Vi holder åbent og sender alle simkort og pakker helt hjem til din dør.
Din Kurv
Luk
Login på min side
Luk
Mobil abonnement
Pakker
Familie
Børn
BASIC
Senior
Fastnet
TALE
Regnskov
Ocean
Mobilt Bredbånd & tablet
Mobilt Bredbånd i DK
Mobilt Bredbånd i EU
Simkort til udstyr
Alarm
MMS
SMS
Data
Tale
Vildtkamera
Varmepumpe
GPS ur
Kundeservice
Køb ny mobil

RECYCLED, REFURBISHED, REPARERET ELLER BARE EN BRUGT iPHONE?

Hos Greentel tilbyder vi nu genbrugte iPhones til en skarp pris. Skån miljøet og køb en brugt telefon.

Hos os kan du købe en billig, brugt iPhone med 2 års garanti, som er er blevet testet og klargjort til nysalg.

HVORFOR skal du vælge en genbrugt iPhone?

Når du køber en genbrugt iPhone, får du en fuldt funktionsdygtig smartphone med minimale brugsspor til en billig pris - og samtidig er du med til at bidrage til en mere bæredygtig fremtid, hvor vi genbruger og genanvender vores ting i stedet for kun at købe nyproducerede varer. Ved at købe en genbrugt iPhone frem for en fabriksny iPhone får du både en meget billigere og mere bæredygtig iPhone.

Alle vores genbrugte iPhones er KLASSE A iPhones. Det betyder, at det er de bedste af de brugte iPhones, der er på markedet. Telefonerne har minimale brugsspor af ridser og skrammer og er gennemtestede på både batterilevetid og ydeevne.

Når du køber en genbrugt iPhone hos os, er du dermed sikret en rigtig god telefon.

KØB EN GENBRUGT IPHONE HOS GREENTEL

Du kan købe en genbrugt iPhone på enten afbetaling over 6, 12 eller 24 mdr. eller kontant. Du vælger helt selv hvilket Greentel-abonnement, du ønsker til din nye genbrugte iPhone.
Har du allerede et Greentel-abonnement, kan du logge ind på "Min side" og tilkøbe telefonen til dit eksisterende abonnement.

GENBRUGT IPHONE X 64GB

Vælg en genbrugt iPhone X - få en billig iPhone & ta' det bæredygtige valg.

iPhone X tager knivskarpe billeder med to stk. 12 MP kamera med vidvinkel. Zoom ind på de små detaljer med 2 x optisk zoom ind og 10 x digitalt zoom eller ta' en selfie med telefonens 7 MP-TrueDepth frontkamera. Er du mere til video, kan iPhone X optage i 4K - så får du alle øjeblikkene med.

iPhone X har 64 GB hukommelse, Bluetooth, NCF til betaling og 4G, samt Face ID, så du lynhurtigt kan låse din telefon op. iPhone X har masser af batteritid og hurtigopladning. Kommer iPhone X for tæt på vand er det heller ingen problem, da den er IP67 certificeret og vandafvisende ned til 1 meter i 30 min.

iPhone X har Apples A11 Bionic-chip og en stærk skærm af glas på 5,8".

Der medfølger IKKE oplader, kabel eller headsets.

Greentels genbrugte iPhone X tilhører KLASSE A inden for brugte telefoner. iPhonen har dermed minimale brugsspor, er gennemtestet på batterilevetid og ydeevne og kommer med 2 års garanti fra købsdatoen. Det er et dansk serviceværksted, der håndterer reparationerne af telefonerne.

GENBRUGT IPHONE XR 64GB

Vælg en genbrugt iPhone XR - få en billig iPhone & ta' det bæredygtige valg.

iPhone XR tager super gode billeder billeder med sit 12 MP kamera og selfies med et 7 MP frontkamera. Eller få alle øjeblikkene med på video.

iPhone XR har 64 GB hukommelse, Bluetooth, NCF til betaling og 4G, samt Face ID, så du lynhurtigt kan låse din telefon op. iPhone XR har masser af batteritid og hurtigopladning. Kommer iPhone XR for tæt på vand er det heller ingen problem, da den er IP67 certificeret og vandafvisende ned til 1 meter i 30 min.

iPhone XR har Apples A12 Bionic-chip og en stærk skærm af glas på 6,1".

Der medfølger IKKE oplader, kabel eller headsets.

Greentels genbrugte iPhone XR tilhører KLASSE A inden for brugte telefoner. iPhonen har dermed minimale brugsspor, er gennemtestet på batterilevetid og ydeevne og kommer med 2 års garanti fra købsdatoen. Det er et dansk serviceværksted, der håndterer reparationerne af telefonerne.

GENBRUGT IPHONE 8 64GB

Vælg en genbrugt iPhone 8 - Få en billig iPhone & ta' det bæredygtige valg.

iPhone 8 tager rigtig gode billeder med sit 12 MP-kamera med vidvinkel. Zoom ind på detaljerne med 5 x digitalt zoom eller ta' en selfie med det 7MP FaceTime frontkamera. Er du mere til video kan iPhone 8 optage i 4K - så får du alle øjeblikkene med.

iPhone 8 har 64 GB hukommelse, Bluetooth, NCF til betaling og 4G, samt Touch ID, så du lynhurtigt kan låse din telefon op. iPhone 8 har masser af batteritid og hurtigopladning. Kommer iPhone 8 for tæt på vand er det heller ingen problem, da den er IP67 certificeret og vandafvisende ned til 1 meter i 30 min.

iPhone 8 har Apples A11 Bionic-chip og en stærk skærm af glas på 4,7".

Der medfølger IKKE oplader, kabel eller headsets.

Greentels genbrugte iPhone 8 tilhører KLASSE A inden for brugte telefoner. iPhonen har dermed minimale brugsspor, er gennemtestet på batterilevetid og ydeevne og kommer med 2 års garanti fra købsdatoen. Det er et dansk serviceværksted, der håndterer reparationerne af telefonerne.

FIND DIT GREENTEL MOBILABONNEMENT

Hos Greentel har vi et stort udvalg af billige mobilabonnementer til hele familien - både til de unge, ældre og dem midt imellem ;-)

Vi har Danmarks billigste abonnement med tale, data og SMS/MMS fra 48 kr./md., hvor der er EU roaming inkluderet i 37 lande. I kan også vælge et familieabonnement, hvor I deler abonnements indhold.
Har du kun brug for meget lidt taletid og SMS, har vi et Basic forbrugsafregnet abonnement.
Eller skal dit barn have den første mobiltelefon, så har vi lavet et abonnement til 48 kr./md. hvor der er spærret for alt ekstra forbrug - det kalder vi et mobilabonnement med tryghed.

STØT MILJØET MED DIT MOBILABONNEMENT

Hos Greentel har vi en række "grønne" mobilabonnementer, hvor du gennem dit mobilabonnement er med til at gøre en forskel for vores natur og miljø.
Du kan vælge, om du vil støtte vores hav-plast opsamlings projekt lang vestkysten i Danmark eller støtte bevaringen af regnskoven og dyrelivet i Ecuador.

SAML HAVPLAST MED DIT MOBILABONNEMENT

Vælg Greentels Ocean-abonnement og vær med til at opsamle havplast i Danmark sammen med Race for Oceans og STRANDET.

Det koster 30 kr. at få opsamlet 1 kg havplast.
Når du vælger et Ocean-abonnement giver du hver måned 15 kr. til havplast opsamling.
Vi giver også 15 kr. og derved kan vi sammen få samlet 1 kg havplast hver måned.

LÆS MERE HER >>>

STØT REGNSKOVEN MED DIT MOBILABONNEMENT

Køb mobilabonnement hos Greentel & vær med til at bevare regnskoven i Ecuador.

Når du vælger et af Greentels regnskovs-abonnementer, støtter du hver måned bevarelsen af regnskoven og dyrelivet i Bigai i Ecuador. Du kan vælge at give enten 10 eller 15 kr. hver måned gennem dit mobilabonnement
- vi giver det samme som du gør.
Vi opkøber regnskov i Bigai i samarbejde med Randers Regnskovs Naturfond.

LÆS MERE HER >>>