Din Kurv
Luk
Login på min side
Luk
Mobil abonnement
Pakker
Familie
Børn
BASIC
Senior
Fastnet
TALEPAKKER
Mobilt Bredbånd & tablet
Mobilt Bredbånd i DK
Mobilt Bredbånd i EU
Simkort til udstyr
MMS
SMS
Data
Tale
Alarm
Vildtkamera
Varmepumpe
GPS ur
Køb ny mobil
Kundeservice

Det Grønne Greentel

Greentels grønne plan

Som Greentel kunde får du udover billig mobiltelefoni også grøn telefoni.
Vores navn Greentel kommer af drømmen om, at telefoni skal være grønt og bæredygtigt - men kan telefoni være det?

Det hele startede tilbage i 2011, hvor Greentel blev grundlagt som det "grønne" mobilselskab, der opkøbte CO2 kvoter og Vestas aktier for at støtte grøn energi og være miljøbevidste. 

 

Bigai i Ecuador

Bigai i Ecuador

Randers Regnskov

Det næste skridt i den grønne retning er i september 2019, hvor Greentel og Randers Regnskovs Naturfond sammen lancerer et projekt med opkøb og bevaring af regnskov i Ecuador.

Randers Regnskov har en naturfond, der siden 2012 har opkøbt og bevaret regnskov i Bigai i Ecuador. Bigai ligger i den ecuadorianske del af Amazonas regnskoven - op ad nationalparken Sumaco Galeras, hvor Andesbjergenes østlige skråninger møder den varme og fugtige regnskov i Amazonlavlandet.

Det er ikke nok kun at opkøbe regnskoven for at bevare den, den skal også "passes på". Derfor har Randers Regnskov 3 ansatte i Bigai, der til dagligt holder øje med det opkøbte regnskov, så både naturen og dyrelivet kan leve i fred.

Greentel har muliggjort opkøb af 25 hektar regnskov i Bigai (det svarer til ca. 50 fodboldbaner!) og støtter desuden arbejdet med at passe på området.

Randers Regnskovs Naturfond har nu opkøbt ca. 1.600 hektar regnskov i Bigai. Arealet står helt uberørt, da det handler om naturbevarelse og om at redde verden. Her kan du læse mere om Randers Regnskovs Naturfond

Danmark planter træer

 

I september 2019 støtter Greentel projektet "Danmark planter træer" med 600 træer. Træerne bliver plantet i Folkeskove rundt om i Danmark fra oktober 2019. Du kan læse mere om projektet HER.

Vi prøver at gøre en forskel

 

Vi har valgt at støtte bevarelsen af regnskoven i Bigai og træ-plantning i Danmark, da der er brug for flere skove og skovbevarelse i hele verden til at bekæmpe vores CO2 aftryk på kloden, for både klimaets, vores egen og fremtiden skyld.

For at gøre endnu mere for miljøet, så er al Greentels brevpapir lavet af genbrugspapir og vores kuverter er FSC-certificerede og Svanemærket, og trykfarverne er miljøgodkendte.

Greentel støtter brysterne

 

Greentel har både i 2018 og 2019 været med i "Lyserød Lørdag" indsamlingen, som er en del af "STØT BRYSTERNE".

I 2019 giver vi 25 kr. pr. mobilabonnement, der bliver oprettet fra mandag den 30. september til og med lørdag den 5. oktober 2019.  

Se mere om "Lyserød Lørdag" HER