VÆLG GREENTEL & STØT REGNSKOVEN

Køb mobilabonnement hos Greentel & vær med til at bevare regnskov i Ecuador

Når du vælger et af Greentels regnskovs-abonnementer, støtter du hver måned bevarelsen af regnskoven og dyrelivet i Bigai, Ecuador.

Kan bruges i hele EU
FRItale
25GB dataHeraf 12 GB i EU
Fri SMS/MMS
Tilvalg
29,-
99 kr.
/md.
Kan bruges i hele EU
FRItale
50GB dataHeraf 18 GB i EU
Fri SMS/MMS
Tilvalg
29,-
149 kr.
/md.

VI STØTTER REGNSKOVEN SAMMEN

Vi har lavet 2 regnskovs-abonnementer:

Regnskov 20:
• Fri Tale, 25 GB data i DK (heraf 9 GB EU data) & Fri SMS/MMS
• 99 kr./md.
• Vi giver 10 kr. & du giver 10 kr. - derved går der 20 kr. af abonnementsprisen ubeskåret til opkøb og bevarelse af regnskov hver måned


Regnskov 30:

• Fri Tale, 50 GB data i DK (heraf 13 GB EU data) & Fri SMS/MMS
• 149 kr./md.
• Vi giver 15 kr. & du giver 15 kr. - derved går der 30 kr. af abonnementsprisen ubeskåret til opkøb og bevarelse af regnskov hver måned

 

GREENTELS REGNSKOVS-MÅL 2022

Vi har i 2021 nået vores mål med at opkøbe 20 hektar regnskov mere, så nu har vi totalt set opkøbt 65 hektar regnskov i Bigai. Tusind tak til alle jer, der har valgt Greentels Regnskovs-abonnement - uden jeres støtte havde det ikke været muligt at opkøbe så store arealer.

Vores plan er at opkøbe 20 hektar regnskov mere i 2022 - og med din hjælp når vi målet sammen.

Det er Randers Regnskovs Naturfond, der selv står for opkøbet af regnskov i Bigai og de står også for at "passe på" og sikre natur- og dyrebevarelsen i regnskoven. Der er ingen mellemled.

 

GREENTELS REGNSKOVSREJSE

I 2019 opkøbte Greentel sammen med Randers Regnskovs Naturfond 25 hektar regnskov i Bigai i Ecuador (det svarer til ca. 50 fodboldbaner!). Udover opkøb har vi sikret, at det stykke regnskov vi har købt, bliver passet på for at bevare natur- og dyrelivet - for det er det, det handler om
Vores tanke med at opkøbe regnskov handler bl.a. om naturbevarelse, så vi kan bekæmpe vores CO2-aftryk på kloden.

I både 2020 og 2021 blev det muligt med hjælp fra alle vores Greentel kunder at opkøbe 20 hektar mere.

Vores plan for 2022 er at opkøbe endnu 20 hektar regnskov sammen med Randers Regnskov i Ecuador - og vi håber, at du vil være med.

NYT FRA REGNSKOVEN I BIGAI

Asser fra Randers Regnskov har endelig, efter en lang Corona-nedlukning, kunnet rejse til Eucador her juni 2021, se til regnskoven og få billeder med hjem fra kameraerne.

 

RANDERS REGNSKOVS NATURFOND

Randers Regnskov har en naturfond, der siden 2012 har opkøbt og bevaret regnskov i Bigai i Ecuador. Bigai ligger i den ecuadorianske del af Amazonas regnskov - op ad nationalparken Sumaco Galeras, hvor Andesbjergenes østlige skråninger møder den varme og fugtige regnskov i Amazonlavlandet.

Randers Regnskovs Naturfond har nu opkøbt ca. 20.000 hektar regnskov i Bigai. Arealet står helt uberørt, da det handler om naturbevarelse og om at redde verden. 

Randers Regnskovs Naturfond har ansat 3 lokale medarbejdere til at passe på regnskoven og dyrene i Bigai, både mod krybskytter, men også til at informere lokalbefolkningen om, hvordan og hvorfor regnskoven skal bevares.

Læs om Randers Regnskovs Naturfond HER >>>

FRA STRANDET PLAST TIL GORILLA

Vi har fået lavet en den fineste gorilla af havplast, som vi sender med simkortet, når du bestiller et regnskovs-abonnemnet.

Vi samarbejder med STRANDET fra Nørre Vorupør, der samler havplast langs vestkysten i Thy. De fiskekasser som de finder på strandene tager de med hjem og smelter om til nye produkter - bl.a. vores Greentel- og gorilla-nøglering.

Nøgleringene er håndlavet, så hver gorilla er helt unik i sine egne farver.

Følg processen fra strandet plast til nøglering.

TELEFONI FRA GREENTEL

Som kunde hos Greentel får du, udover at være med til at opkøbe og passe på regnskoven, også mobilabonnementer med en hel masse fordele. Hos os får du gratis oprettelse, EU-data i alle abonnementer, 4G-dækning, fri tale til alle, der har Greentel, og så har vi ingen binding eller opsigelse på vores mobilabonnementer. Som noget nyt kan du nu også få eSIM hos Greentel.

Rejser du i Europa, kan du altid ringe og sende SMS/MMS hjem til Danmark eller et andet EU-land uden at det koster ekstra - det er inkl. i dit Greentel-abonnement. Du kan også anvende en andel af din data-pakke i EU. Det er en fordel for dig, som eksempelvis arbejder i Sverige, besøger familie i England eller rejser til Spanien i sommerferien.

Ændrer dit forbrug sig, kan du altid skifte mellem vores mobilabonnementer ved at logge ind på "Min Side". Der er ingen binding eller ændringsgebyr ved skift af abonnement. En opgradering sker med det samme og en nedgradering sker til den 1. i den kommende måned.

Når du vælger et mobilabonnement hos Greentel, går du ikke på kompromis med dit net i hverken Danmark eller i udlandet. Du har altid en god dækning, da vi hos Greentel benytter Telias netværk.

Du vælger selv, om du ønsker at få flyttet dit nummer til Greentel eller om du ønsker at få et nyt nummer. Vi klarer hele flytningen og opsigelsen hos dit nuværende selskab for dig og sender dig et nyt simkort i løbet af en 1-2 hverdage.

Er I en hel familie, der bliver oprettet hos Greentel, kan I få et fælles login og vælge en mobilchef, der kan administrere alle familien numre og abonnementer på en gang. 

KØB DIN NYE MOBIL HOS GREENTEL

Hos Greentel kan du sammen med dit mobilabonnement købe en ny og billig mobiltelefon på rentefri afbetaling.
Du vælger selv om afdraget skal være over 6, 12 eller 24 måneder. Er du allerede Greentelkunde, kan du købe en ny mobiltelefon på "Min side".
Find din nye Fairphone, iPhone, Samsung, OnePlus, Huawei eller Sony HER ›››

DET GRØNNE GREENTEL

Som Greentelkunde får du udover billig mobiltelefoni også grøn telefoni.

Vores navn Greentel kommer af drømmen om, at telefoni skal være grønt og bæredygtigt. For at opnå de mål har vi bl.a. i samarbejde med Randers Regnskov opkøbt regnskov i Ecuador til natur- og dyrbevarelse.

Vi støtter også Race for Oceans og STRANDET, hvis mission er at opsamle de enorme mængder af plastik, der dagligt skylles op langs vestkysten.

Hver gang vi sender et simkort ud, anvender vi genbrugspapir og kuverter af Svanemærket FSC-certificeret træ.

Vi prøver hele tiden at ændre på tingene og finde nye tiltag, så vi gør en forskel for vores miljø.

Hos Greentel arbejder vi for Verdensmål nummer 14 - Livet i havet og 15 - Livet på land, samt er vi en del af UN Global Compact.