VÆLG MILJØET TIL - & SPAR 15%

i samarbejde med

Politiken og Greentel er gået sammen om at lave et grønt abonnement til alle Politikens abonnenter.

Som Politiken Plus-kunde får du 15% rabat på

Greentels mobilabonnementer, og du er med til at støtte Greentels grønne projekter.
Du kan vælge, om du ønsker at støtte opsamling af havplast langs den danske vestkyst eller bevaring af regnskoven i Bigai, Ecuador.

 

 

 

Kan bruges i hele EU
FRItale
40GB dataHeraf 14 GB i EU
FRI SMS/MMS
Tilvalg
-17,-
29,-
15,-
15,-
99 kr.
/md.
Kan bruges i hele EU
FRItale
100GB dataHeraf 21 GB i EU
FRI SMS/MMS
Tilvalg
-25,-
0,-
15,-
15,-
149 kr.
/md.

Tilbuddet gælder kun for de 3 abonnementer her på siden.

 

 

 

 

DE GRØNNE PROJEKTER

GIV EN HÅND TIL REGNSKOVEN

Sammen med Randers Regnskovs Naturfond
har vi indgået et samarbejde om at opkøbe regnskov i Ecuador til natur- og dyrebevarelse. Vi startede projektet sammen i 2019 og indtil videre er det blevet til 65 hektar regnskov. Det er Randers Regnskov, der står for for opkøb og har lokale ansatte til at "passe på" regnskoven.

Som mobilkunde hos Greentel kan du være med til at bevare dyrelivet og naturen i regnskoven med 20 kr. hver måned.

 

ET PLASTIK-FRIT HAV

Plastik i naturen er et kæmpe problem - ikke kun ude i verden, men også herhjemme i Danmark. Derfor har vi lavet et samarbejde med STRANDET og Race for Oceans om at opsamle havplast på strandene langs Vesterhavet, hvor der dagligt skyller flere tons plastik op som forurener både vores natur og dyreliv.

Når du vælger et mobilabonnement fra Greentel, er du med til at muliggøre, at Race for Oceans og STRANDET kan opsamle 1 kg havplast hver måned!

Gør en forskel

Som mobilkunde hos Greentel er du med til at gøre en forskel for miljøet. Du får nemlig meget mere end en blot billig telefoni, du får også en bid af regnskoven og lidt havplast med i abonnementet.

Sammen med Randers Regnskov opkøber vi regnskov til natur- og dyrebevarelse i Bigai, Ecuador og samler havplast på strandene langs vestkysten med Strandet og Race for Oceans, samt fisker plastik op i havne og åer sammen med GreenKayak.

Udover grøn telefoni får du gratis oprettelse og EU-data med i abonnementet - så du kan snakke og surfe på nettet i 37 EU-lande. Der er ingen binding hos Greentel og har resten af familien også Greentel, kan I samle alle abonnementer på én regning. Er din mobil også med på den miljø-rigtige bølge, så kan du gratis vælge at få eSIM i din telefon, så sparer vi miljøet for både plastik, metal og papir. Du kan altid følge med i dit forbrug ved at downloade vores Greentel-app i Google Play eller App Store.


Opret dig med et POLITIKENPLUS-abonnement hos Greentel i dag - sammen kan vi gøre en forskel for miljøet!

Fordele hos Greentel:

• Spar 15% på dit mobilabonnement

• Støt miljøet

• Gratis oprettelse

• Ingen binding

Data i EU inkluderet

• Mulighed for eSIM & 5G

• Følg forbruget på "Mit Greentel"