Mit abonnement

Her kan du se indholdet i dit abonnement og ændre dit abonnement.
Opgraderer du dit abonnement, sker skiftet med det samme. Nedgraderer dit abonnement, sker skiftet først til den 1. i næste måned.

Abonnementer

Skift dit Greentel abonnement her:

Regnskov

Ved at vælge et af Greentels Regnskovs-abonnementer støtter du hver måned vores regnskovs opkøb og bevarelse i Ecuador.
Vælger du Regnskov 20 - støtter du hver måned med 10 kr. og vi giver 10 kr. Vil du støtte med endnu mere, kan du vælge Regnskov 30, så støtter du 15 kr. og vi giver 15 kr. hver måned. Læs mere om vores Regnskovs-projekt HER >>>

Regnskovs tilvalg

Har du et af vores almindelige mobilabonnementer, kan du også støtte vores regnskovs opkøb- og bevaringsprojekt i Ecuador. Når du vælger at støtte med 20 kr. hver måned, så giver vi også 20 kr.

Ocean

Ved at vælge et Greentel Ocean abonnement, er du med til hver måned at opsamle 1 kg havplast. Det er ildsjælende STRANDET og Race for Oceans, der opsamler havplast langs vestkysten for os. Læs mere om vores havplast-opsamlings-projekt HER>>>

Oceans tilvalg

Har du et af vores almindelige mobilabonnementer, kan du også være med til at opsamle havplast langs vestkysten. For 30 kr. ekstra om måneden, samler STRANDET og Race for Oceans 1 kg havplast.

Opsigelse af abonnement

Ønsker du at opsige dit abonnement hos Greentel skal du ringe til kundeservice på tlf. 44 10 10 10 eller sende en e-mail: support@greentel.dk

Flytter du dit mobilnummer til et andet selskab, så skal du IKKE opsige dit abonnement, da det sker helt automatisk, når du flytter.
Husk vi har ingen opsigelse eller binding på vores abonnementer, så du kan flytte eller opsige dit mobilnummer fra dag til dag.