Vi holder åbent og sender alle simkort og pakker helt hjem til din dør.
Din Kurv
Luk
Login på min side
Luk
Mobil abonnement
Pakker
Børn
BASIC
Senior
Fastnet
TALE
Regnskov
Ocean
Mobilt Bredbånd & tablet
Mobilt Bredbånd i DK
Mobilt Bredbånd i EU
Simkort til udstyr
Alarm
MMS
SMS
Data
Tale
Vildtkamera
Varmepumpe
GPS ur
Kundeservice
Køb ny mobil

Grøn telefoni

Det grønne & bæredygtige Greentel

Udover billig mobiltelefoni får du som kunde hos Greentel også grøn telefoni. Vores navn Greentel er kommer af drømmen om at skabe et mobilselskab, der kan mere end "bare" tilbyde mobilabonnementer - det skal være mobilabonnementer, der gør en forskel!

Idéen med at skabe et grønt mobilselskab startede tilbage i 2011, hvor Greentel blev grundlagt som det "grønne" mobilselskab, der opkøbte CO2-kvoter og Vestas-aktier for at støtte grøn energi og være miljøbevidste. 

Siden 2019 har vi støttet bevarelsen af regnskoven i Bigai og træ-plantning i Danmark, da der er brug for flere skove og skovbevarelse i hele verden til at bekæmpe vores CO2 aftryk på kloden - for både klimaets, vores egen og fremtidens skyld. Ligeledes startede vi i 2021 med at støtte opsamlingen af havplast langs Vesterhavet for at gøre vores del for at beskytte naturen mod plastforurening.

Som kunde hos Greentel er du altid med til at støtte vores grønne projekter
- det er en del af vores koncept med grøn telefoni

 

GREENTELS GRØNNE PROJEKTER

Nye initiativer i samarbejde med Randers Regnskov

I 2019 startede vi er et samarbejde med Randers Regnskovs Naturfond om at opkøbe regnskov i Ecuador til natur- og dyrebevarelse.

Randers Regnskov rejser selv til Bigai hvert år og opkøber nye jordlodder, af de lokale bønder, for at sikre en fair betaling. De har også ansat to lokale medarbejdere dernede til at passe på dyrene og regnskoven.

 

REGNSKOVS-ABONNEMENT

Vær med til at bevare regnskoven i Ecuador med dit mobilabonnement

Når du vælger et af Greentels regnskovs-abonnementer, støtter du hver måned bevarelsen af regnskoven og dyrelivet i Bigai i Ecuador.

I 2019 købte Greentel 25 hektar regnskov og i 2020 nåede vi målet på yderligere 20 hektar. Det stykke regnskov som vi har opkøbt, hører under Randers Regnskovs Naturreservat.
Planen for 2021 er at opkøbe og bevare endnu 20 hektar regnskov i Bigai - og det kan du hjælpe med til ved at oprette et af vores regnskovs-abonnementer!

LÆS MERE OM GREENTELS REGNSKOVS-ABONNEMENTER >>>

IKKE NOK MED REGNSKOVEN...

– vi brænder også for renere verdenshave

Plastforurening i havene er et kæmpestort miljøproblem og hver dag skyller store mængder plastik ind på de danske strande fra de store verdenshave. 
Derfor er vi gået med i kampen mod havplast i samarbejde med ildsjælene hos Race for Oceans og STRANDET. Deres mission er at opsamle de enorme mængder af plastik, der dagligt skyller op langs vestkysten og forurener naturen og dyrelivet i og omkring havet.

Det er vigtigt, at der bliver sat fokus på problemet med havplast, så det bliver opsamlet og vi kan få rene strande og et rent hav.

Husk! Hver gang du går en tur ved havet, så tag en pose med og giv en hånd med at få opsamlet alt det plastisk, som ligger på din vej.
Hos Greentel ønsker vi, at alle tager del i at gøre verden til et grønnere og mere bæredygtigt sted.

 

OCEAN-ABONNEMENT

Vær med til at beskytte naturen mod plastik med dit mobilabonnement

Hos Greentel elsker vi havet - et rent hav uden plastik. Derfor er vi gået ind i hav-plast kampen sammen med Race for Oceans og STRANDET.

Når du vælger et ocean-abonnement, støtter du hver måned opsamling af havplast langs den danske vestkyst.
Hos Greentel har vi lavet et samarbejde med hav-ildsjælene STRANDET og Race for Oceans om at opsamle min. 4 tons havplast langs den jyske vestkyst i 2021.

Ved at vælge et Greentel Ocean-abonnement, kan du være med til at støtte vores havplast-opsamlings-projekt - og vi har brug for din hjælp!

LÆS MERE OM GREENTELS OCEAN-ABONNEMENT >>>

Den grønne omstilling kan findes i alle hjørner

Hver gang vi sender et simkort ud, anvender vi genbrugspapir og kuverter af Svanemærket FSC-certificeret træ. Som det nyeste har vi fået produceret genanvendelige vandflasker og indkøbsnet fremstillet af gamle plastikflasker.

Vi prøver altid at finde bæredygtige måder at gøre tingene på - og gennem forskellige miljøtiltag forsøger vi hele tiden at blive endnu mere grønne.

 

DET VI OGSÅ STØTTER


Danmark planter træer

I september 2019 støttede Greentel projektet "Danmark planter træer" med 600 træer.
Træerne bliver plantet i Folkeskove rundt om i Danmark fra oktober 2019.

Du kan læse mere om projektet HER.

Danmark redder jord

I maj 2021 støttede Greentel op om Den Danske Naturfond's og TV2's projekt - "Danmark redder jord", hvor der samles ind til genskabe den vilde natur i Danmark, så vi ikke mister vores vilde dyr og planter.

Greentel købte 900 kvm til vild natur.

Læs mere om projektet HER.

GREENTELS HAVPLAST-NØGLERING

Hos Greentel har vi fået lavet de fineste – og smarteste nøgleringe med indbygget mobilholder af HAVPLAST!


Greentels havplast nøgleringe er håndlavet af STRANDET fra Nørre Vorupør. De samler plastik op "udenfor døren" på strandene langs Vesterhavet, knuser det til små stumper og smelter det sammen, så det kan støbes i forme og forvandles til de flotteste Greentel nøgleringe/mobileholdere.

Hver nøglering er helt unik i grønne farver (selvfølgelig) med enten blå, gule eller røde nuancer.
Udover at holde sammen på alle dine nøgler, så kan den også bruges som holder til din mobil, når du skal se dine yndlings film og serie.

ER DU OGSÅ VILD MED DEM?

Hvis du er lige så vild med vores nye nøgleringe - som vi selv er :-) så sender vi gerne en til dig.
Send en mail til support@greentel.dk med dit Greentel telefonnummer og vi sender en nøglering til dig.
Del gerne din unikke nøglering med os på Instagram:#greentelnøglering

SÅDAN BLIVER NØGLERINGENE FREMSTILLET:

BÆREDYGTIGE FLASKER OG NET

Nyt liv i gamle plastikflasker!

Hos Greentel går vi meget op i at vores emballage er bæredygtigt - og vi prøver hele tiden at finde nye grønne måder at gøre tingene på. Da vi skulle have produceret drikkeflasker og indkøbsnet ønskede vi derfor, at de skulle fremstilles af genbrugsmaterialer. Her faldt valget af materiale på genbrugte plastikflasker.    

Vores nye flasker og net er produceret som en del af den canadiske organisation Plastic Banks "social plastic"-projekt. De støtter bl.a. indbyggere i Haiti, Indonesien og Filippinerne, så de bliver kompenseret økonomisk for at indsamle plastaffald. Alt det plastik, der bliver indsamlet, bliver sorteret og det, der kan genanvendes, bliver det - som fx her, hvor flasker bliver smeltet om til nye flasker og indkøbsnet.

Den er altså god nok, når der står "I used to be a bottle" på vores flasker og indkøbsnet! Hvad der engang var engangs-plastikflasker, kan nu bruges igen og igen.

Vi er glade for at give nyt og brugbart liv til gamle plastikflasker. 

 
Er du lige så vild med vores nye flasker og indkøbsnet som vi er? Så skal du holde et vågent øje med vores platforme, hvor vi løbende udlodder disse som gevinster 😊

Der bliver brugt 7 plastikflasker til et indkøbsnet.

Der bliver brugt 7 plastikflasker til et indkøbsnet.

Flaskerne er lavet gamle flasker & låget er af bambus.

Flaskerne er lavet gamle flasker & låget er af bambus.

WE SUPPORT

Greentel er i september 2021 blevet en del af FN’s Global Compact, verdens største initiativ for ansvarlig forretning, og Global Compact Network Denmark, Danmarks største netværk for ansvarlige virksomheder.

Vi ønsker til at bidrage til netværkets arbejde og være med til at løfte niveauet for ansvarlighed og bæredygtighed, ved at arbejde med Global Compacts Ti Principper inden for menneskerettigheder, arbejdstagerrettigheder, miljø og antikorruption samt med FN's 17 verdensmål.

Hos Greentel sætter vi særlig fokus på verdensmål 14 - "Livet i havet" og 15 - "Livet på land".

.