Familie-abonnement

Her kan du tilmelde jer familie-abonnementet. Når du er valgt et familie-abonnement, så kan du tilføje de medlemmer/telefonnumre som skal være med i dit familie-abonnement. Medlemmerne skal ikke selv tilmelde sig familie-abonnementet, det bliver de automatisk, når du tilføjer dem.

Du kan altid ændre jeres nuværende familie-abonnement f.eks. til et større eller mindre abonnement. Opgraderer du familie-abonnementet sker skiftet med det samme, men hvis du nedgraderer familie-abonnementet, sker skiftet først til den 1. i den kommende måned.

Du skal være mobilchef for de medlemmer som du vil have på dit familieabonnement for at kunne tilmelde dem. At være mobilchef betyder, at du kan administrer de andres telefonnumre fra dit login.
Er du ikke mobilchef, så kontakt kundeservice på tlf. 44 10 10 10 og vi kan hjælpe med at oprette dig som mobilchef.

Fordeling af data i abonnementet:
Hvis du ønsker at styre, hvor meget hver medlem af familien må bruge af data, så kan det sagtens lade sig gøre. Send os en e-mail med, hvor meget data hver medlem må bruge af datapakken, så ordner vi det. På denne måde skal du ikke bekymre dig om ekstra forbrug på data eller at teenageren i familien bruger hele familiens data. Send e-mailen til support@greentel.dk