Vi holder åbent og sender alle simkort og pakker helt hjem til din dør.
Din Kurv
Luk
Login på min side
Luk

FAQ: EXTRA data simkort

Tilkøb et EXTRA data simkort til dit Greentel mobilabonnement

Hvis du har et Greentel mobilabonnement, har du mulighed for at tilkøbe et EXTRA data simkort til fx din tablet, iPad eller anden enhed.

Med et EXTRA data simkort får du: 

5 GB data pr. md. for 29 kr./md.

Det EXTRA data simkort kan kun anvendes i Danmark.

Du kan bestille det EXTRA data simkort samtidig med oprettelsen af dit mobilabonnement eller senere ved at logge ind på "Min side" på www.greentel.dk. 

Oprettelsen af EXTRA simkortet koster 50 kr. og vi sender simkortet med Q-post - direkte hjem til din dør. Simkortet er klar til brug, når du modtager det og pinkoden er deaktiveret.
Der er ingen binding på EXTRA simkort.

Du kan kun tilkøbe et EXTRA data simkort hvis du har et af følgende mobilabonnementer: Pakke 2/Max, Pakke 3, Pakke 8, Pakke 10/Max, Pakke 20, Pakke 50/Max og Familie-pakkerne.

Når 80% og 100% af dataforbruget er opbrugt, vil du modtage en SMS. Når de 5 GB data er opbrugt, kan der ikke bruges mere data før til den 1. i den kommende måneden, så du ikke får ekstra regninger.
Du kan også løbende følge med i forbruget ved at logge ind på "Min side" med dit mobilabonnements login. Derfra kan du tilgå forbrugsoversigten på både dit mobilabonnement og EXTRA data simkort.