, samt Touch ID, så du lynhurtigt kan låse din telefon op. iPhone SE 2022 har masser af batteritid, samt hurtigopladning.

iPhone SE 2022 er IP67 certificeret og vandafvisende ned til 1 meter i 30 minutter - derfor kan du trygt have din telefon på dig ved vandet!

Du får en god skærm af glas på 4,7", samt Apples kraftige A13 Bionic-chip, der giver en endnu bedre ydeevne!

Der medfølger IKKE oplader, kabel eller headset.

Greentels refurbished iPhone SE 2022 tilhører KLASSE A inden for brugte telefoner. iPhonen har dermed minimale brugsspor, er gennemtestet på batterilevetid og ydeevne og kommer med 2 års garanti fra købsdatoen. Det er et dansk serviceværksted, der håndterer reparationerne af telefonerne.

REFURBISHED IPHONE SE 2020

Køb en fuldt funktionsdygtig refurbished iPhone SE 2020 - og spar penge & hjælp miljøet samtidig.

iPhone SE 2020 tager rigtig gode billeder med sit 12 MP-kamera med vidvinkel. Zoom ind på detaljerne med op til 5 x digitalt zoom eller ta' en selfie med et 7 MP FaceTime frontkamera. Er du mere til video kan iPhone SE 2020 optage i 4K - så får du alle øjeblikkene med.

Vores refurbished iPhone SE 2020 har 64 GB hukommelse, Bluetooth, NFC til betaling og 4G, samt Touch ID, så du lynhurtigt kan låse din telefon op. iPhone SE 2020 har masser af batteritid og hurtigopladning.

Kommer iPhone SE 2020 for tæt på vand er det heller intet problem, da den er IP67 certificeret og vandafvisende ned til 1 meter i 30 min.

iPhone SE 2020 har Apples kraftige A13 Bionic-chip og en stærk skærm af glas på 4,7".

Der medfølger IKKE oplader, kabel eller headset.

Greentels refurbished iPhone SE 2020 tilhører KLASSE A inden for brugte telefoner. iPhonen har dermed minimale brugsspor, er gennemtestet på batterilevetid og ydeevne og kommer med 2 års garanti fra købsdatoen. Det er et dansk serviceværksted, der håndterer reparationerne af telefonerne.

REFURBISHED IPHONE XS 64GB

Skån miljøet med en refurbished iPhone XS 

Med en iPhone XS får du et dual-12 MP kamera med vidvinkel og tele, der kan optage video i 4K, samt et frontkamera på 7 MP. Takket være kameraets 2 x optiske zoom og 10 x digitale zoom kan du få selv de mindste detaljer i et motiv med. 

iPhone XS har Apples A12 Bionic-chip og en stærk skærm af glas på 5,8". iPhone XS har 64 GB hukommelse, Bluetooth, NCF til betaling og 4G, samt Face ID, så du lynhurtigt kan låse din telefon op. iPhone XS har masser af batteritid og hurtigopladning.

iPhone XS er IP68 certificeret og vandafvisende ned til 2 meter i 30 min.

Der medfølger IKKE oplader, kabel eller headsets.

Greentels refurbished iPhone XS tilhører KLASSE A inden for refurbished telefoner. iPhonen har dermed minimale brugsspor, er gennemtestet på batterilevetid og ydeevne og kommer med 2 års garanti fra købsdatoen. Det er et dansk serviceværksted, der håndterer reparationerne af telefonerne.

REFURBISHED IPHONE XR 64GB

Få en billig refurbished iPhone XR med få brugsspor

Med en refurbished iPhone XR kan du tage gode billeder med telefonens 12 MP kamera og selfies med det 7 MP frontkamera, iPhone XR er udstyret med. 

iPhone XR har 64 GB hukommelse, Bluetooth, NCF til betaling og 4G, samt Face ID, så du blot skal kigge på din telefon for at låse den op. Kommer iPhone XR for tæt på vand er det heller ingen problem, da den er IP67 certificeret og vandafvisende ned til 1 meter i 30 min.

Du får en hurtig iPhone, takket være Apples A12 Bionic-chip. iPhone XR er udstyret med en skærm af glas på 6,1" og du får både lang batteritid og hurtigopladning. 

Der medfølger IKKE oplader, kabel eller headsets.

Greentels refurbished iPhone XR tilhører KLASSE A inden for refurbished telefoner. iPhonen har dermed minimale brugsspor, er gennemtestet på batterilevetid og ydeevne og kommer med 2 års garanti fra købsdatoen. Det er et dansk serviceværksted, der håndterer reparationerne af telefonerne.

GREENTEL TESTER EN REFURBISHED IPHONE XS

Er du i tvivl om, hvor god en refurbished iPhone egentlig er? Så se med her, hvor Aske viser og tester, hvordan en A-grade refurbished iPhone XS ser ud og fungerer.

REFURBISHED TILBUD

Køb en refurbished iPhone hos Greentel og få både en AM Cleaning Mist og PanzerGlass med gratis.

 

Hos Greentel har vi lige nu et tilbud, hvor du både får PanzerGlass og den smarte AM Screen Cleaning Mist til desinficering af din skærm med i købet, når du køber en refurbished iPhone hos os.

Køb en refurbished iPhone i dag og få AM Mist og Panzerglass inkluderet
- så sparer du 295,-

Tilbuddet med AM Mist og PazerGlass gælder på alle vores refurbished iPhones.

Gør din skærm bakteriefri

Med et enkelt sprøjt med en AM Mist kan du gøre din skærm bakteriefri – når som helst, hvor som helst! AM Mist er et fantastisk og enkelt produkt, som er nemt at anvende. AM Mist fungerer akkurat ligesom en lille håndsprit, dog med én smart forskel: selve beholderen er beklædt med en mikrofiberklud.

Udover at være smart og funktionelt, har AM Mist også et bæredygtigt element. Når beholderen er tom, kan du blot købe ny rensevæske og fylde i den!
AM Mist kommer i et plastiketui, så mikrofiberkluden altid er ren og klar til brug.

Rensevæsken er fuldstændig gift- og alkoholfri, så den skader hverken dine enheder eller hud.​

 

Beskyt din skærm mod ridser og skader

Med et PanzerGlass får du den højeste standard inden for skærmbeskyttelse uden at gå på kompromis med berøringsfølsomheden. PanzerGlass er belagt med et antibakterielt lag, som samtidig forhindrer fingeraftryk. Dermed spejles berøringen og følelsen af det originale display bedst muligt.

Se i videoen, hvor nem AM Mist er at anvende!

Først sprayer du væsken på skærmen og derefter tørrer du skærmen af med mikrofiberkluden, som er det optimale at rense din skærm med. Du kan tage din AM Mist med dig alle vegne, så du altid kan rense din skærm på farten

GØR EN FORSKEL MED DIT MOBILABONNEMENT

Som kunde hos Greentel er du hver måned med til at støtte vores grønne projekter.

Vi samler havplast langs vestkysten i Danmark, samt i åer og havne. Vi støtter også bevaringen af regnskoven og dyrelivet i Ecuador.

SAML HAVPLAST MED DIT MOBILABONNEMENT

Saml havplast med dit mobilabonnement

Når du vælger et Greentel abonnement, støtter du hver måned vores projekt med opsamling havplast.

Det er ildsjælene STRANDET, Race for Oceans og GreenKayak, der opsamler havplastik på strandene langs Vesterhavet og i de danske havne for os. Det koster 30 kr. at få opsamlet 1 kg havplast.

Hvis du ønsker at støtte endnu mere, så kan du give 15 kr. ekstra pr. måned oveni dit mobilabonnement som går ubeskåret til opsamling af havplast.

Kan bruges i hele EU
FRITale
30GB dataHeraf 13 GB i EU
FRI SMS/MMS
Tilvalg
29,-
15,-
89 kr.
/md.

STØT REGNSKOVEN MED DIT MOBILABONNEMENT

Bevar regnskov med dit mobilabonnement

Når du vælger et Greentel abonnement, støtter du hver måned vores projekt med bevarelse af regnskoven og dyrelivet i Bigai, Ecuador.

Lige nu har vi sammen med Randers Regnskov opkøbt 85 hektar regnskov.
Vores mål er at opkøbe 20 hektar mere i 2023
- og det kan du hjælpe med til, når du har mobilabonnement hos Greentel.

Hvis du ønsker at støtte bevarelsen af regnskoven endnu mere, så kan du give 15 kr. ekstra pr. måned, som går ubeskåret til Bigai.

Kan bruges i hele EU
FRITale
30GB dataHeraf 13 GB i EU
FRI SMS/MMS
Tilvalg
29,-
15,-
89 kr.
/md.