Luk

Login på min side

Luk

Børneabonnement - Pakke 1

Hos Greentel får du det bedste og billigste børneabonnement til dit barns mobiltelefon

Pakke 1 EU
Anbefalet af Forbrugerrådet Tænk Penge
1
time
i DK & EU
Fri
SMS/MMS
i DK & EU
1
GB data
i DK
Heraf 1 GB data i EU
48 kr.
/md.
Oprettelse 0 kr.
Mindstepris 48 kr.

Greentel har de bedste og billigste børneabonnementer til dit barns mobiltelefon, hvor tryghed er i fokus. Som forældre kan du altid følge barnets forbrug, så du undgår overraskelser.
Hvad er specielt ved Greentels børneabonnementer?

• Når datapakken er opbrugt, blokeres der helt automatisk for brug af data i resten af måneden – Ingen ekstra regninger• Blokeret for indholdstakseret SMS/MMS (konkurrencer, stemmer, billetter m.m.)• Blokeret for opkald til 90 numre (betalingsnumre)• Blokeret for opkald til udlandet • Der sendes en mail og SMS, når 80% og 100% af talepakken er opbrugt• Gratis op- og nedgradering af abonnement• Mulighed for blokering af data• Mulighed for tilvalg af hemmeligt nummer, så dit barns nummer ikke er at finde på 118.dk og krak.dk m.m.• Abonnementet virker i EU uden ekstra omkostninger på samme vilkår som i DK.

På ”Min side” får du adgang til at tilmelde/afmelde services, ændre pakker, se betalinger og se forbrug. Har du flere mobilabonnementer hos Greentel, kan de ligge på samme login og regning.

Du kan se alle vores Børneabonnementer HER

 

 

I et børneabonnement er der altid fri SMS/MMS og man kan ringe gratis til alle i familien, der har Greentel.
Der er spærret for alle ekstra ydelser som dit barn kan købe via sin mobil f.eks. indholdstakseret SMS/MMS, servicenumre og opkald til udlandet. Med et børneabonnement kan dit barn altid ringe og sende SMS til mor og far selvom abonnements indhold er opbrugt. Ændrer forbruget sig kan du altid logge ind på ”Min side” og ændre abonnementet. Greentels børneabonnementer fungerer som et taletidskort, hvor der ingen binding eller gebyr er, og man kan altid ændre i mobilabonnementet.

Søger du et familieabonnement, hvor hele familien kan dele et mobilabonnement - se her

 

 

Abonnement til GPS børneur/ Smartwatch: 

Har dit barn et GPS børneur, anbefaler vi et simkort dertil med følgende abonnement: Pakke 1 EU.
I Pakke 1 EU er der både data, tale og sms, der kan bruges i uret, det virker på 2G netværket og kan bruges til GPS. Det kan desuden bruges i hele EU på samme vilkår i DK.

GRATIS oprettelse på mobilpakker og familiepakker! Spar 50 kr.Køb din nye mobil hos Greentel