VIND REGNSKOVSBILLETTER HELE SOMMEREN

Deltag i Greentels SOMMER-QUIZ og VIND 5 billetter til Randers Regnskov!

Deltag i konkurrencen på vores Facebookside hver mandag-onsdag til og med uge 30. 

Vi trækker lod hver torsdag fra uge 26 til og med uge 30 blandt alle rigtige besvarelser. Vinderen får direkte besked og vinderens fornavn samt by offentliggøres her på siden samt på Facebook.

 

DE HELDIGE VINDERE

Uge 26: Carsten fra Skals

(Det rigtige svar var: Løvfrø)

Uge 27: Martin fra Holstebro

(Det rigtige svar var: Små dyr i skovbunden)

Uge 28: Anette fra Viborg

(Det rigtige svar var: De er både han- og hunkøn)

Uge 29:

Uge 30:

VORES REGNSKOV

Greentel og Randers Regnskovs Naturfond har i oktober 2019 lavet et samarbejde omkring opkøb og bevaring af regnskov i Ecuador.

Vi startede i 2019 med at opkøbe af 25 hektar regnskov i Bigai (det svarer til ca. 50 fodboldbaner!) og nu er vi oppe på 65 hektar. Regnskoven står uberørt, da formålet er natur- og dyrebevarelse. Randers Regnskovs Naturfond har ansat 4 lokale medarbejdere dernede at passe på området.

Vi har valgt at støtte bevarelsen af regnskoven i Bigai, da der er brug for flere skove og skovbevarelse i hele verden til at bekæmpe vores CO2 aftryk på kloden, for både klimaets, vores egen og fremtiden skyld.

VORES OCEAN

Greentel har siden februar 2021 haft et samarbejde med hav-ildsjælene STRANDET og Race for Oceans om at opsamle havplast på strandene langs den jyske vestkyst.

Det er ikke kun i udlandet at plastik i havet er et stort problem, det er det også herhjemme. Hver dag skyller der flere tons plastik op på vores strande, plastik som forurener både vores natur og dyreliv - og derfor er det vigtigt, at vi gør en indsats for at få det fjernet, så det ikke skader mere end det allerede har gjort.

Vi har allieret os med STRANDET og Race for Oceans, der samler plastik op på strandene langs Vesterhavet og gør en kæmpe indsats for at formidle om hele plastik-problematikken. For det er ikke nok blot at samle alt det plastik op, der bliver skyllet i land, vi er som forbrugere også nødt til selv at gøre en indsats for at komme plastikken til livs ved bl.a. at tænke over, hvordan og hvor meget plastik vi bruger i vores hverdag, samt at sortere vores affald, så mest muligt bliver genanvendt.

FRA STRANDET PLAST TIL GORILLA

STRANDET fra Nørre Vorupør har fået samlet så mange fiskekasser på strandene i Thy, at de har smeltet dem om til de fineste GORILLAER til os.

Nå du køber et Greentel Regnskovs-abonnement sender vi en GORILLA med :-)

DET GRØNNE GREENTEL

Som kunde hos Greentel får du både billig og grøn telefoni

Vores navn Greentel kommer af drømmen om, at telefoni skal være grønt og bæredygtigt. For at opnå de mål har vi bl.a. i samarbejde med Randers Regnskov opkøbt regnskov i Ecuador til natur- og dyrbevarelse.

Vi støtter også Race for Oceans Foundation og STRANDET, hvis mission er at opsamle de enorme mængder af plastik, der dagligt skyller op langs vestkysten.

Hver gang vi sender et simkort ud, anvender vi genbrugspapir og kuverter af Svanemærket FSC-certificeret træ.

Vi prøver hele tiden at ændre på tingene og finde nye tiltag, så vi gør en forskel for vores miljø.

Hos Greentel arbejder vi for Verdensmål nummer 14 - Livet i havet og 15 - Livet på land, og vi er en del af UN Global Compact.