Vi holder åbent og sender alle simkort og pakker helt hjem til din dør.
Din Kurv
Luk
Login på min side
Luk
Mobil abonnement
Pakker
Familie
Børn
BASIC
Senior
Fastnet
TALE
Regnskov
Ocean
Mobilt Bredbånd & tablet
Mobilt Bredbånd i DK
Mobilt Bredbånd i EU
Simkort til udstyr
Alarm
MMS
SMS
Data
Tale
Vildtkamera
Varmepumpe
GPS ur
Kundeservice
Køb ny mobil

Det Grønne Greentel

Greentels grønne plan

Som Greentel kunde får du udover billig mobiltelefoni også grøn telefoni.
Vores navn Greentel kommer af drømmen om, at telefoni skal være grønt og bæredygtigt - men kan telefoni være det?

Det hele startede tilbage i 2011, hvor Greentel blev grundlagt som det "grønne" mobilselskab, der opkøbte CO2 kvoter og Vestas aktier for at støtte grøn energi og være miljøbevidste. 

Sidenhen har vi bl.a. i samarbejde med Randers Regnskov opkøbt regnskov i Ecuador til natur- og dyrbevarelse og støtter Race for Oceans og Strandet, hvis mission er at opsamle de enorme mængder af plastik, der dagligt skylles op langs vestkysten.

Hver gang vi sender et simkort ud, anvender vi genbrugspapir og kuverter af Svanemærket FSC-certificeret træ. Vi prøver hele tiden af ændret lidt og finde nye tiltag, så vi gør en forskel for vores miljø.

Du kan læse mere vores grønne tiltag herunder:

 

Bigai i Ecuador

Bigai i Ecuador

Randers Regnskov

Det næste skridt i den grønne retning er i september 2019, hvor Greentel og Randers Regnskovs Naturfond sammen lancerede et projekt med opkøb og bevaring af regnskov i Ecuador.

Randers Regnskov har en naturfond, der siden 2012 har opkøbt og bevaret regnskov i Bigai i Ecuador. Bigai ligger i den ecuadorianske del af Amazonas regnskoven - op ad nationalparken Sumaco Galeras, hvor Andesbjergenes østlige skråninger møder den varme og fugtige regnskov i Amazonlavlandet.

Det er ikke nok kun at opkøbe regnskoven for at bevare den, den skal også "passes på". Derfor har Randers Regnskov 2 ansatte i Bigai, der til dagligt holder øje med det opkøbte regnskov, så både naturen og dyrelivet kan leve i fred.

Randers Regnskovs Naturfond har nu opkøbt ca. 20.000 hektar regnskov i Bigai. Arealet står helt uberørt, da det handler om naturbevarelse og om at redde verden.

Greentel startede i 2019 med at opkøbte 25 hektar regnskov i Bigai (det svarer til ca. 50 fodboldbaner!) og støtter desuden arbejdet med at passe på området.

Vi har nået vores mål for 2020 og opkøbt 20 hektar mere, så nu har Greentel 45 hektar regnskov i Bigai. Vores plan for 2021 er at opkøbe 20 hektar regnskov mere.


Her kan du læse mere om Randers Regnskov og Greentel i Bigai >>>

VÆLG GREENTEL & STØT REGNSKOVEN

Køb mobilabonnement hos Greentel & vær med til at bevare regnskov i Ecuador

Når du vælger et af Greentels regnskovs-abonnementer, støtter du hver måned bevarelsen af regnskoven og dyrelivet i Bigai i Ecuador.
Vi opkøber regnskov i Bigai i samarbejde med Randers Regnskovs Naturfond.
I 2019 købte Greentel 25 hektar regnskov og i 2020 har vi nået vores mål 20 hektar regnskov mere.
Planen for 2021 er at opkøbe og bevare endnu 20 hektar regnskov i Bigai - og det kan du hjælpe med til, ved at oprette et af vores regnskovs-abonnementer

Vi prøver at gøre en forskel

 

Vi har valgt at støtte bevarelsen af regnskoven i Bigai og træ-plantning i Danmark, da der er brug for flere skove og skovbevarelse i hele verden til at bekæmpe vores CO2 aftryk på kloden, for både klimaets, vores egen og fremtiden skyld.

For at gøre endnu mere for miljøet, så er al Greentels brevpapir lavet af genbrugspapir og vores kuverter er FSC-certificerede og Svanemærket, og trykfarverne er miljøgodkendte.

Danmark planter træer

I september 2019 støttede Greentel projektet "Danmark planter træer" med 600 træer.
Træerne bliver plantet i Folkeskove rundt om i Danmark fra oktober 2019.

Du kan læse mere om projektet HER.

Danmark redder jord

I maj 2021 støttede Greentel op om Den Danske Naturfond's og TV2's projekt - "Danmark redder jord", hvor der samles ind til genskabe den vilde natur i Danmark, så vi ikke mister vores vilde dyr og planter.

Greentel købte 900 kvm til vild natur.

Læs mere om projektet HER.

DET BLÅ GREENTEL

Hos Greentel har ikke kun en GRØN PLAN, vi har også en BLÅ PLAN!

 

GREENTELS BLÅ PLAN >>>

 

.