LINDS Mobil bliver til Greentel

 

Dit LINDS Mobil abonnement og nummer flyttes til Greentel tirsdag den 19. september 2023

Alle LINDS Mobil kunder flyttes over til Greentel med både nummer og abonnement - helt uden ændringer - alt bliver som det plejer.
Greentel er et danskejet mobilselskab fra Randers, der har eksisteret siden 2012 og har i dag over 77.000 mobilkunder. Greentel og LINDS Mobil har fra start været drevet af det samme selskab – MobileValue A/S, så den juridiske ejer er forsat den samme.

Vi flytter helt automatisk dit LINDS Mobil nummer og mobilabonnement over til Greentel tirsdag den 19. september 2023.

Du fortsætter med det samme abonnement, priser og simkort hos Greentel, og du skal ikke fortage dig noget – vi klarer det hele.

Den eneste ændring er, at når du fremadrettet skal logge ind på ”Min Side” for at se dit forbrug og betalinger m.m., er det i stedet på www.greentel.dk under "Mit Greentel"
Dit password til ”Mit Greentel” forbliver det samme som du har i dag.

Ønsker du at ændre dit abonnement, kan du logge ind på "Mit Greentel"www.greentel.dk og ændre det under "Mit Abonnement".

 

Hvis du ikke ønsker at flytte med over til Greentel, kan du enten flytte dit nummer til et andet teleselskab eller opsige dit nummer. Vi har ingen binding eller opsigelse, du kan frit flytte dit nummer, når du ønsker det.

 

Har du spørgsmål kan du kontakte Greentels kundeservice på tlf. 44 10 10 10 eller mail: support@greentel.dk

 

Vi glæder os til at byde dig velkommen hos Greentel
- og i hele vores grønne univers...

Greentel er Danmarks grønne mobilselskab, hvor du får både et grønt og billigt mobilabonnement – helt uden binding! Du er bl.a. med til at opsamle havplast langs Vestkysten og i havne rundt om i Danmark, og bevare regnskov i Bigai, Ecuador gennem dit mobilabonnement. Se mere HER>>>

 

.